Smartphone Samsung Galaxy Trend 2 Lite crni

Osnovne značajke
 • ekran: 4" TFT ekran 480 x 800
 • procesor: dvojezgreni procesor 1,2 GHz
 • radna memorija: 512 MB
 • pohrana: 4 GB, microSD card do 64 GB
 • baterija: 1500 mAh
 • stražnja/prednja kamera: 3.0 megapiksela /
 • povezivost: 3G, Wi-Fi, Bluetooth 4.0
 • Šifra proizvoda: 6129270934
689,00 kn u dućanu
654,55 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Isporučivo: ne
DOSTUPAN PO NARUDŽBI: POŠALJI UPIT
 • OPIS

  Jednostavan i raznovrstan
  Ako tražite pametni telefon koji je jednostavan, a opet snažan, Galaxy Trend Lite 2 savršen je odabir za vas. Opremljen je svim ključnim značajkama kakve biste mogli očekivati od vrhunskog pametnog telefona, a donosi i bateriju iznimno velikog kapaciteta.

  Vrhunsko iskustvo
  Galaxy Trend Lite 2 ima dvojezgreni procesor od 1,2 GHz, 4-inčni zaslon, bateriju kapaciteta 1.500 mAh i intuitivno korisničko sučelje TouchWiz Essence UX tvrtke Samsung, zahvaljujući kojemu je upotreba telefona jednostavnija i zabavnija no ikad dosad.

  Jednostavno snimanje fotografija i videozapisa
  Galaxy Trend Lite 2 uklanja potrebu za prebacivanjem između načina za fotografiranje, odnosno snimanje videozapisa, jer na istom zaslonu prikazuje gumbe za fotografiranje i snimanje. Više nikada nećete propustiti onaj posebni trenutak.


  Napredne radne karakteristike
  Galaxy Trend Lite 2 koristi Android OS KitKat 4.4 i opremljen je brojnim korisnim značajkama za bolju upotrebljivost, napredne radne karakteristike i veću produktivnost. Jedan je od svega nekoliko pametnih telefona u ovom razredu koji su opremljeni sustavom KitKat.

 • Samsung

  Samsung je međunarodna kompanija specijalizirana za potrošačku elektroniku i kućanske aparate. Osnovana je 1969. godine u Sjevernoj Koreji. Samsung je od 2006. godine poznat kao najveći svjetski proizvođač televizora, a od 2011. godine kao najveći svjetski proizvođač mobilnih uređaja. Renomirani je proizvođač televizora, pametnih telefona, pisača, fotoaparata, prijenosnih računala itd. Chipoteka vam nudi monitore, pametne telefone, tablete, prijenosne diskove, tonere i baterije marke Samsung.

 • 1,2 GHz procesor

  Procesori današnjice se mogu klasificirati prema radnom taktu koji se u pravilu mjeri u gigaherzima. Tako će 1.2 GHz procesor raditi na frekvenciji od 1.2 milijardu ciklusa u sekundi. Svaki ciklus omogućava procesoru obradu određene količine bitova u sekundi, ovisno o njegovom kapacitetu. Tako će 64 bitni procesor moći zaprimiti i obraditi 64 bita u ciklusu, dok će 32 bitni moći obraditi svega 32 bita.

 • 4 GB flash pohrana

  U memoriju kapaciteta 4 GB se može pohraniti otprilike 1.000 MP3 pjesama, 1 sat Full HD videa, 2.200/450 (JPEG/RAW) 5-megapikselnih fotografija, 1.400/140 (JPEG/RAW) 8-megapikselnih fotografija. *u izračun nije uračunat prostor kojeg zauzima operativni sustav i drugi softver (npr. Android).

 • 3G mreža

  3G je skupni naziv za treću generaciju tehnologija za mobilnu podtakovnu i govornu komunikaciju. UMTS (koji se koristi u Europi i Japanu) omogućava brzinu prijenosa od 250 kb/s do 14 Mb/s.

 • Wi-Fi

  Wi-Fi je naziv tehnologije za bežičnu komunikaciju među računalima kojkod koje se koriste radijske frekvencije pri komunikaciji, 2.4 GHz i 5 GHz. Od predstavljanja krajem prošlog milenija Wi-Fi je prošao kroz više iteracija: IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n.

 • Bluetooth 4.0

  Bluetooth 4.0 je predstavljen 2010. godine i objedinjuje Classic Bluetooth, Bluetooth high speed and Bluetooth low energy protokole.

 • 512 MB RAM

  Radnu memoriju prijenosnih uređaja dijeli procesor i grafički podsustav. Od dijela namjenjenog glavnom sustavu tek je dio preodređen za korištenje od strane aplikacija instaliranih od strane korisnika. Količina RAM-a dakle ima direktni utjecaj na broj aplikacija koju korisnik može instalirati i koristiti na svom prijenosnom telefonu. 512 MB RAM-a će stoga omogućiti korisniku instaliranje svega nekoliko aplikacija na njegov/njezin smartphone prije nego smartphone upozori korisnika da je potrebno očistiti memoriju ili prebaciti aplikacije na karticu koju je moguće umetnuti u prijenosni uređaj.

SPECIFIKACIJE

Takt procesora 1.2GHz
Interna memorija 512MB
Procesor Dua lCore
Zaslon TFT
Flash memorija 4GB
Trajanje baterije 1500mAh
Ugrađena bljeskalica Da
Razlučivost zaslona 480x800
Veličina zaslona 4"
Dual SIM support Ne
Mobile operating system installed Android 4.4.2
Main camera resolution 3.15MP