Fotoaparat Nikon D3300 crni + objektiv 18-105 VR

Osnovne značajke
 • vrsta: digitalni SLR fotoaparat s kit objektivom
 • senzor: CMOS 23,5 x 15,6 mm 24,2 megapiksela
 • pohrana podataka: SD te SDHC i SDXC memorijske kartice kompatibilne sa standardom UHS-I
 • formati zapisa: RAW, JPEG, RAW+JPEG, MOV
 • snimanje videa: 1080p@60fps
 • ostale funkcije: 3"ekran
 • Šifra proizvoda: 6128281647
4.799,00 kn u dućanu
4.559,05 kn
Jamstvo: 12 mjeseci Isporučivo: ne
DOSTUPAN PO NARUDŽBI: POŠALJI UPIT
 • NIKON

  Nikon je međunarodna kompanija specijalizirana za fotografsku opremu. Osnovana je 1917. godine u Japanu. Nikon je bio jedan od prvih proizvođača SLR fotoaparata. Renomirani je proizvođač fotoaparata, objektiva, videokamera, teleskopa, dalekozora, mikroskopa itd. Chipoteka vam nudi fotoaparate i objektive marke Nikon.

 • OPIS

  Ovaj maleni i lagani D-SLR s 24,2 megapiksela snažan je, praktičan za nošenje i nevjerojatno jednostavan za upotrebu te predstavlja sjajan način da snimite nezaboravne fotografije i videozapise visoke razlučivosti.
  Veliki senzor slike bilježi najsitnije detalje izvanredno oštro i vrhunski radi pri slabom osvjetljenju (do ISO 12.800), čime vam daje slobodu snimanja kristalno jasnih fotografija u mračnim uvjetima.

  Specijalni efekti: uz 13 različitih efekata na odabir D3300 vam omogućuje da svojim fotografijama i videozapisima na jednostavan način podarite umjetnički notu. Samo prije snimanja odaberite način efekata i odaberite mogućnost koju želite primijeniti. Isprobajte pop efekt za posvjetljivanje boja; obuhvatite na slici sve što vidite pomoću jednostavne panorame ili stvorite retro učinak pomoću efekta fotoaparata-igračke.

  Iznimno oštar sustav autofokusa-a s 11 točaka: bez obzira na to kako se brzo ili nepredvidivo kreće vaš objekt, uz D3300 sve ostaje u fokusu. Njegov izvanredno oštar sustav automatskog fokusiranja s 11 točaka i s kombiniranim senzorom u središtu brzo će se fokusirati na vaš objekt i zadržati izoštreno fokusiranje čak i ako se objekt ne nalazi u središtu, brzo se pomiče ili se ponaša potpuno nepredvidivo.

  Intuitivni rad: pristupite funkciji D-Movie i prikazu uživo putem posebnih gumba za snimanje jednim dodirom. Pomoću "i" gumba na stražnjoj strani fotoaparata zaobiđite glavni izbornik fotoaparata i brzo promijenite postavke za vrijeme snimanja. Pri snimanju s tražilom možete odabrati između klasičnog sučelja i grafičkog sučelja koje animira postavke te tako omogućuje da lakše vidite što radite.

SPECIFIKACIJE

Digitalni zum
Megapiksel 24,2
Optički zum
Boja uređaja Crna