UŠTEDI 32%

Slušalice Magnat LZR 340 Black vs. Silver

Osnovne značajke
 • vrsta: in-ear slušalice
 • povezivost: 3,5 mm stereo jack
 • mogućnosti: mikrofon, daljinski s tipkom
 • frekvencijski raspon: 19 – 22.000 Hz
 • impedancija: 16 oma
 • info: -
 • Šifra proizvoda: 8071635362
199,00 kn
139,30 kn
Jamstvo: 12 mjeseci Isporučivo: 1 dan
Jednokratno plaćanje:
Internet bankarstvo (virman)
American Express, Maestro, MasterCard, Visa
Obročno plaćanje:
American Express 2-10 rata
MasterCard 2-12 rate
DOSTUPNOST PO POSLOVNICAMA:
ZAGREB - VUKOVARSKA, OSIJEK, WEB SHOP, DUBROVNIK
 • MAGNAT LZR

  Magnat je njemački brand specijaliziran za audio elektroniku. Na tržištu se pojavio prije više od 40 godina te je u vlasništvu američke kompanije Voxx International. Magnat je renomirani proizvođač auto zvučnika i kućnih audio sustava. Chipoteka vam nudi auto zvučnike, auto pojačala, auto subwoofere, profesionalne zvučnike, ugradbene zvučnike, zvučnike za vanjsku upotrebu, samostojeće zvučnike, bookshelf zvučnike, integrirana pojačala, hifi subwoofere, stalke i ostalu dodatnu opremu za zvučnike marke Magnat.

 • OPIS

  MAGNAT LZR 340

  OVER-EAR? PREVIŠE!

  LZR in-ear model slušalica s komponentama napredne izvedbe: LZR 340 s driverom Laser Tech od 10 mm koji je optimiziran tehnologijom Klippel za savršen zvuk! Imaju optimalnu zaštitu od vanjske buke zahvaljujući kapicama koje dolaze u 3 različite veličine i tako štite ušni kanal. Korištenje? Jednostavno! Upravo zahvaljujući daljinskom upravljaču s tipkom i funkciji za razgovor handsfree koji su dio vrhunskog plosnatog kabela koji se ne zapetljava.

  BOLJE OD DRUGIH

  LZR-ZVUK ZA VAN!
  LZR in-ear model slušalica s ekskluzivnim driverom Laser Tech od 10 mm pruža savršeni zvuk kod korištenja s mobilnim uređajima! S najmodernijom tehnologijom Klippel donosi maksimalnu preciznost i prostornu izvedbu. Pozadinska buka? Ne dolazi u obzir – slušalice koje štite ušni kanal poništavaju pasivnu buku.

  ERGONOMSKE I LAGANE

  Izvrsna udobnost nošenja zahvaljujući optimiziranoj ergonomiji. Kapice za slušalice dolaze u 3 različite veličine čime osiguravaju savršeno pristajanje i pružaju odličnu zaštitu od pozadinske buke. Sa samo 14 grama, model LZR 340 lagan je poput pera.

  JEDNOSTAVNO KORIŠTENJE!

  Daljinski upravljač s jednom tipkom ugrađen je u vrhunski plosnati kabel koji se ne zapetljava i ima zaštitu od pucanja. Funkcija za razgovor handsfree, jednostavno korištenje, čvrstoća i izdržljivost. Plus pozlaćeni kontakti za maksimalnu stabilnost signala.

  VISOKOKVALITETNA JEDINSTVENOST

  LZR 340 – kompaktne i lagane slušalice u visokokvalitetnom pakiranju. Dostupne su u 3 različite kombinacije boja za izražavanje različitih osobnosti: crno-srebrne, bijelo-brončane i sivo-zelene.

  __________________________________

  ZNAČAJKE I TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

  VRSTA
  In-ear slušalice

  DRIVER
  10 mm laserska tehnologija

  IMPEDANCIJA
  16 Ω

  ZVUČNI TLAK
  (1 kHz, 1VRMS) 113 dB

  DISTORZIJA
  (1 kHz, 106 dB) <0,24% THD

  DOSTUPNE BOJE
  Black vs. Silver – crno-srebrna
  Grey vs. Green – sivo-zelena
  White vs. Copper – bijelo-bakrena

  MASA
  14 g

  ISTAKNUTO

  In-ear slušalice napredne izvedbe
  Proizvedene u Njemačkoj
  Driver Laser Tech od 10 mm optimiziran Klippel® tehnologijom
  3 veličine kapica za slušalice za izolaciju buke
  Iznimno udobne za nošenje zahvaljujući optimiziranoj ergonomiji
  Vrhunski plosnati kabel koji se ne zapetljava s ugrađenim daljinskim upravljačem, funkcijom handsfree, pozlaćenim priključcima i konektorima s pregibnicama

TAGS

in-ear slušalice , 3,5 mm TRRS (m) , priključak za slušalice s mikrofonom , 3.5 mm TRRS jack , stereo slušalice , stereo slušalice1 , slušalice s mikrofonom , slušalice s mikrofonom1 , wire remote , crno-srebrna boja