Fotoaparat Canon EOS 1200D crni + objektiv EFS18-55 DC kit torbica + kartica

Osnovne značajke
 • vrsta: digitalni SLR fotoaparat s kit objektivom
 • senzor: CMOS, 22,3 mm x 14,9 mm 18 megapiksela
 • pohrana podataka: SD, SDHC ili SDXC kartica
 • formati zapisa: RAW, JPEG, RAW+JPEG, MOV
 • snimanje videa: 1080p@30fps i 720p@60fps
 • ostale funkcije: 3"ekran
 • Šifra proizvoda: 6128281621
3.149,99 kn u dućanu
2.992,49 kn
Jamstvo: 12 mjeseci Isporučivo: ne
DOSTUPAN PO NARUDŽBI: POŠALJI UPIT
 • Canon

  Canon je međunarodna kompanija specijalizirana za fotografsku opremu. Osnovana je 1933. godine u Japanu. 2005. godine Canon je predstavio svoju prvu HD video kameru. Renomirani je proizvođač fotoaparata, video kamera, pisača i medicinske opreme. Chipoteka vam nudi fotoaparate, printere, skenere, tinte, tonere i ostalu dodatnu opremu marke Canon.

 • OPIS

  Snimajte kvalitetne i upečatljive fotografije i videozapise. 18-megapikselne fotografije koje stvara EOS 1200D prepune su detalja i dovoljno velike da se mogu ispisivati u veličinama do A2+. Videozapisi profesionalnog izgleda i dojma sjajno će izgledati kad ih reproducirate na HD televizoru.
  Snimajte uspomene čak i kad sunce počne zalaziti


  Kad se razina osvjetljenja počne smanjivati, EOS 1200D povećava svoju osjetljivost na svjetlo, održavajući jasnoću vaših slika i smanjujući potrebu za korištenjem bljeskalice. Snimanje uz ambijentalno osvjetljenje odličan je način za hvatanje ozračja trenutka, pri čemu možete na diskretan način sačuvati dragocjene trenutke i prirodne izraze.
  Jednostavan za korištenje sa svakim objektom snimanja


  Kad pripremate kompoziciju fotografije koristeći EOS 1200D, fotoaparat i sam analizira scenu, tražeći osvjetljenje, boju te prisutnost pokreta i lica. Te se informacije koriste za podešavanje postavki fotoaparata koje najviše odgovaraju sceni, bez obzira radi li se o pejzažu s mnoštvom detalja ili akciji s brzim kretanjem. Ugrađen vodič kroz značajke i popratna aplikacija pomažu vam da saznate više o svojem fotoaparatu kad god vam se pruži prilika.
  Otkrijte DSLR fotografiju uz aplikaciju EOS Companion


  Popratnu aplikaciju EOS Companion možete koristiti kako biste istražili značajke i kontrole svojeg fotoaparata EOS 1200D te saznali kako različiti objektivi mogu pružiti nove kreativne opcije u snimanju različitih objekata. Interaktivni vodiči i zadaci pružit će vam nadahnuće i pomoći vam da razvijete svoje vještine.
  Ergonomski dizajn koji ćete koristiti s uživanjem


  Optičko tražilo omogućava izradu kompozicije i pripremu za snimku, što znači da ćete uvijek biti spremni za snimanje emocije koja se krije u trenutku. Zahvaljujući jednostavnim i intuitivnim kontrolama te velikom LCD zaslonu od 7,5 cm (3 inča) za pregled fotografija EOS 1200D pruža užitak u korištenju.
  Izrazite svoju kreativnost


  Naglasite glavni objekt na fotografiji na način da ga istaknete na blago zamućenoj pozadini – izgled svojstven DSLR fotografiji. Svojoj fotografiji možete dodati osobni štih pomoću nekog od pet kreativnih filtara, uključujući zrnasti crno-bijeli efekt, efekt fotoaparata igračke ili efekt ribljeg oka.
  Zadržite fokus


  Vaši će objekti ostati jasni ako ih postavite u jednu od devet fokusnih točaka, koliko ih ima EOS 1200D. Raspoređene su po tražilu i omogućavaju vam da svoj objekt smjestite u sredinu kadra ili bliže rubu, čime ćete dobiti zanimljiviju kompoziciju.
  Gledajte svijet drugim očima


  Zahvaljujući širokom asortimanima objektiva EF i EF-S iz tvrtke Canon, s razvojem svojim fotografskih vještina možete mijenjati perspektivu i snimati različite objekte. Približite se objektu pomoću telefoto objektiva ili snimajte još veće scene uz izrazito širokokutni objektiv sa zumiranjem.