Pametni sat Garmin Fenix 3 Sapphire bijeli rose gold

Osnovne značajke
 • sportske funkcije: altimetar,barometar, GPS, kompas,kalkulator kalorija,pulsmetar
 • vremenske funkcije: vrijeme, datum, kalendar, alarm
 • ostale funkcije: audio/vizualne obavijesti,vodootporan(do 100m),praćenje sna, meteorološka upozorenja
 • softver: Garmin Connect
 • povezivost: USB, Bluetooth, Wi-Fi, GPS, ANT+
 • trajanje baterije: Do 50sati bez GPS-a,do 20sati sa GPS-om
 • Šifra proizvoda: 6075000978
4.199,00 kn u dućanu
3.989,05 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Isporučivo: ne
DOSTUPAN PO NARUDŽBI: POŠALJI UPIT
 • Garmin

  Garmin je međunarodna kompanija specijalizirana za GPS tehnologiju. Osnovana je 1989. godine u SAD-u. 1993. godine Garmin je predstavio prvi GPS uređaj s navigacijom. Renomirani je proizvođač GPS uređaja, fitness narukvica i pametnih satova. Chipoteka vam nudi GPS uređaje s navigacijom, fitness narukvice, pametne satove, kamere i pripadajuću dodatnu opremu.

 • OPIS

  Garmin fēnix® 3 Sapphire 010-01338-51

  Beskompromisni GPS sportski sat Fenix 3 Sapphire bijele boje sa premium kožnim remenom (010-01338-62)
  EXO™ antena od nehrđajućeg čelika s podrškom za sustave GPS i GLONASS za brzo određivanje položaja preciznost pozicioniranja
  Safirno staklo, čvrst remen od prave kože
  Chroma™ zaslon u boji veličine 3,1 cm čitljiv na sunčevoj svjetlosti
  Visinomjer, barometar i kompas s tri osi i automatskom kalibracijom
  Podrška za brojne sportove i aktivnosti sa zasebnim korisničkim profilima kao što su trčanje, plivanje, planinarenje, skijanje i mnogi drugi
  Napredne funkcije za treniranje uključujući maksimalnu vrijednost VO2 i savjetnika za oporavak te klasične Garmin navigacijske funkcije kao što je TracBack
  Pametne funkcije kao što su pametne obavijesti i Connect IQ™ podrška za dodatnu prilagodbu

  Svestran
  Odličan stil koji odolijeva najtežim uvjetima
  Za ozbiljne trkače
  Trčite uzbrdo
  Zaronite
  Biciklirajte
  Odvozite etapu
  Nemojte se izgubiti
  Više od ABC senzora
  Connect IQ™ aplikacije
  Ostanite povezani

  U KUTIJI
  fenix 3 – safirni sat s kožnim remenom
  USB za punjenje i prijenos podataka
  AC adapter
  Dokumentacija proizvoda


  fenix 3 Sapphire beskompromisni je GPS sportski sat dizajniran za zahtjevne sportaše i avanturiste. Uz novu čeličnu EXO™ antenu koja prima GPS i GLONASS signale i sjajni zaslon u boji, fenix 3 Sapphire spreman je za multisport treniranje, terensko trčanje i navigaciju. On je spoj izdržljivog atletskog dizajna, kvalitetnih materijala i pametnih funkcija kao što su Connect IQ™ aplikacije

  Zaista svestran
  fenix 3 Sapphire dizajniran je da pomaže ljudima u njihovim sportskim aktivnostima i podržava natjecateljske sportove poput trčanja, biciklizma, plivanja, terenskog trčanja, cross-country skijanja i triatlona, ali i rekreativne aktivnosti poput planinarenja, penjanja i skijanja. Mjeri rezultate u pokretu, prati aktivnosti kako bi ih se moglo razmjenjivati i sigurno navodi do kuće u slučaju hitnosti. Najbolje od svega: to nije sve – nova podrška za Connect IQ aplikacije za fenix 3 Sapphire otvara mogućnost za mnoge druge funkcije i posebne aktivnosti u bliskoj budućnosti.

