Kalkulator CANON F-715SG crni

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 7160003030
119,00 kn u dućanu
113,05 kn
Jamstvo: 12 mjeseci Isporučivo: 1 dan
Jednokratno plaćanje:
Internet bankarstvo (virman)
American Express, Maestro, MasterCard, Visa
Obročno plaćanje:
American Express 2-10 rata
MasterCard 2-12 rate
DOSTUPNOST PO POSLOVNICAMA:
ZAGREB - VUKOVARSKA, ZAGREB - ARENA, ZADAR, WEB SHOP
 • Canon

  Canon je međunarodna kompanija specijalizirana za fotografsku opremu. Osnovana je 1933. godine u Japanu. 2005. godine Canon je predstavio svoju prvu HD video kameru. Renomirani je proizvođač fotoaparata, video kamera, pisača i medicinske opreme. Chipoteka vam nudi fotoaparate, printere, skenere, tinte, tonere i ostalu dodatnu opremu marke Canon.

 • OPIS

  Napredan znanstveni kalkulator F-715SG dostupan je u tri različite boje i s velikim dvorednim LCD zaslonom. Djelomično je proizveden od recikliranih materijala iz tvrtke Canon, što ga čini održivim odabirom.
  Prednosti

  Velik dvoredni LCD zaslon
  250 funkcija i značajki
  Interni izračuni uz do 16 znamenki
  Održivije rješenje – za donji dio kućišta i poklopac koristi reciklirane materijale iz tvrtke Canon
  Pouzdan dvostruki izvor energije: solarno i baterija

  Detaljne značajke

  Jasnija očitanja uz velik dvoredni zaslon
  Idealan za učenje, ispitivanja i rješavanje domaćih zadaća, znanstveni kalkulator F-715SG ima naročito velik dvoredni LCD zaslon. Unosi se prikazuju u gornjem, a rezultati u donjem retku, uz prikaz rezultata duljine do 10 znamenki i eksponenata od 2 znamenke. Glavna veličina znakova na zaslonu iznosi 9,6 x 3,96 mm, što omogućava lako prepoznavanje rezultata.

  Opsežnih 250 funkcija i značajki
  Inteligentan u svakom pogledu, ovaj znanstveni kalkulator sadrži sve osnovne funkcije potrebne učenicima i studentima kao podrška u učenju matematike i znanstvenih predmeta, uključujući opću matematiku, trigonometriju, statistiku, fiziku i tehniku. Kako bi omogućio napredno rješavanje problema, F-715SG sadrži ukupno 250 funkcija i značajki. Ima sposobnost pohrane u memoriju i pozivanja do 17 izračuna te na taj način korisnicima omogućava isprobavanje različitih modela i koncepata. Osim toga, interni izračuni mogu se izvoditi korištenjem 16 znamenki, čime se postižu točniji rezultati.

  Djelomično proizveden od recikliranih materijala tvrtke Canon
  F-715SG predstavlja opciju koja je praktična i u većoj mjeri održiva. Razlog tome je što Canon za izradu donjeg dijela kućišta i poklopca koristi plastične materijale dobivene iz otpada. Resursima iz otpada dajemo drugi život.

  Pouzdan dvostruki izvor napajanja
  Ovaj znanstveni kalkulator radi na solarnu energiju i na zamjenjivu bateriju te tako donosi stalnu pouzdanost i pruža dvostruku sigurnost tijekom ispita. Opciju napajanja štedljivom solarnom energijom koristite kada to dopuštaju uvjeti osvjetljenja, a prema potrebi prijeđite na rezervno napajanje iz baterije. F-715SG na vrijeme prikazuje upozorenje o niskoj napunjenosti baterije i daje dovoljno vremena za njenu zamjenu. Ako se ne koristi ili ne dodiruje 7 minuta, funkcija automatskog isključivanja isključuje kalkulator, na taj način dodatno štedeći bateriju.