Pametni sat Garmin Forerunner 225

Osnovne značajke
 • sportske funkcije: altimetar,barometar, GPS, kompas,kalkulator kalorija,pulsmetar,pedometar,
 • vremenske funkcije: vrijeme, datum, kalendar, alarm
 • ostale funkcije: obavijesti,vodootporan(do 50m),praćenje sna, meteorološka upozorenja
 • softver: Garmin Connect
 • povezivost: USB, Bluetooth, ANT+
 • trajanje baterije: Do 4 tjedna bez GPS-a,do 10sati sa GPS-om
 • Šifra proizvoda: 6075000943
1.898,00 kn u dućanu
1.803,10 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Dostava: 14 dana
12 x 158,17 kn | 24 x 84,62 kn
Jednokratno plaćanje:
Internet bankarstvo (virman)
American Express, Maestro, MasterCard, Visa
Obročno plaćanje:
American Express 2-10 rata
MasterCard 2-12 rate
DOSTUPNOST PO POSLOVNICAMA:
OSIJEK, WEB SHOP
 • Garmin

  Garmin je međunarodna kompanija specijalizirana za GPS tehnologiju. Osnovana je 1989. godine u SAD-u. 1993. godine Garmin je predstavio prvi GPS uređaj s navigacijom. Renomirani je proizvođač GPS uređaja, fitness narukvica i pametnih satova. Chipoteka vam nudi GPS uređaje s navigacijom, fitness narukvice, pametne satove, kamere i pripadajuću dodatnu opremu.

 • OPIS

  Garmin Forerunner® 225 010-01472-10

  Sat za trčanje s GPS-om i monitorom pulsa koji puls mjeri na zapešću Forerunner 225 WHRM
  Jedan pogled na grafičko sučelje u boji dovoljan je da saznate u kojoj ste zoni i koliki vam je broj otkucaja u minuti
  Bilježi udaljenost, tempo i puls; funkcija za praćenje aktivnosti cijeli dan broji korake i kalorije
  Ugrađeni akcelerometar bilježi udaljenost u zatvorenom prostoru
  Funkcije povezivosti1 automatski prijenos na uslugu Garmin Connect™, praćenje u stvarnom vremenu i dijeljenje putem društvenih mreža
  Kompatibilan s naprednim vježbama i besplatnim planovima treniranja s usluge Garmin Connect

  Saznajte u kojoj ste zoni uz Forerunner 225 – prvi Garmin sat za trčanje s GPS-om i monitorom pulsa koji puls mjeri na zapešću. Sada možete trčati bez pulsmetar trake jer sat ima ugrađeni senzor koji puls mjeri na zapešću.

  Treniranje uz praćenje pulsa sada je malo jednostavnije
  Sve je u zapešćuViše od samog trčanja
  Više od samog trčanjaViše od samog trčanja
  Povežite se

  U KUTIJI
  Forerunner 225
  Baza za punjenje/podatke
  Priručnici


  Treniranje uz praćenje pulsa sada je malo jednostavnije
  Nismo samo uklonili pulsmetar traku, već smo unaprijedili i način na koji sat prikazuje vaše rezultate. Boja mjerača pokazuje u kojoj ste zoni pulsa i broj otkucaja u minuti u stvarnom vremenu: ako je siv, nalazite se u zoni zagrijavanja koja počinje na 50 posto vašeg maksimalnog pulsa, plava boja označava vašu laganu zonu (počinje na 60 posto maksimalnog pulsa), zelena je boja aerobne zone (počinje na 70 posto maksimalnog pulsa), narančasta označava prag snage (počinje na 80 posto maksimalnog pulsa), a crvena boja označava vašu maksimalnu zonu koja počinje na 90 posto maksimalnog pulsa kojim može kucati vaše srce. Ako vaš plan treniranja uključuje trčanje u određenom trajanju ili određenoj udaljenosti u točno postavljenoj zoni, cijenit ćete ovo sučelje u boji koje vam pomaže da jednim pogledom saznate u kojoj ste zoni kako biste se mogli usredotočiti na trening.

  Forerunner 225 spreman je za rad čim ga raspakirate i vaše zone postavlja na temelju vaših godina, tj. određuje vaš maksimalan puls tako da od 220 oduzima broj vaših godina. Zone možete podesiti na satu ili putem usluge Garmin Connect te tako sat prilagoditi svojim potrebama. Na usluzi Garmin Connect, našoj besplatnoj online zajednici, možete stvoriti napredne vježbe ili preuzeti besplatne planove treniranja na svoj sat i primati savjete kakve biste dobili od trenera.

  Sve je u zapešću
  Forerunner 225 ima optički senzor koji emitira svjetlost prema vašoj koži i mjeri količinu povratne svjetlosti. Obzirom da se zbog kolanja krvi kroz vaše zapešće ta količina malo mijenja, senzor detektira te promjene i pomoću sofisticiranog procesa filtriranja određuje vaš puls. Brtva na stražnjoj strani sata sprječava prodiranje svjetla iz okruženja i tako osigurava ispravno mjerenje pulsa.

  Više od samog trčanja
  Uz GPS pomoću kojeg izračunava udaljenost i tempo, uređaj 225 ima i ugrađeni akcelerometar. Tako može mjeriti udaljenost i tempo kada trčite u zatvorenom prostoru ili na traci za trčanje bez potrebe za dodatnim pedometrom. Može poslužiti čak i kao uređaj za praćenje aktivnosti jer cijeli dan broji vaše korake i potrošene kalorije. Uz to, podsjetit će vas i da je vrijeme za pokret ako ste sjedili dulje od jednog sata. Kada primite znak za kretanje, jednostavno hodajte nekoliko minuta kako bi se indikator neaktivnosti isključio.

  Povežite se
  Funkcije povezivosti1 Forerunner 225 sata uključuju automatski prijenos na uslugu Garmin Connect, našu besplatnu internetsku zajednicu u kojoj možete spremiti, planirati ili dijeliti svoje aktivnosti. Jednostavno na svoj pametni telefon preuzmite besplatnu aplikaciju Garmin Connect™ Mobile i uparite ga sa svojim satom. Kada spremite završeno trčanje, sat će podatke automatski prenijeti kada se nađete u dometu svog telefona. Dodatna funkcija povezivosti uključuje praćenje u stvarnom vremenu koje omogućuje vašim prijateljima i obožavateljima da vas prate na utrkama i u stvarnom vremenu gledaju vašu statistiku. Svoje aktivnosti možete dijeliti objavljivanjem na društvenim mrežama pomoću aplikacije Garmin Connect Mobile.

  1Kada je uparen s kompatibilnim telefonom.