LNB konverter quattro Konig KN-LNB-QT20

Osnovne značajke
 • Prikladno i za DVB-S2 (Full-HD TV)
 • Pouzdano rješenje za dohvat satelitskog signala velikim sustavima za veći broj korisnika, kao što su apartmanski blokovi
 • Izrazito niska razina buke od 0,2 dB za visokokvalitetne TV kanale
 • Šifra proizvoda: 8070125152
129,00 kn u dućanu
122,55 kn
Jamstvo: 12 mjeseci Isporučivo: ne
DOSTUPAN PO NARUDŽBI: POŠALJI UPIT
 • Konig

  König je nizozemska kompanija specijalizirana za elektroniku. Na tržištu se pojavila prije više od 25 godina te se nastavlja razvijati. König je renomirani proizvođač elektoničke opreme. Chipoteka vam nudi Konig antenska pojačala, DVB-T sobne antene, kablove, prijenosna napajanja, daljinske upravljače, mikrofone, razne nosače, podloge za miša, osobne vage, zidne satove, vlažne maramice za čišćenje ekrana, torbice za fotoaparate, selfie štapove s okidačem, tinte, slušalice, svjetiljke, IP sigurnosne kamere, setove za video nadzor i brojne druge uređaje za nadzor i zaštitu vašeg doma.

 • OPIS

  Univerzalni četverostruki LNB konverter omogućuje stabilan prijem satelitskog signala za cijelu zgradu. LNB konverter je spojen na preklopnik, koji prenosi signale dalje na spojene satelitske prijamnike. Četverostruki LNB ima ekstremno nisku razinu buke od 0,2 dB, što osigurava visokokvalitetne TV kanale. Pouzdano je rješenje za dohvat satelitskog signala za apartmane, hotele, bolnice i ostale velike institucije.

  ______________________

  Tehnički detalji

  Boja
  Bijela
  Materijal
  ABS
  Tip konektora
  F-konektor
  LNB tip
  Četverostruki
  Razina buke
  0,2 dB
  Međupolarizacijska izolacija
  20 dB
  Promjer površine za prijem
  40 mm
  Raspon frekvencije
  10,7 - 12,75 GHz
  Prikladni tanjuri
  60 - 90 cm