Prijenosni audio sustav MAC AUDIO MMC 900, karaoke

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 9001000464
2.799,00 kn u dućanu
2.799,00 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Dostava: ne
12 x 233,25 kn | 24 x 124,79 kn
DOSTUPNOST PO POSLOVNICAMA:
ZADAR
 • MAC AUDIO

  Mac Audio je njemački brand specijaliziran za auto akustiku i audio elektroniku. Na tržištu se pojavio prije više od 35 godina te je u vlasništvu američke kompanije Voxx International. Mac Audio je renomirani proizvođač auto zvučnika, auto pojačala, auto subwoofera, mini linija, bluetooth zvučnika, PA zvučnika, i ostalih audio uređaja a Chipoteka kao eksluzivni zastupniik Mac Audio marke vam nudi široku paletu njihovih proizvoda.

 • OPIS

  MMC 900

  S maksimalnom izlaznom snagom od 400 W, dva 160 mm subwoofera te dva 45 mm visokotonca, Mac Audio zvučni sustav za zabavu ispunjava zvukom čak i velike prostorije za zabavu - i to bez kompromisa. Individualno akustično podešavanje je moguće putem podesivih ekvalizatora, uključujući pet različitih koji su unaprijed podešeni. Sve u jedan sustav opremljen je VHF radio prijemnikom te reproducira glazbene datoteke s USB stickova i SD kartica, s AUX line-ulazom koji je također dostupan. Najprikladnija je ipak bežična reprodukcija s mobilnih uređaja putem Bluetootha. Ugrađeni zaslon s 5 segmenata prikazuje aktualne informacije kao što su odabrani ulazi.

  -----------------------------------------------------

  Povezivanje

  x glavni USB za MP3 playback, glavni čitač SD kartica za MP3 reprodukciju, gornji AUX ulaz (Line In): 3,5 mm utor, 2x 6,35 mm mikrofonski priključak

  Površine komponenata
  Zvučnik: crna plastika visokog sjaja i karbonski izgled sprijeda
  Glavna kontrolna ploča: crna mat

  Potpuna izlazna snaga
  400 W

  Mobilno povezivanje
  Bluetooth® s 2.1 EDR (povećana brzina prijenosa podataka)

  Princip
  Sustav zvučnika za zabavu u jednom s tehnologijom Bluetooth®