Fotoaparat Nikon COOLPIX AW130 narančasti

Osnovne značajke
 • vrsta: vodootporni kompaktni digitalni fotoaparat
 • senzor: CMOS 16 megapiksela
 • pohrana podataka: SD, SDHC, SDXC, interna memorija (približno 473 MB)
 • formati zapisa: JPEG, MOV
 • snimanje videa: 1080p@30fps
 • ostale funkcije: 3" OLED ekran, vodootporan,Wi-Fi, NFC
 • Šifra proizvoda: 6128281667
2.549,00 kn u dućanu
2.421,55 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Isporučivo: ne
DOSTUPAN PO NARUDŽBI: POŠALJI UPIT
 • NIKON

  Nikon je međunarodna kompanija specijalizirana za fotografsku opremu. Osnovana je 1917. godine u Japanu. Nikon je bio jedan od prvih proizvođača SLR fotoaparata. Renomirani je proizvođač fotoaparata, objektiva, videokamera, teleskopa, dalekozora, mikroskopa itd. Chipoteka vam nudi fotoaparate i objektive marke Nikon.

 • OPIS

  Snimajte vrhunske podvodne snimke pomoću oštrog objektiva NIKKOR i 5x optičkog zuma, proširivog do 10x zuma Dynamic Fine Zoom³. Visokoučinkovito smanjenje vibracija smanjuje zamućenje i omogućuje dobivanje ujednačenih videozapisa pune HD razlučivosti.

  Fotoaparat se može koristiti do dubine određene certifikatom za ronjenje na otvorenom moru (Advanced Open Water), što znači do 30 m, bez korištenja kućišta. Koristite isti fotoaparat na kopnu i u vodi!

  Vaš fotoaparat može podnijeti mnoge ekstremne situacije: otporan je na udarce pri padu do 2 m, na prašinu i hladnoću do -10 °C. Nastavit će snimati kamo god vas avantura odvela.

  Dok ste u pokretu, dijelite slike i videozapise s pametnim uređajem s omogućenim NFC-om jednostavnim povezivanjem fotoaparata ili ih prenesite u trenu pomoću Wi-Fi gumba.

  Oštri širokokutni 24-milimetarski objektiv s otvorom blende f/2,8 idealan je za snimanje podvodnih snimki ili snimki noćnih pejzaža, a 5x optički zum omogućuje jednostavno snimanje krupnih planova i može se proširiti do 10x zuma Dynamic Fine Zoom.

  Interesne točke (POI): uvijek možete znati što je u blizini dok snimate zahvaljujući bilježenju interesnih točaka lokacije na fotografijama i u videozapisima i njihovom usporedbom s otprilike 1,7 milijuna interesnih točaka.

  AF s pronalaskom cilja: jasno fokusiranje na objekt tako je jednostavno – čak i ispod površine vode i u uvjetima slabog osvjetljenja – zahvaljujući brzom i preciznom AF-u koji prepoznaje vaš glavni objekt umjesto vas i automatski ga fokusira.

  Elektronički kompas: uz ugrađeni kompas sa 16 najvažnijih točaka više ne morate nagađati u kojem ste smjeru okrenuti. To možete vidjeti dok snimate, a i putem prikaza karte.

  Niz funkcija retuširanja: retuširajte fotografije za vrijeme snimanja odabirom 8 posebnih efekata, kao što je Živost za dobivanje zasićenih boja ili 8 brzih efekata, kao što je Portret, koji omogućuje da se vaš objekt istakne u boji na crno-bijeloj pozadini.