Fotoaparat Nikon COOLPIX A10 srebrni

Osnovne značajke
 • vrsta: kompaktni digitalni fotoaparat
 • senzor: CCD veličine 1/2,3" 16,1 megapiksela
 • pohrana podataka:
 • SD, SDHC, SDXC, unutarnja memorija (približno 17 MB)
 • formati zapisa: JPEG, AVI
 • snimanje videa: 720p
 • ostale funkcije: 2,7" ekran
 • Šifra proizvoda: 6128281652
649,00 kn u dućanu
616,55 kn
Jamstvo: 12 mjeseci Isporučivo: 1 dan
Jednokratno plaćanje:
Internet bankarstvo (virman)
American Express, MasterCard, VISA, Maestro
Obročno plaćanje:
American Express 2-10 rata
DOSTUPNOST PO POSLOVNICAMA:
ZAGREB - VUKOVARSKA, SPLIT, RIJEKA, OSIJEK, ZAGREB - ARENA, ZADAR, ŠIBENIK, PULA, WEB SHOP
 • NIKON

  Nikon je međunarodna kompanija specijalizirana za fotografsku opremu. Osnovana je 1917. godine u Japanu. Nikon je bio jedan od prvih proizvođača SLR fotoaparata. Renomirani je proizvođač fotoaparata, objektiva, videokamera, teleskopa, dalekozora, mikroskopa itd. Chipoteka vam nudi fotoaparate i objektive marke Nikon.

 • OPIS

  Jednostavno i intuitivno rukovanje fotoaparatom COOLPIX A10 čini snimanje sjajnih fotografija zabavnim.
  Drška za jednostavno držanje i jednostavan raspored gumba čine ga vrlo jednostavnim za rad. Objektiv NIKKOR s 5x optičkim zumom omogućuje vam snimanje sjajnih izraza lica i dopušta da prijatelji uvijek stanu na grupnu snimku.
  Jasan LCD monitor od 6,7 cm/2,7 inča omogućuje jednostavno kadriranje snimaka, a automatski birač scene automatski bira najbolji način snimanja scene za vaše uvjete snimanja. Prebacite se na HD videozapise dodirom gumba, dok smanjenje zamućenja pokreta smanjuje podrhtavanje fotoaparata za oštre videozapise i slike – osim toga, koristi AA baterije koje se mogu kupiti bilo gdje na svijetu.

  Širokokutni objektiv NIKKOR s 5x optičkim zumom (ekvivalent od 26 – 130 mm u 35-milimetarskom formatu) je prilagodljiv i može snimati širokokutne grupne fotografije s prijateljima, a omogućuje vam i zumiranje dalekih objekata bez brige o tome hoće li vam slike biti mutne. Digitalni zum: 4x.

  Fotografirajte lako pomoću automatskog birača scene koji automatski bira odgovarajući režim scene za situaciju u kojoj fotografirate, kao što su portretni način, način za noćno snimanje pejzaža ili krupni plan. Vaš fotoaparat ima 15 scenskih načina koji se mogu prilagoditi uvjetima snimanja. Svaki način optimizira postavke fotoaparata za postizanje najbolje ekspozicije u određenim uvjetima pa uvijek možete snimiti sjajne snimke čak i u teškim uvjetima.

  Fotografirate objekte u pokretu kao što su djeca ili kućni ljubimci? Smanjenje zamućenja u pokretu daje vam oštrije snimke uz kompenzaciju podrhtavanja fotoaparata i pomicanja objekta.

  Možete poboljšati slike nizom kreativnih efekata prije fotografiranja, kao što su efekt ogledala, koji na jednoj fotografiji prikazuje objekt i njegov odraz kao u ogledalu, efekt izbora boje pomoću kojeg možete dodati istaknute obojene dijelove na crno-bijelim slikama ili monokromatski efekt s visokim kontrastom koji fotografijama daje atmosferu. Budite maštoviti u vašem fotografskom izrazu.

  Težak svega 160 g i dovoljno kompaktan da ga možete ubaciti u džep ili u torbu, vaš fotoaparat se zgodno napaja pomoću AA baterija koje možete kupiti bilo gdje na svijetu, tako da nikad nećete morati brinuti o tome hoćete li propustiti savršen trenutak.

SPECIFIKACIJE

Digitalni zum 4x
Megapiksel 16,1 MP
Optički zum 5x
Boja uređaja Srebrna