Slušalice Magnat LZR 980 Pininfarina design Champagne

Osnovne značajke
 • vrsta: over-ear slušalice
 • povezivost: 3,5 mm stereo jack
 • mogućnosti: daljinski s tipkama, sklopive slušalice
 • frekvencijski raspon: 12 – 28.000 Hz
 • impedancija: 32 oma
 • info: 2 promjenljiva kabela
 • Šifra proizvoda: 8071635365
2.399,00 kn u dućanu
2.279,05 kn
Jamstvo: 12 mjeseci Isporučivo: ne
12 x 199,92 kn | 24 x 106,96 kn
DOSTUPAN PO NARUDŽBI: POŠALJI UPIT
 • MAGNAT LZR

  Magnat je njemački brand specijaliziran za audio elektroniku. Na tržištu se pojavio prije više od 40 godina te je u vlasništvu američke kompanije Voxx International. Magnat je renomirani proizvođač auto zvučnika i kućnih audio sustava. Chipoteka vam nudi auto zvučnike, auto pojačala, auto subwoofere, profesionalne zvučnike, ugradbene zvučnike, zvučnike za vanjsku upotrebu, samostojeće zvučnike, bookshelf zvučnike, integrirana pojačala, hifi subwoofere, stalke i ostalu dodatnu opremu za zvučnike marke Magnat.

 • OPIS

  MAGNAT.LZR 980 – NJEMAČKA TEHNOLOGIJA I TALIJANSKI DIZAJN

  Legende čak i za vrijeme postojanja: Magnatovi ekskluzivni zvučnici imaju odličnu reputaciju, pogotovo među audiofilima – baš kao i ekskluzivne slušalice iz Magnatove LZR serije. Od 2014. godine dolaze i s legendarnim dizajnom. Svjetski poznati stručnjaci iz Pininfarine predstavili su svoje novo remek-djelo: talijanski dizajn i njemačka tehnologija tvore čaroban spoj u slušalicama Magnat LZR 980 dizajna Pininfarina, što je rezultiralo jedinstvenom optičkom i akustičkom umjetnošću. Audiofilski zvuk bez kompromisa te zaista ekskluzivan izgled impresivno su dostignuće ove suradnje. Doživite „Ljepotu zvuka“.

  LAZER – visoka tehnologija u elegantnom pakiranju!

  LAZER POSLUŠAJTE RAZLIKU!

  LZR – Laser! Cijela linija Magnat.LZR slušalica dobila je po tome naziv te je posvećena najvećoj audiofilskoj kvaliteti bez kompromisa. Odlična dinamika. Veličanstveni visoki tonovi. Bogat bas. Uz pomoć zakrivljenog, organskog dizajna Pininfarina je omogućila savršeno kućište za autentičan, prirodan, jasan i detaljan zvuk koje pružaju slušalice Magnat LZR 980. Rezultat toga: ekskluzivne audio karakteristike uz upečatljiv dizajn.
  PRIGODNE, ELEGANTNE, POSEBNE
  Dizajnirane za privlačenje pogleda. Napravljene kako bi se nosile. Godine zajedničkog iskustva Magnata i Pininfarine u izradi i dizajniranju proizvoda dovele su do izrade slušalice koje nemaju konkurenciju kad je riječ o udobnosti nošenja. Slušalice LZR 980 savršeno se prilagođava vašem obliku glave te ima ugrađeni sustav hlađenja Air-Tec.

  BESKOMPROMISAN IZGLED I KVALITETA!

  Magnat.LZR označava kvalitetu. Nema iznimke za to pravilo. Kod modela LZR 980 to se odnosi na akustičke mogućnosti, korištene materijale i jedinstven dizajn. Osjetljivi zglobovi napravljeni su od metala, traka za glavu i jastučići za uši nekoliko su puta premazani lakom – ili u elegantnoj biserno bijeloj ili u cool karbonski crnoj boji.

  EKSKLUZIVNE ČAK I KAD JE RIJEČ O KABELIMA

  Audio stručnjaci iz Magnata i dizajnerski majstori iz Pininfarine mislili su na sve dok su radili na modelu LZR 980. Čak je i kabel napravljen s najvišim standardima kvalitete i dizajna. Velika izdržljivost, izvanredna kvaliteta prijenosa i savršen izgled impresivan su rezultat toga.

  JEDINSTVEN DIZAJN IZ ITALIJE

  LZR 980 PININFARINA – BIT TALIJANSKOG DIZAJNA

  Tehničko remek-djelo i predstavnik stila u jednom: model Magnat.LZR 980 ujedinjuje njemačku tehnologiju i talijanski dizajn i način života. Dizajn Pininfarina ispunjava i najviše zahtjeve dizajnerskog stila i estetike. U kombinaciji s neusporedivom tehničkom preciznošću Magnata, legende visoke tehnologije, stvoren je jedinstven audiofilski proizvod. Doživite „Ljepotu zvuka“ uz pomoć slušalica Magnat.LZR 980 dizajna Pininfarina.

  ________________________________________________

  ZNAČAJKE I TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

  FREKVENCIJSKI RASPON
  12 – 28.000 Hz

  ZVUČNI TLAK
  (1 kHz, 1 V RMS) 120 Db

  DISTORZIJA
  (1 kHz, 106 dB) < 0,10 % THD

  DOSTUPNE BOJE
  Deep Black - dubinski crna
  Pearl White - biserno bijela
  Titanium - titan siva
  Champagne - boja šampanjca

  MASA
  268 g

  ISTAKNUTO

  Proizvedene u Njemačkoj
  Dizajn Pininfarina
  Tehnologija Metal-Core
  Sklopive za jednostavno i sigurno prenošenje
  Promjenljiv vrhunski kabel koji se ne zapetljava
  Prilagođene za iDevice uređaje

TAGS

over-ear slušalice , 3,5 mm TRS (m) , priključak za slušalice , priključak za stereo slušalice , 3.5 mm TRS jack , 3,5 mm TRRS (m) , priključak za slušalice s mikrofonom , 3.5 mm TRRS jack , wire remote , stereo slušalice , stereo slušalice1 , boja šampanjca