Fotoaparat Nikon COOLPIX S33 žuti + ruksak

Osnovne značajke
 • vrsta: vodootporni kompaktni digitalni fotoaparat
 • senzor: CMOS 13,2 megapiksela
 • pohrana podataka: SD, SDHC, SDXC, interna memorija (približno 25 MB)
 • formati zapisa: JPEG, WAV, MOV
 • snimanje videa: 1080p
 • ostale funkcije: 2,7" ekran, vodootpornost
 • Šifra proizvoda: 6128281643
799,00 kn u dućanu
759,05 kn
Jamstvo: 12 mjeseci Isporučivo: ne
DOSTUPAN PO NARUDŽBI: POŠALJI UPIT
 • NIKON

  Nikon je međunarodna kompanija specijalizirana za fotografsku opremu. Osnovana je 1917. godine u Japanu. Nikon je bio jedan od prvih proizvođača SLR fotoaparata. Renomirani je proizvođač fotoaparata, objektiva, videokamera, teleskopa, dalekozora, mikroskopa itd. Chipoteka vam nudi fotoaparate i objektive marke Nikon.

 • OPIS

  Zaplivajte s njim do dubine od 10 m ili koristite kadriranje lica ispod vode za prepoznavanje lica, a da se pritom ne morate ni smočiti! Snimate obiteljske videozapise u punoj HD razlučivosti jednim dodirom gumba i uvećajte prizor akcije pomoću objektiva s 3x optičkim zumom, proširivim na 6x zum Dynamic Fine Zoom. Izbornici za odrasle i djecu omogućuju jednostavno upravljanje svima, a scenski načini i mogućnost odabira nekog od živopisnih kućišta čine snimanje zabavnim.

  Ponesite ga sobom kamo god pošli: otporan je na prašinu, vodootporan do 10 m, otporan je na hladnoću do -10 °C i udarce pri padu s visine do 1,5 m. Odvažite se na avanturu uz fotoaparat koji će podnijeti sve uspone i padove.

  Ugrađeni AF s pronalaskom cilja: pri snimanju u automatskom načinu automatski se uključuje AF s pronalaskom cilja, pa fotoaparat može jednostavno i precizno locirati vaš subjekt umjesto vas – što znači da ćete svaki put dobiti jasne snimke.

  Smanjenje zamućenja u pokretu: vaše će fotografije uvijek biti jasne uz smanjenje zamućenja u pokretu koje kompenzira pomicanje objekta i podrhtavanje fotoaparata te vam tako omogućuje postizanje stabilnosti potrebne za snimanje sjajnih snimki.

  Snimanje minijature videozapisa: zabavite se dajući uličnim ili prazničnim prizorima izgled igračaka ili modela jer vaš fotoaparat može automatski kombinirati do 300 fotografskih snimki u intervalima od 2 sekunde da bi se dobio videozapis od 10 sekundi.

  Mikro USB punjenje: neka vaš fotoaparat uvijek bude napunjen i spreman za snimanje zahvaljujući brzom mikro USB punjenju. Dok se fotoaparat puni, možete reproducirati fotografije i videozapise ili nastaviti snimati.