Fotoaparat Nikon D5300 crni + objektiv AF18-55VRII

Osnovne značajke
 • vrsta: digitalni SLR fotoaparat s kit objektivom
 • senzor: CMOS 23,5 x 15,6 mm 24,2 megapiksela
 • pohrana podataka: SD te SDHC i SDXC memorijske kartice kompatibilne sa standardom UHS-I
 • formati zapisa: RAW, JPEG, RAW+JPEG, MOV
 • snimanje videa: 1080p@60fps
 • ostale funkcije: 3,2"ekran, WiFi, GPS
 • Šifra proizvoda: 6128281610
5.499,99 kn u dućanu
5.224,99 kn
Jamstvo: 12 mjeseci Isporučivo: ne
DOSTUPAN PO NARUDŽBI: POŠALJI UPIT
 • NIKON

  Nikon je međunarodna kompanija specijalizirana za fotografsku opremu. Osnovana je 1917. godine u Japanu. Nikon je bio jedan od prvih proizvođača SLR fotoaparata. Renomirani je proizvođač fotoaparata, objektiva, videokamera, teleskopa, dalekozora, mikroskopa itd. Chipoteka vam nudi fotoaparate i objektive marke Nikon.

 • OPIS

  Uz ugrađenu Wi-Fi funkciju i GPS, ovaj impresivni fotoaparat DX formata s 24,2 megapiksela omogućuje vam da snimite i dijelite nevjerojatne pojedinosti svog čarobnog svijeta.

  Wi-Fi funkcija omogućuje povezivanje fotoaparata izravno s pametnim uređajem, pa fotografije možete podijeliti čim ih snimite. GPS funkcija na fotografije dodaje informacije o lokaciji, što pak omogućuje jednostavno dodavanje slika na karte svijeta i dijeljenje fotografija s putovanja s ostalima.

  Zahvaljujući velikom monitoru s promjenjivim kutom fotografije i videozapisi mogu se jednostavno snimati iz uzbudljivih novih perspektiva, a napredne performanse u uvjetima slabog osvjetljenja (proširivo do ISO 25.600) jamče oštre snimke u mračnim okruženjima.

  Sustav autofokusa-a s 39 točaka: sustav automatskog fokusiranja fotoaparata D5300 s 39 fokusnih točaka, uključujući i devet kombiniranih senzora u središtu, nevjerojatno je precizan. Napredno 3D praćenje objekata zadržava fokus čak i na najmanjim objektima, bez obzira na to koliko je njihovo pomicanje nepredvidljivo.

  Kontinuirano snimanje od 5 fps: snimajte dinamične prizore pri brzini od pet kadrova u sekundi i u pravom trenutku uhvatite prolazne trenutke ili izraze lica.

  HDMI izlaz: priključite fotoaparat izravno na HDTV zaslon i uživajte u videzapisima i fotografijama vrhunske visoke razlučivosti. Budući da je kompatibilan sa značajkom HDMI-CEC (Consumer Electronics Control), fotoaparat vam omogućuje čak i upravljanje reprodukcijom pomoću daljinskog upravljača televizora.HDMI minipriključak (vrsta C).

  16 scenskih načina rada: brzo snimite savršene snimke pomoću niza scenskih načina, uključujući sport, plažu i snijeg. Jednostavno odaberite način koji odgovara snimanom objektu ili situaciji, a fotoaparat će automatski optimizirati brzinu okidača i otvor blende radi postizanja vrhunskih rezultata.

SPECIFIKACIJE

Digitalni zum
Megapiksel 24,2 MP
Optički zum
Boja uređaja Crna