Fotoaparat Nikon COOLPIX A300 crveni iscrtan

Osnovne značajke
 • vrsta: kompaktni digitalni fotoaparat
 • senzor: CCD veličine 1/2,3" 20,1 megapiksela
 • pohrana podataka:
 • SD, SDHC, SDXC, interna memorija (približno 19 MB)
 • formati zapisa: JPEG, AVI
 • snimanje videa:
 • ostale funkcije: 2,7" ekran
 • Šifra proizvoda: 6128281660
1.299,00 kn u dućanu
1.234,05 kn
Jamstvo: 12 mjeseci Isporučivo: 1 dan
Jednokratno plaćanje:
Internet bankarstvo (virman)
American Express, MasterCard, VISA, Maestro
Obročno plaćanje:
American Express 2-10 rata
DOSTUPNOST PO POSLOVNICAMA:
ZAGREB - VUKOVARSKA, SPLIT, RIJEKA, OSIJEK, ZAGREB - ARENA, ZADAR, ŠIBENIK, PULA, WEB SHOP
 • NIKON

  Nikon je međunarodna kompanija specijalizirana za fotografsku opremu. Osnovana je 1917. godine u Japanu. Nikon je bio jedan od prvih proizvođača SLR fotoaparata. Renomirani je proizvođač fotoaparata, objektiva, videokamera, teleskopa, dalekozora, mikroskopa itd. Chipoteka vam nudi fotoaparate i objektive marke Nikon.

 • OPIS

  Snimite sjajne snimke u pokretu pomoću tankog i elegantnog fotoaparata COOLPIX A300.
  Dovoljno je malen da ga možete staviti u džep ili torbu pa vam je uvijek pri ruci za snimanje krupnih kadrova prijatelja i obitelji pomoću objektiva NIKKOR s 8x optičkim zumom, koji je proširiv do 16x zuma Dynamic Fine Zoom, a SnapBridge omogućuje vam da fotoaparat povežete s pametnim uređajem.
  Senzor slike od 20,1 megapiksela jamči slike visoke razlučivosti, a visokoučinkovito smanjenje vibracija (VR) smanjuje podrhtavanje fotoaparata, što jamči snimanje samo oštrih snimki i besprijekornih HD videozapisa. Kada želite snimati savršene portrete, upotrijebite način pametnog portreta, a automatski odabir scene upotrijebite kada želite automatski optimizirati postavke fotoaparata. Digitalni zum: 4x

  Zbog tankog dizajna fotoaparat je elegantan, a zbog debljine od približno 20,1 mm i težine od približno 119 g taj kompaktni fotoaparat možete jednostavno staviti u džep ili torbu i nositi ga sa sobom bilo gdje i stalno. Fotoaparat je raspoloživ u raznim svijetlim i modernim bojama te izgleda sjajno i izvrsno odgovara vašem životnom stilu, a snima prekrasne fotografije i videozapise visoke razlučivosti.

  Kvalitetna optika NIKKOR s 8x zumom, koji je moguće proširiti na 16x Dynamic Fine Zoom, nudi velik niz mogućnosti, od širokokutnog raspona od 25 mm do kuta gledanja od 200 mm (ekvivalent formatu od 35 mm). Možete izbliza snimiti zabavni izraz lica, okupiti sve prijatelje na grupnoj slici, zabilježiti sve obiteljske proslave ili tijekom putovanja snimiti jedinstvene pojedinosti.

  Visokoučinkoviti VR učinkovito smanjuje podrhtavanje fotoaparata zbog čega je on stabilniji, pa su oštre slike zajamčene čak i pri punom zumu. Prilikom snimanja fotografija VR efekt pomaka objektiva ekvivalentan je povećanju od 3,0 stupnja brzine okidača (utemeljeno na CIPA standardu pri maksimalnom telefotografskom položaju).

  Jednostavno tijekom snimanja možete poboljšati fotografije pomoću specijalnih efekata, kao što je efekt zrcala koji objekt i njegovu zrcalnu sliku prikazuju na jednoj slici, selektivno dodavanje boje kojim se živopisna boja dodaje na monokromatsku sliku ili nostalgična sepia kojom se stvaraju fotografije s retro izgledom. U trenu tijekom reprodukcije promijenite izgled snimki pomoću brzih efekata, kao što je efekt slikanja ili ribljeg oka ili prilagodite nijanse pomoću zvjezdastog zaslona da biste na izvore svjetla na slikama dodali efekt sjajne zvijezde.

SPECIFIKACIJE

Digitalni zum 4x
Megapiksel 20,1 MP
Optički zum 8x
Boja uređaja Crvena Lineart