Fotoaparat Nikon COOLPIX S33 plavi

Osnovne značajke
 • vrsta: vodootporni kompaktni digitalni fotoaparat
 • senzor: CMOS 13,2 megapiksela
 • pohrana podataka: SD, SDHC, SDXC kartica
 • formati zapisa: JPEG, MOV
 • snimanje videa: 1080p@30fps
 • ostale funkcije: 2,7" ekran
 • Šifra proizvoda: 6128281614
799,99 kn u dućanu
759,99 kn
Jamstvo: 12 mjeseci Isporučivo: ne
DOSTUPAN PO NARUDŽBI: POŠALJI UPIT
 • NIKON

  Nikon je međunarodna kompanija specijalizirana za fotografsku opremu. Osnovana je 1917. godine u Japanu. Nikon je bio jedan od prvih proizvođača SLR fotoaparata. Renomirani je proizvođač fotoaparata, objektiva, videokamera, teleskopa, dalekozora, mikroskopa itd. Chipoteka vam nudi fotoaparate i objektive marke Nikon.

 • OPIS

  Objektiv NIKKOR žarišne duljine 4.1-12.3mm,s mogućnosti optičkog zumiranja 3x.

  Automatsko fokusiranje s otkrivanjem kontrasta.
  Ugrađena bljeskalica.
  f-broj: f/3.3 – 5.9

  USB: mikro-USB konektor, podržava Direct Print (PictBridge).
  HDMI izlaz: HDMI mikropriključak (vrsta D).

  Želite fotoaparat koji vas može pratiti na vašim putovanjima – čak i ispod površine vode? 13-megapikselni COOLPIX S33 iznimno je izdržljiv i jednostavan za upotrebu i može podnijeti sve životne izazove: otporan je na udarce pri padu s visine do 1,5 m, na hladnoću do -10 °C i prašinu.

  Zaplivajte s njim do dubine od 10 m ili koristite kadriranje lica ispod vode za prepoznavanje lica, a da se pritom ne morate ni smočiti! Snimate obiteljske videozapise u punoj HD razlučivosti jednim dodirom gumba i uvećajte prizor akcije pomoću objektiva s 3x optičkim zumom, proširivim na 6x zum Dynamic Fine Zoom. Izbornici za odrasle i djecu omogućuju jednostavno upravljanje svima, a scenski načini i mogućnost odabira nekog od živopisnih kućišta čine snimanje zabavnim.

  Ugrađeni AF s pronalaskom cilja: pri snimanju u automatskom načinu automatski se uključuje AF s pronalaskom cilja, pa fotoaparat može jednostavno i precizno locirati vaš subjekt umjesto vas – što znači da ćete svaki put dobiti jasne snimke.

  LCD zaslon veličine 6,7 cm/2,7 inča s 230 tisuća točaka: jednostavno kadrirajte idealnu snimku na velikom LCD zaslonu koji ujedno omogućuje jednostavno čitanje izbornika ili prikazivanje videozapisa i fotografija prijateljima i obitelji u reprodukciji.

  Smanjenje zamućenja u pokretu: vaše će fotografije uvijek biti jasne uz smanjenje zamućenja u pokretu koje kompenzira pomicanje objekta i podrhtavanje fotoaparata te vam tako omogućuje postizanje stabilnosti potrebne za snimanje sjajnih snimki.

  Snimanje minijature videozapisa: zabavite se dajući uličnim ili prazničnim prizorima izgled igračaka ili modela jer vaš fotoaparat može automatski kombinirati do 300 fotografskih snimki u intervalima od 2 sekunde da bi se dobio videozapis od 10 sekundi.

  Mikro USB punjenje: neka vaš fotoaparat uvijek bude napunjen i spreman za snimanje zahvaljujući brzom mikro USB punjenju. Dok se fotoaparat puni, možete reproducirati fotografije i videozapise ili nastaviti snimati.

  Scenski načini: odaberite neki od 16 scenskih načina koji odgovaraju vrsti prizora ili lokaciji na kojoj snimate, a fotoaparat vam može preporučiti postavke, što znači da ćete bez napora dobiti sjajnu snimku.

SPECIFIKACIJE

Digitalni zum
Megapiksel
Optički zum
Boja uređaja