GPS uređaj Garmin Edge 520 HRM+CAD

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 9150110215
2.505,00 kn u dućanu
2.379,75 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Isporučivo: ne
DOSTUPNOST PO POSLOVNICAMA:
SPLIT, RIJEKA
 • Garmin

  Garmin je međunarodna kompanija specijalizirana za GPS tehnologiju. Osnovana je 1989. godine u SAD-u. 1993. godine Garmin je predstavio prvi GPS uređaj s navigacijom. Renomirani je proizvođač GPS uređaja, fitness narukvica i pametnih satova. Chipoteka vam nudi GPS uređaje s navigacijom, fitness narukvice, pametne satove, kamere i pripadajuću dodatnu opremu.

 • OPIS

  Garmin Edge® 520 010-01369-00

  Biciklističko računalo Edge 520 bundle s GPS-om koje vam pomaže da se natječete i uspoređujete s drugima.
  Izazovi za vrijeme vožnje uz Strava segmente u stvarnom vremenu.
  Kada se koristi s monitorom pulsa i senzorom snage daje podatke o maksimalnom VO2 i vremenu oporavka za biciklizam.
  Za prikaz i upravljanje podacima u zatvorenim se prostorima može se upariti s kompatibilnim ANT+® trenažerom.
  Kada se koristi s mjeračima snage Vector™ ili Vector 2 prati funkcionalni prag snage (FTP), snagu u vati/kg i dinamiku bicikliranja.
  Povezane značajke1: automatski prijenos, praćenje u stvarnom vremenu, pametne obavijesti, slanje i primanje staza, dijeljenje na društvenim medijima, meteorološke informacije.

  Trenirajte uz Edge
  Optimizirani zaslon
  Povezani bicikl
  Povezivanje s pametnim telefonom
  Izvan uobičajenih ruta

  U KUTIJI
  Edge 520
  Vrhunski monitor pulsa
  Senzor kadence
  Senzor brzine
  Nosači (standardni i za montažu sprijeda s produženom ručicom)
  USB kabel
  Vezica
  Priručnici

  Jamstvo 2 godine


  Pokažite svoj Edge
  Edge 520 prvo je biciklističko računalo kompatibilno sa Strava segmentima u stvarnom vremenu i isporučuje se s 3-mjesečnim besplatnim probnim razdobljem za uslugu Strava Premium. Uz ovo članstvo Strava segmenti označeni zvjezdicom automatski se sinkroniziraju s uređajem 520 i daju vam povratne informacije u stvarnom vremenu za vrijeme vožnje. Primit ćete upozorenja za početak i kraj segmenta i poredak vodećih nakon što završite segment.

  Trenirajte uz Edge
  Potrebna vam je motivacija za one usamljene milje na trenažeru u dvorani? Kada je uparen s kompatibilnim ANT+ trenažerom za zatvorene prostore, Edge 520 daje mnoštvo mogućnosti treniranja. Na primjer, želite trenirati prosječnom snagom od 240 vata. Ciljnu snagu postavite na uređaju Edge 520, počnite okretati pedale i trenažer će se automatski prilagođavati kako biste ostvarili cilj, a 520 će prikazivati vašu statistiku. Možete pratiti stazu koju ste vi ili drugi vozač već stvorili i voziti doslovno prateći zabilježenu statistiku, dok će trenažer prilagođavati otpor kako bi odgovarao profilu elevacije.
  Ako ga uparite s mjeračem snage, Edge 520 daje dodatnu skupinu funkcija kao što su FTP i praćenje snage u vati/kg za usporedbu s drugima te dinamika bicikliranja2. Ugrađeni FTP test pomaže vam da utvrdite svoju osnovnu razinu na trenažeru ili na cesti. Priključite monitor pulsa3 i 520 će izračunati vaš procijenjeni maksimalni VO2 i vrijeme oporavka poslije vožnje kako biste znali kada započeti s novim velikim naporom.

  Optimizirani zaslon
  Za Edge 520 nema kompromisa kada je zaslon u pitanju jer ima 2,3-inčni zaslon u boji visoke rezolucije. Veličina zaslona najveća je moguća u odnosu na veličinu uređaja 520 kako biste u njemu mogli zaista uživati. Cijenit ćete i jasnoću zaslona u svim uvjetima osvjetljenja.

  Povezani bicikl
  Edge 520 kompatibilan je s ANT+ senzorima, uključujući i Varia™ radar i svjetla4 za bicikle, senzore za brzinu, kadencu, puls te Edge i VIRB® daljinskim upravljačima i kompatibilnim stanicama za vaganje. Uređaj je povezan i s elektroničkim sustavom za mijenjanje brzina Di2 tvrtke Shimano5 za prikaz trenutne brzine na zaslonu. Edge 520 kompatibilan je i s ANT+ mjeračima snage, uključujući uređaje iz serije Vector.

  Povezivanje s pametnim telefonom
  Kada je uparen s vašim pametnim telefonom i aplikacijom Garmin Connect™ Mobile, Edge 520 omogućuje vam praćenje u stvarnom vremenu, upozorenja putem pametnog telefona, dijeljenje na društvenim mrežama, vremensku prognozu i bežični prijenos. Kada završite s vožnjom, podatke možete automatski poslati na Garmin Connect™, našu online zajednicu u kojoj možete spremati, planirati i dijeliti svoje vožnje.

  Izvan uobičajenih ruta
  Kompaktnost, robusnost i trajanje baterije do 15 sati čine Edge 520 idealnim suputnikom u avanturama izvan uobičajenih ruta. Kompatibilan je i s GPS i GLONASS satelitima pa gdje god se našli možete koristiti nekoliko vrsta signala.


  1Kada je uparen s kompatibilnim telefonom.
  2Kada se koristi s Vector ili Vector 2 mjeračima snage.
  3Isporučuje se s nekim modelima, prodaje se zasebno s drugim modelima.
  4Uz buduće nadogradnje softvera.
  5Kompatibilan s elektroničkim sustavom za mijenjanje brzina Di2 s funkcijom upravljanja podacima D-Fly tvrtke Shimano.