  Odličan stil koji odolijeva najtežim uvjetima
  fenix 3 Sapphire premium je model satova iz serije fenix™ 3: tamnosiva EXO™ antena od nehrđajućeg čelika s PVD premazom, čvrsti remen od nehrđajućeg čelika i safirno staklo iznimno otporno na ogrebotine. Dodatnu izdržljivost osigurava kućište od izuzetno snažnih staklenih vlakana i tipke od nehrđajućeg čelika. Chroma ™ zaslon u boji visoke rezolucije čitljiv na sunčevoj svjetlosti s LED pozadinskim osvjetljenjem omogućuje pristup podacima u svim uvjetima osvjetljenja. fenix 3 Sapphire vodootporan je do 100 metara, a trajanje baterije je do 50 sati u načinu rada UltraTrac, 20 sati kao GPS uređaj i do 3 mjeseca kao sat (sve ovisno o postavkama).

  Za ozbiljne trkače
  fenix 3 Sapphire opremljen je vrhunskim Garmin funkcijama za treniranje, a ako se koristi s HRM-Run monitorom (isporučuje se u Performance kompletu za napredno treniranje), daje vam statističke podatke o vašoj fizičkoj spremi i kondiciji. Prva je funkcija maksimalni VO2 koji daje procjenu stvarne kondicije na temelju izvedbe i raznih vrijednosti pulsa. fenix 3 Sapphire čak može na temelju vrijednosti maksimalnog VO2 predvidjeti vaše vrijeme utrke, a nakon treninga, savjetnik za oporavak reći će vam koliko se dugo trebate oporavljati od svoje posljednje aktivnosti1. Podaci o dinamici trčanja fenix 3 Sapphire sofisticirane podatke senzora o vašoj kondiciji pružajući brojne napredne parametre trčanja. Kada se koristi s HRM-Run monitorom1, fenix 3 Sapphire bilježi podatke o kadenci, vremenu dodira s tlom i vertikalnoj oscilaciji. Ovi parametri pokazuju koliko učinkovito trčite, a informacije o dinamici trčanja pridonose poboljšanju učinkovitosti tijekom vremena.

  Trčite uzbrdo
  Kako bismo udovoljili posebnim zahtjevima terenskih trkača, fenix 3 Sapphire opremljen je posebnim terenskim profilom s novim funkcijama poput automatskog prebacivanja prikaza osnovnih podataka za trčanje na ravnom i trčanje uzbrdo, a dodani su i drugi važni podaci za mjerenje uspona kao što je prolazno vrijeme uspona i vertikalna brzina. Za trkače na najzahtjevnijim stazama fenix 3 Sapphire kroz UltraTrac način rada osigurava dodatno trajanje baterije i mogućnost napajanja sata iz vanjskog izvora napajanja za zaista velike izazove.

  Zaronite
  Neovisno o tome trenirate li u bazenu ili na otvorenim vodama, fenix 3 Sapphire bilježi detaljna mjerenja o plivanju, uključujući udaljenost, tempo, broj zaveslaja, brzinu zaveslaja i SWOLF rezultat. Funkcija bilježenja drill vježbi omogućuje vam jednostavno bilježenje drill vježbi i setove rada nogama, a 2 vrste mjerača odmora osiguravaju da se uvijek na vrijeme odgurnete od zida. Koristite vremenska upozorenja kako biste održali isti tempo ili upozorenja o udaljenosti kako biste saznali kada je set dovršen. Postoje čak i upozorenja o kalorijama i brzini zaveslaja.

  Biciklirajte
  fenix 3 Sapphire kompatibilan je sa senzorima brzine, kadence i pulsa kako bi vam osigurao napredne mogućnosti za biciklističke treninge. Može prikazivati i podatke o snazi kad je uparen s ANT+® mjeračima snage, uključujući Vector™ liniju mjerača sa senzorom u jednoj ili obje pedale. Ako trenirate s mjeračem pulsa i snage, fenix 3 Sapphire može procijeniti maksimalnu vrijednost VO2 tijekom vožnje bicikla te pomažući vam pratiti vašu kondiciju.

