UŠTEDI 32%

Slušalice Magnat LZR 580 S Pink vs. White

Osnovne značajke
 • vrsta: over-ear slušalice
 • povezivost: 3,5 mm stereo jack
 • mogućnosti: mikrofon, daljinski s tipkom
 • frekvencijski raspon: 15 – 23.000 Hz
 • impedancija: 32 oma
 • info: sklopive slušalice
 • Šifra proizvoda: 8071635377
599,00 kn
419,30 kn
Jamstvo: 12 mjeseci Isporučivo: ne
DOSTUPAN PO NARUDŽBI: POŠALJI UPIT
 • MAGNAT LZR

  Magnat je njemački brand specijaliziran za audio elektroniku. Na tržištu se pojavio prije više od 40 godina te je u vlasništvu američke kompanije Voxx International. Magnat je renomirani proizvođač auto zvučnika i kućnih audio sustava. Chipoteka vam nudi auto zvučnike, auto pojačala, auto subwoofere, profesionalne zvučnike, ugradbene zvučnike, zvučnike za vanjsku upotrebu, samostojeće zvučnike, bookshelf zvučnike, integrirana pojačala, hifi subwoofere, stalke i ostalu dodatnu opremu za zvučnike marke Magnat.

 • OPIS

  MAGNAT LZR.580 S

  LZR ZVUK – ELEGANTAN I OSVJEŽAVAJUĆ

  Znamo što tražite – elegantne, cool i moderne slušalice! S vrhunskim zvukom! Već znate da ste ih pronašli. Model LZR 580 S dolazi s još više stila. Nove boje, novi materijali! Koža i „mat“ premaz. Mladenački izgled i dinamično snažan zvuk još uvijek su tu. Cijela serija LZR modela slušalica može se pohvaliti vrhunskom tehnologijom. Precizno odabrane komponente, najkvalitetniji materijali, savršen stil! Dolaze u sivo-zelenoj i ružičasto-bijeloj kombinaciji.

  BOLJE OD DRUGIH

  LAZER BEZ KONKURENCIJE!

  LZR – Laser! LZR predstavlja više dinamike, više snage, više živosti. Više zvuka! Serija slušalica proizvedena je uz pomoć ultra precizne laserske tehnologije za transparentno okruženje i prostornu izvedbu – na svim stupnjevima glasnoće! Osjetite „Laser Tech Driver“ – uz oštar zvuk, raspone basa bez distorzija i transparentne visoke tonove. Tipično za model LZR 580 S!

  MODERNE I UDOBNE

  Pristajanje i ergonomija LZR slušalica dovedeni su do savršenstva. Memorijska pjena u jastučićima za uši osigurava savršeno prekrivanje vaših ušiju. Svaki jastučić u potpunosti se prilagođava vašem uhu. Zahvaljujući AirTec sustavu hlađenja s materijalom koji diše i minijaturnim otvorima u jastučićima ostat ćete hladne glave.

  FLEKSIBILNE. OTPORNE. VISOKOKVALITETNE.

  Praktične i fleksibilne. Otporne i udobne. To su karakteristike slušalica Magnat.LZR 580 S. Visokokvalitetni materijali – koža s mat premazom – s mladenačkim i osvježavajućim izgledom. Plastični dijelovi osiguravaju optimalnu čvrstoću i otpornost na pucanje, a patentirana traka za glavu i zglobovi optimalno pristajanje.

  SAVRŠENSTVO U DETALJIMA.

  Što je s nedostacima? Izgleda da ih slušalice Magnat LZR 580 S nemaju! Vrhunska izvedba karakteristična je čak i za tehnologiju korištenih kabela. Recite zbogom neredu koji stvaraju zapetljani kabeli – LZR se „ne petlja“! Maksimalna udobnost i praktičnost zahvaljujući vrhunskom plosnatom trakastom kabelu. Ima funkciju handsfree i ugrađen daljinski upravljač. OFC bakar visoke čistoće osigurava prijenos bez gubitka signala.

  DIZAJN „PROIZVEDEN U NJEMAČKOJ“

  DWX-THIELE

  Tehnologija i dizajn za vrhunsku kvalitetu proizvoda – kombinacija koja seriju slušalica Magnat.LZR 580 S čini neusporedivom. Zahvaljujući dizajnu dwx-thiele i dizajneru Helmutu Thieleu, model LZR 580 S kombinira moderan oblik i funkciju s urbanim stilom.

  _____________________________________

  ZNAČAJKE I TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

  FREKVENCIJSKI RASPON
  15 – 23.000 Hz

  ZVUČNI TLAK
  (1 kHz, 1VRMS) 118 dB

  DISTORZIJA
  (1 kHz, 106 dB) < 0,18 % THD

  DOSTUPNE BOJE
  Pink vs. White – ružičasto-bijela
  Grey vs. Green – sivo-zelena

  MASA
  213 g

  ISTAKNUTO

  Proizvedene u Njemačkoj
  Vrhunski dizajn dwx-thiele
  Driver Laser-Tech od 40 mm optimiziran Klippel® tehnologijom
  Visokokvalitetni materijali – prekrivene kožom i mat premazom
  Sklopive za jednostavno i sigurno prenošenje

TAGS

over-ear slušalice , 3,5 mm TRRS (m) , priključak za slušalice s mikrofonom , 3.5 mm TRRS jack , slušalice s mikrofonom , slušalice s mikrofonom1 , wire remote , stereo slušalice , stereo slušalice1 , ružičasto-bijela boja