Projektor BENQ MS514H SVGA 3200 ANSI, HDMI

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 5100000108
3.499,99 kn u dućanu
3.324,99 kn
Jamstvo: 36 mjeseci Isporučivo: ne
DOSTUPAN PO NARUDŽBI: POŠALJI UPIT
 • OPIS

  Najbolji izbor i najbolja vrijednost u kategoriji za male i srednje prostore

  MS514H nudi izuzetno visoki kontrast od 13 000:1 i svjetlinu od 3000 ANSI lumena. Riječ je o ekološkom i povoljnom projektoru koji nudi zadivljujuće prezentacije na velikom ekranu s prikazim sitnih detalja bez obzira na razinu osvijetljenosti prostorije.

  Štedi energiju i ekološki je nastrojen Uštedite više struje s BenQovom tehnologijom SmartEco™

  Niski ukupni troškovi i optimizirane projekcije kroz dinamičnu uštedu energije, svjetlinu bez kompromisa, izuzetnu kvalitetu slike i optimizirani životni vijek žarulje - sve su to značajke tehnologije SmartEco koja DLP projektore diže na novu razinu. Ova inovacija omogućuje školama i tvrtkama uštedu do 70% energije koju inače potroše žarulje u projektoru te niže troškove održavanja uz značajke dinamične štednje energije - ali bez kompromisa u kvaliteti prezentacije.

  Način rada SmartEco

  Način rada SmartEco inteligentno smanjuje snagu napajanja žarulje koristeći samo onoliko svjetla koliko je potrebno kako bi omogućio prikaz najboljeg kontrasta i svjetline.

  Standardni način rada
  Napajanje projektora 296 W (prosjek)

  Način rada SmartEco
  Poboljšani detalji u tamnim scenama
  Napajanje projektora 163 W (prosjek)

  (Source: 2010 Philips white paper)
  Način rada LampSave

  Troškovi zamjene žarulja čine najveći udio ukupnog troška posjedovanja projektora. Način rada LampSave osmišljen je da dinamično prilagodi snagu napajanja žarulje analizirajući svjetlinu sadržaja koji se prikazuje, čime se životni vijek žarulje može produžiti i do 50%. Učestalost zamjene žarulje smanjuje se do 50% čime se znatno smanjuju troškovi.

  Način rada bez aktivnog izvora

  Ako je projektor uključen i ne prima ulazni signal, nakon tri minute automatski će se uključiti način rada Eco Blank, čime se smanjuje nepotrebna potrošnja energije i produžuje životni vijek žarulje

  Puna snaga
  100% napajanje žarulje
  Pažnja usmjerena prema projekcijskom platnu

  Način rada Eco Blank
  30% napajanje žarulje
  Pažnja usmjerena prema predavaču
  0,5 W u pasivnom načinu rada

  Kada nije uključen, MS514H smanjuje potrošnju struje na svega 0,5W u pasivnom načinu rada, što je za ranije modele projektora bio pravi izazov. Ovaj tehnološki napredak pomaže produžiti životni vijek žarulje i smanjiti troškove energije.

  Podrška za Blu-ray Full HD 3D

  Najnovija DLP tehnologija ugrađena u BenQ MS514H podržava 3D funkcionalnost i omogućuje školama da pruže impresivni doživljaj učenja uz pomoć 3D naočala i 3D sadržaja
  BenQ DLP® projektori - Dugotrajna savršenost slike uz tehnologiju DLP
  Vrhunska kvaliteta slike:

  BenQovi DLP projektori izgrađeni su tako da traju što duže i nude sliku oštru poput britve, vrhunsku čitljivost i vjerne boje godinama unaprijed. Koristimo najnapredniju DLP tehnologiju kako bismo reflektirali čisto svjetlo s milijuna mikro-zrcala na DMD čipu kroz naše napredne kotače boja. Budući da su zrcala bez boje i zaštićena unutar praktički zapečaćene jedinice, BenQovi DLP projektori nemaju problema s godinama i praktično su imuni na deterioraciju slike te konzistentno nude izvrstan prikaz. Čak i nakon 2000 sati intenzivne upotrebe, umetanje nove žarulje rezultirat će kvalitetom slike koja je usporediva s posve novim projektorom.
  Projektor koji nije DLP

  BenQ DLP Projector

  DLP tehnologija omogućuje i izradu projektora bez filtara za bezbrižno povjerenje u dugotrajnu kvalitetu slike te manje ukupne troškove. BenQova tehnologija SmartEco™ dodatno poboljšava kontrast i kvalitetu slike, istovremeno štedeći do 70% energije koju koriste žarulje u projektoru.
  Slika oštra poput britve i vrhunska čitljivost:

  S faktorom ispunjenja od 96%, DLP tehnologija nudi elektroničke sklopove koji omogućuju polaganje piksela bez debelih rubova koji smanjuju kvalitetu boje i onemogućuju detaljan prikaz. Veći faktor ispunjenja i manje crnih rubova znače vidljivo čišće i intenzivnije boje te bolju kvalitetu slike.

  BenQovi DLP projektori također nude visoki omjer kontrasta za besprijekornu čitljivost malog teksta te prikaz tankih crta i detalja u tamnim scenama. Crna boja je dublja, a kvaliteta slike bolja uz veći fokus i čistoću. Vaše prezentacije bit će lake za čitanje i efikasno prenositi poruku - čak i kad se gledanju iz zadnjeg reda osvijetljene dvorane.

  Jarke, živopisne boje:

  Čak i u osvijetljenim prostorijama, BenQovi DLP projektori postižu optimalnu ravnotežu između svjetline i vjernosti boja, a tehnologija BrilliantColor™ podiže vjernost boja na zadivljujuću razinu. BrilliantColor omogućuje stvaranje slike iz šest boja, dodajuću kao sekundarne boje žutu, cijan i magentu - uz primarne crvenu, plavu i zelenu. Od intezivnih naglasaka do neuhvatljivih srednjih tonova kao što su vodeno plavi ili svijetlo žuti, svaka vaša prezentacija bit će prikazana u zaista životnim bojama.

  Naljepnica ecoFACTS izražava BenQove najveće napore uložene u prestanak korištenja opasnih tvarim, odabir materijala, dizajn pakiranja, značajke za uštedu energije i ostale aspekte proizvoda.