  Odvozite etapu
  Način rada za zimske sportove nadohvat ruke vam stavlja podatke o brzini, udaljenosti, okomitom padu te automatskom brojaču etapa (uz funkciju Auto Pause na žičari) i još mnogo toga. fenix 3 Sapphire pomoću ANT+® tehnologije možete koristiti i kao daljinski upravljač dok nosite rukavice za VIRB® i VIRB Elite akcijske kamere.

  Nemojte se izgubiti
  fenix 3 Sapphire opremljen je sveobuhvatnim funkcijama za navođenje i praćenja pomoću kojih vas vodi s neobilježenih staza i ponovno vraća na njih. Dok se krećete, fenix 3 Sapphire bilježi GPS zapis traga i stvara trag kretanja poput mrvica kruha. Omogućuje vam i da označavate lokacije kao što su startna/završna linija, kontrolne točke na stazi, mjesto za kampiranje, vozilo ili druge točke interesa. Uz fenix 3 Sapphire možete stvarati i pratiti rute, označiti do 1.000 lokacija i zatim do njih navigirati. Pomoću besplatnog softvera Garmin BaseCamp™ na svom računalu planirajte putovanja i podijelite svoje avanture s prijateljima i obitelji.

  Više od ABC senzora
  fenix 3 Sapphire opremljen je barometarskim visinomjerom i elektroničkim kompasom s 3 osi. Uređaj pomoću GPS prijemnika automatski kalibrira ove senzore kako bi vam u svakom trenutku dao najtočnije informacije. Ugrađeni visinomjer daje podatke o nadmorskoj visini za točno praćenje uspona i nagiba, a pomoću kratkoročnih promjena tlaka zraka koje mjeri barometar možete predvidjeti promjene vremena. Elektronički kompas s 3 osi pokazuje vam pravi smjer neovisno o tome krećete li se ili ne. Ako želite točna mjerenja temperature, uparite fenix 3 Sapphire s našim vanjskim tempe™ senzorom temperature.

  Connect IQ™ aplikacije
  Za dodatnu prilagodbu fenix 3 Sapphire koristi online trgovina Connect IQ kako biste sat mogli osobno prilagoditi aplikacijama, miniaplikacijama, podatkovnim poljima i jedinstvenim izgledima sata koja će vaš Garmin pametni sat učiniti još pametnijim.

  Ostanite povezani
  fenix 3 Sapphire zaista je pametan i povezuje vas sa svijetom pomoću vašeg pametnog telefona s kojeg pametne obavijesti primate izravno na sat2, ili uz WiFi hotspot za besprijekoran automatski prijenos aktivnosti na Garmin Connect™. Ako to želite, fenix 3 Sapphire čak će pomoću funkcije LiveTrack2 vašu obitelj i prijatelje obavještavati o tome gdje se nalazite kada krenete u šetnju šumom ili tijekom natjecanja, a ako želite saznati više o svijetu koji vas okružuje, fenix 3 Sapphire očitat će podatke s jednog od brojnih dodatnih Garmin ANT+® senzora kao što su Vector® za mjerenje snage bicikliranja, Tempe™ za temperaturu, HRM-run za dinamiku trčanja i puls, i mnogi drugi.

  1Monitori pulsa i HRM-run monitori, prodaju se odvojeno.
  2Neki od kompatibilnih telefona: iPhone 4S ili noviji, Android 4.3, Galaxy S3 ili noviji, Galaxy Note 3, Moto X, Moto G, HTC One, Nexus 4 i 5 i noviji; telefon mora podržavati tehnologiju Bluetooth Smart. iPhone je trgovački znak tvrtke Apple Inc. Android je trgovački znak tvrtke Google Inc.