Fotoaparat Nikon D5500 crni + objektiv AF18-55VRII crni

Osnovne značajke
 • vrsta: digitalni SLR fotoaparat s kit objektivom
 • senzor: CMOS DX, 23,5 x 15,6 mm 24,1 megapiksela
 • pohrana podataka: SD i UHS-I memorijske kartice, usklađeno sa SDHC-om i SDXC-om
 • formati zapisa: RAW, JPEG, RAW+JPEG, MOV
 • snimanje videa: 1080p@60fps
 • ostale funkcije: 3"ekran
 • Šifra proizvoda: 6128281590
3.999,99 kn u dućanu
3.799,99 kn
Jamstvo: 12 mjeseci Isporučivo: ne
DOSTUPAN PO NARUDŽBI: POŠALJI UPIT
 • NIKON

  Nikon je međunarodna kompanija specijalizirana za fotografsku opremu. Osnovana je 1917. godine u Japanu. Nikon je bio jedan od prvih proizvođača SLR fotoaparata. Renomirani je proizvođač fotoaparata, objektiva, videokamera, teleskopa, dalekozora, mikroskopa itd. Chipoteka vam nudi fotoaparate i objektive marke Nikon.

 • OPIS

  Od fotografija koje oduzimaju dah do glatkih videozapisa pune HD razlučivosti, ovaj D-SLR fotoaparat jedva čeka da vam pokaže svoju kreativnu stranu.

  Fleksibilan monitor s promjenjivim kutom donosi potpuno novo viđenje stvari s jedinstvenim mogućnostima prikaza. CMOS senzor DX-formata od 24,1 megapiksela snima iznimno detaljne slike, a napredni sustav automatskog fokusiranja u 39 točaka uvijek pronalazi metu. Nikonov iznimno precizan senzor za mjerenje osvjetljenja od 2016 piksela jamči precizne ekspozicije čak i u uvjetima lošeg osvjetljenja.

  Na videozapise ili fotografije možete primijeniti specijalne efekte u stvarnom vremenu, a Nikonov bežični mobilni prilagodnik omogućuje vam slanje svojih kreacija izravno na kompatibilan pametni uređaj s kojeg ih odmah možete dijeliti s drugima.

  Senzor za mjerenje RGB od 2.016 piksela: osigurava precizno mjerenje za točne ekspozicije i šalje podatke sustavu prepoznavanja scena koji optimizira automatsku ekspoziciju, automatsko fokusiranje i automatsko izjednačenje bijelog.

  Kontinuirano snimanje brzinom od 5 fps: snimajte akciju velikom brzinom od pet kadrova u sekundi i snimajte pokrete ili izraze lica koji se brzo mijenjaju u pravom trenutku.

  HDR (visok dinamički raspon): uhvatite više detalja dok snimate u uvjetima osvjetljenja s velikim kontrastom. Idealno za nepomične objekte, fotoaparat snima dvije snimke pri različitim ekspozicijama tijekom jednog otpuštanja okidača, a zatim ih kombinira u jednoj zapanjujućoj slici s prirodnim kontrastom.

  Aktivna postavka D-Lighting: zadržite detalje na tamnim i svijetlim područjima dok snimate slike pri jakom osvjetljenju ili u situacijama s pozadinskim osvjetljenjem. Idealno za fotografiranje objekata u pokretu.

  16 scenskih načina: snimite izvrsne snimke odabirom načina koji najbolje odgovara objektu ili situaciji u kojoj' snimate. Scenski načini optimiziraju postavke poput brzine okidača, ISO osjetljivosti i otvora blende, što je idealno ako brzo želite snimiti savršene snimke ili ste novi u fotografiranju D-SLR fotoaparatom.

SPECIFIKACIJE

Digitalni zum -
Megapiksel 24,1 MP
Optički zum -
Boja uređaja Crna