Pametni sat Garmin Forerunner 230 bijelo-ljubičasti

Osnovne značajke
 • sportske funkcije: pedometar, akcelerometar, kalkulator kalorija, GPS, barometar, kompas
 • vremenske funkcije: vrijeme, datum, kalendar, alarm
 • ostale funkcije: praćenje sna, vodootporan (50m), audio/vizualne obavijesti
 • softver: Garmin Connect
 • povezivost: Bluetooth, USB, ANT+
 • trajanje baterije: 5 tjedana bez GPS-a, 16 sati sa GPS-om
 • Šifra proizvoda: 6075000975
1.675,00 kn u dućanu
1.591,25 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Dostava: 14 dana
12 x 139,58 kn | 24 x 74,68 kn
Jednokratno plaćanje:
Internet bankarstvo (virman)
American Express, Maestro, MasterCard, Visa
Obročno plaćanje:
American Express 2-10 rata
MasterCard 2-12 rate
DOSTUPNOST PO POSLOVNICAMA:
ZAGREB - ARENA, WEB SHOP
 • Garmin

  Garmin je međunarodna kompanija specijalizirana za GPS tehnologiju. Osnovana je 1989. godine u SAD-u. 1993. godine Garmin je predstavio prvi GPS uređaj s navigacijom. Renomirani je proizvođač GPS uređaja, fitness narukvica i pametnih satova. Chipoteka vam nudi GPS uređaje s navigacijom, fitness narukvice, pametne satove, kamere i pripadajuću dodatnu opremu.

 • OPIS

  Garmin Forerunner® 230 010-03717-47

  Sat za trčanje s GPS-om i pametnim funkcijama

  Bilježi udaljenost, tempo, vrijeme, puls1 i maksimalni VO21
  Funkcije povezivosti3: automatski prijenos na uslugu Garmin Connect™, praćenje u stvarnom vremenu, zvučna upozorenja, pametne obavijesti i dijeljenje na društvenim mrežama
  Praćenje aktivnosti3 bilježi podatke o broju koraka u danu, udaljenosti, kalorijama i spavanju
  Preuzimanje podatkovnih polja, izgleda sata, widgeta i aplikacija iz Connect IQ™ trgovine

  Forerunner 230

  Prilagodite svoj sat i treninge

  Ne postoje dva ista trkača, niti trkači s istim ciljevima. S usluge Garmin Connect preuzmite napredna vježbanja i planove treniranja i ostvarite svoje ciljeve. Connect IQ trgovina omogućuje vam besplatno prilagođavanje podatkovnih polja i preuzimanje izgleda sata, widgeta i aplikacija.
  Trčanje po stazama i izvan njih

  Ugrađeni brzinomjer mjeri udaljenost i tempo kada trčite u zatvorenom prostoru ili na traci za trčanje bez potrebe za dodatnim pedometrom. Kada završite s trčanjem, sat postaje uređaj za praćenje aktivnosti3 i broji vaše korake i kalorije tijekom dana. Podsjetit će vas i da je vrijeme za pokret ako ste sjedili dulje od jednog sata. Forerunner 230 je kompatibilan s prijemnicima signala GPS i GLONASS satelita pa brzo i precizno otkriva vaš položaj, bilo da ste usred šume ili u blizini visokih zgrada.

  Jedan pogled na grafičko sučelje u boji dovoljan je da saznate u kojoj ste zoni pulsa i koliki vam je broj otkucaja u minuti1.
  Jednostavnije ne može.

  Forerunner 230

  Jasni i jednostavni grafikoni, karte i još mnogo toga omogućuju vam da pregledavate svoje aktivnosti, pratite svoj napredak i bežično prenosite i dijelite važne podatke izravno s online Garmin Connect mrežom. To znači da se možete natjecati s prijateljima i članovima obitelji u tjednim koracima ili trkačkim izazovima i pomoću funkcije LiveTrack u stvarnom vremenu uspoređivati rezultate. Čak možete koristiti bežične veze aplikacije za primanje meteoroloških podataka, prognoze i pametnih obavijesti na kompatibilnom Garmin uređaju.