Dodaj u košaricu za još 500 kuna i izbjegni trošak dostave.
Na sve narudžbe iznad 500 kuna nemaš troškove dostave. Iskoristi priliku!

Slušalice Magnat LZR 340 White vs. Copper, in-ear

Osnovne značajke
 • Vrsta: in-ear
 • Povezivanje: 3,5 mm stereo jack
 • Kontrole: Da
 • Mikrofon: Da
 • Šifra proizvoda: 8071635364
199,00 kn u dućanu
189,05 kn
Jamstvo: 12 mjeseci Dostava: 5 radnih dana
Jednokratno plaćanje:
Internet bankarstvo (virman)
Pouzeće (prilikom preuzimanja)
American Express, Maestro, MasterCard, Visa
Obročno plaćanje:
MasterCard 2-12 rate
Visa Premium 2-10 rata
DOSTUPNOST PO POSLOVNICAMA:
ZAGREB - VUKOVARSKA, WEB SHOP
 • MAGNAT LZR

  Magnat LZR je njemački brand specijaliziran za hi-fi slušalice. Na tržištu se pojavio kao podgrupa marke Magnat te je u vlasništvu američke kompanije Voxx International. Magnat LZR slušalice izdvajaju se po izradi najnaprednijom laserskom tehnologijom Klippel te odabirom samo najkvalitetnijih high-end materijala pri izradi. Simetrija, linearnost i savršenstvo zvuka, njihovi su glavni motivi pri izradi slušalica. Kako bi savršenstvo zvuka upotpunili i savršenstvom dizajna, na nekim modelima ostvarena je suradnja sa jednim od najpoznatijih konstruktora vrhunskih proizvoda u svijetu, Pininfarina iz Italije, što donosi novu posebnost i jedinstvenost tih proizvoda na tržištu.

  » PREGLED SVIH MAGNAT LZR PROIZVODA

 • OPIS

  MAGNAT LZR 340

  OVER-EAR? PREVIŠE!

  LZR in-ear model slušalica s komponentama napredne izvedbe: LZR 340 s driverom Laser Tech od 10 mm koji je optimiziran tehnologijom Klippel za savršen zvuk! Imaju optimalnu zaštitu od vanjske buke zahvaljujući kapicama koje dolaze u 3 različite veličine i tako štite ušni kanal. Korištenje? Jednostavno! Upravo zahvaljujući daljinskom upravljaču s tipkom i funkciji za razgovor handsfree koji su dio vrhunskog plosnatog kabela koji se ne zapetljava.

  BOLJE OD DRUGIH

  LZR-ZVUK ZA VAN!
  LZR in-ear model slušalica s ekskluzivnim driverom Laser Tech od 10 mm pruža savršeni zvuk kod korištenja s mobilnim uređajima! S najmodernijom tehnologijom Klippel donosi maksimalnu preciznost i prostornu izvedbu. Pozadinska buka? Ne dolazi u obzir – slušalice koje štite ušni kanal poništavaju pasivnu buku.

  ERGONOMSKE I LAGANE

  Izvrsna udobnost nošenja zahvaljujući optimiziranoj ergonomiji. Kapice za slušalice dolaze u 3 različite veličine čime osiguravaju savršeno pristajanje i pružaju odličnu zaštitu od pozadinske buke. Sa samo 14 grama, model LZR 340 lagan je poput pera.

  JEDNOSTAVNO KORIŠTENJE!

  Daljinski upravljač s jednom tipkom ugrađen je u vrhunski plosnati kabel koji se ne zapetljava i ima zaštitu od pucanja. Funkcija za razgovor handsfree, jednostavno korištenje, čvrstoća i izdržljivost. Plus pozlaćeni kontakti za maksimalnu stabilnost signala.

  VISOKOKVALITETNA JEDINSTVENOST

  LZR 340 – kompaktne i lagane slušalice u visokokvalitetnom pakiranju. Dostupne su u 3 različite kombinacije boja za izražavanje različitih osobnosti: crno-srebrne, bijelo-brončane i sivo-zelene.

  __________________________________

  ZNAČAJKE I TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

  VRSTA
  In-ear slušalice

  DRIVER
  10 mm laserska tehnologija

  IMPEDANCIJA
  16 Ω

  ZVUČNI TLAK
  (1 kHz, 1VRMS) 113 dB

  DISTORZIJA
  (1 kHz, 106 dB) <0,24% THD

  DOSTUPNE BOJE
  Black vs. Silver – crno-srebrna
  Grey vs. Green – sivo-zelena
  White vs. Copper – bijelo-bakrena

  MASA
  14 g

  ISTAKNUTO

  In-ear slušalice napredne izvedbe
  Proizvedene u Njemačkoj
  Driver Laser Tech od 10 mm optimiziran Klippel® tehnologijom
  3 veličine kapica za slušalice za izolaciju buke
  Iznimno udobne za nošenje zahvaljujući optimiziranoj ergonomiji
  Vrhunski plosnati kabel koji se ne zapetljava s ugrađenim daljinskim upravljačem, funkcijom handsfree, pozlaćenim priključcima i konektorima s pregibnicama

TAGS

in-ear slušalice , 3,5 mm TRRS (m) , priključak za slušalice s mikrofonom , 3.5 mm TRRS jack , slušalice s mikrofonom , slušalice s mikrofonom1 , wire remote , stereo slušalice , stereo slušalice1 , bijelo-bakrena boja