Slušalice s mikrofonom Logitech G233 Prodigy gaming, crno-plave

Osnovne značajke
 • Lagane Logitech G233 žičane gaming slušalice s mikrofonom opremljene su odvojivim boom mikrofonom i posebnim kabelima za računala, konzole i mobilne uređaje. Uživajte u izvrsnom zvuku u svakoj prilici.
 • Šifra proizvoda: 6129272929
619,00 kn u dućanu
575,67 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Dostava: 5 dana
12 x 51,58 kn | 24 x 27,60 kn
Jednokratno plaćanje:
Internet bankarstvo (virman)
American Express, Maestro, MasterCard, Visa
Obročno plaćanje:
American Express 2-10 rata
MasterCard 2-12 rate
DOSTUPNOST PO POSLOVNICAMA:
ZAGREB - VUKOVARSKA, PULA, WEB SHOP
 • OPIS

  TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

  Slušalice:
  zvučna jedinica: 40 mm
  frekvencijski raspon: 20 Hz – 20 KHz
  impedancija: 32 oma
  osjetljivost: 107 dB@1 KHz SPL 30 mW/1 cm
  duljina kabela: 2 m

  Mikrofon:
  usmjerna karakteristika mikrofona: kardioidan (jednosmjeran)
  vrsta: stražnji elektretski kondenzatorski mikrofon
  veličina: 4 mm
  frekvencijski raspon: 100 Hz – 10 KHz

  Boja: crno-plava

  SISTEMSKI ZAHTJEVI
  Windows® 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, PS4 ili Xbox One*
  3,5 mm audio priključak za konzole/mobitel

  DIMENZIJE
  visina x širina x dubina:
  172 mm x 81,7 mm x 182 mm
  masa: (bez kabela): 259 g
  duljina PC kabela: 2 m
  duljina kabela za mobilne uređaje: 1,5 m

  SADRŽAJ PAKIRANJA
  slušalice s mikrofonom
  kabel za mobilne uređaje s ugrađenim kontrolama i mikrofonom
  kabel za konzole/PC s ugrađenim kontrolama
  PC spliter za zasebne priključke mikrofona i slušalica
  korisnička dokumentacija

  * Za određene Xbox One kontrolere potreban je Xbox One adapter za stereo slušalice s mikrofonom koji se prodaje zasebno. Za stereo način rada na PS4 i Xbox One konzoli potreban je analogni kabel.

 • Logitech

  Logitech je međunarodna kompanija specijalizirana za elektroniku. Osnovana je 1981. godine u Švicarskoj. Logitech se proslavio masovnom proizvodnjom računalnih miševa. Renomirani je proizvođač računalne i audio opreme. Chipoteka vam nudi miševe, tipkovnice, prezentere, gamepade, slušalice, zvučnike i videokamere marke Logitech.

 • GAMING AUDIO KOJI ĆE VAM ISPUNITI ŽIVOT

  Logitech G233 Prodigy

  PC performanse uvijek s vama

  PC igrači očekuju visokokvalitetne, uranjajuće i eksplozivne audio performanse za vrijeme igre. Ti su zahtjevi opravdani s obzirom da moderne igre dolaze s nevjerojatnim dizajnom i efektima zvuka. Ali što je s performansama izvan igre? G233 predstavlja novu vrstu gaming slušalica s mikrofonom. Dobivate sve napredne značajke i tehnologije koje želite za igranje uz neočekivano lagan i izrazito udoban dizajn koji će se uklopiti i u ostatak vašeg života.

   

 • PRO-G NAPREDNA ZVUČNA JEDINICA

  Logitech G233 Prodigy

  Prijavljen patent dizajna za maksimalne performanse

  Naše Pro-G™ zvučne jedinice izrađene su od  istaknutog hibridno-mrežastog materijala, koji u kombinaciji s profilima zvuka donosi bogat i snažan bas, jasne visine, precizne visoke tonove i nevjerojatno niske razine distorzije. Svoje ćete igre čuti glasno i jasno te s realističnom preciznošću, točno onako kako su to zamislili dizajneri.

   

 • LAKA UDOBNOST

  Logitech G233 Prodigy

  Sportsko-mrežasti jastučići za uši

  Izrađeni za dugotrajno igranje, jastučići za uši od sportsko-mrežastog materijala koji prate uho dovoljno su čvrsti da ostaju na mjestu, ali su i udobno prozračni.

   

 • NEVJEROJATNA JASNOĆA ZVUKA I GLASA

  Logitech G233 Prodigy

  Službeni Discord® certifikat

  Pro-G™ napredne zvučne jedinice optimizirane su za analognu i digitalnu reprodukciju zvuka te pružaju nevjerojatne audio performanse bez obzira ne izvor. Sklopivi mikrofon s poništavanjem buke i filtar za mikro pucketanje osiguravaju visoku kvalitetu glasovne komunikacije. G233 slušalice imaju Discord certifikat, koji jamči kristalno jasne komunikacijske performanse.

   

 • ODVOJIVOST I TRANSFORMACIJA

  Logitech G233 Prodigy

  Odvojivi podesivi mikrofon i izmjenjivi kabeli

  Audio performanse pružaju užitak igranja i konzumiranja svih medijskih sadržaja. S odvojivim podesivim mikrofonom i gaming kabelom, G233 Prodigy potpuno su opremljenje gaming slušalice. Odvojite podesivi mikrofon i prebacite se na dobiveni kabel za mobilne uređaje, uz koji vaše G233 slušalice s mikrofonom postaju moderne i spremne za vanjsko nošenje.

   

 • KOMPATIBILNE S KONZOLAMA

  Logitech G233 Prodigy

  Svaka igra zaslužuje odličan zvuk

  Nadogradite Nintendo® Switch™, PS4®, Xbox® One, pametne telefone i tablet računala uz G233 slušalice s naprednim audio performansama i podesivim mikrofonom s poništavanjem buke. Audio kabele koje dolaze sa slušalicama možete izravno priključiti u većinu kontrolera za konzole.*

   

  * Za određene Xbox One kontrolere potreban je Xbox One adapter za stereo slušalice s mikrofonom koji se prodaje zasebno. Za stereo način rada na PS4 i Xbox One konzoli potreban je analogni kabel.

   

VIDEO ZAPIS

TAGS

stereo slušalice , stereo slušalice1 , slušalice s mikrofonom , slušalice s mikrofonom1 , wire remote , 3,5 mm TS (m) , mono jack , priključak za mikrofon jack , 3.5 mm TS jack , gaming , plavo-crna boja , over-ear slušalice , 3,5 mm TRRS (m) , priključak za slušalice s mikrofonom , 3.5 mm TRRS jack , G233 - Feature 1 , G233 - Feature 2 , G233 - Feature 3 , G233 - Feature 4 , G233 - Feature 5 , G233 - Feature 6