GPS uređaj Garmin echoMAP 42dv Color, int. antena (4,3")+G2 karta Jadrana

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 6075000937
3.349,00 kn u dućanu
3.181,55 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Isporučivo: ne
DOSTUPAN PO NARUDŽBI: POŠALJI UPIT
 • Garmin

  Garmin je međunarodna kompanija specijalizirana za GPS tehnologiju. Osnovana je 1989. godine u SAD-u. 1993. godine Garmin je predstavio prvi GPS uređaj s navigacijom. Renomirani je proizvođač GPS uređaja, fitness narukvica i pametnih satova. Chipoteka vam nudi GPS uređaje s navigacijom, fitness narukvice, pametne satove, kamere i pripadajuću dodatnu opremu.

 • OPIS

  Izvrsne kombinirane funkcije za svoj cjenovni razred
  Visokokontrastni zaslon u boji s tipkovnicom i prethodno učitanom osnovnom kartom svijeta

  Ugrađeni GPS prijemnik od 5 Hz ažurira vaš položaj i smjer 5 puta u sekundi
  Nosač koji se može nagnuti/zakrenuti i brzo odvojiti
  echoMAP 42dv sadrži 4,3-inčni visokokontrastni zaslon u boji s automatskim podešavanjem pozadinskog osvjetljenja. GPS/GLONASS od 5 Hz brzog odziva 5 puta u sekundi ažurira vaš položaj i smjer kako bi prikaz vašeg kretanja na zaslonu bio što tečniji. echoMAP 42dv isporučuje se sa sondom GT20-TM za sonar HD-ID od 77/200 kHz i sonarom za skeniranje Garmin DownVü™ koji pruža najjasnije snimke na vodi (echoMAP 42dv dostupan je i bez sonde). Također su podržani Minn Kota® i MotorGuide® vanbrodski motori s elektropogonom i ugrađenim sondama. Kabeli kombiniranog uređaja ukapčaju se izravno u nosač, što vam omogućuje brzo postavljanje i uklanjanje uređaja iz nosača i izvora napajanja. Priloženi su nosači za montažu na krmeno zrcalo i vanbrodski motor.

  Nadogradite uređaj najboljim Garmin kartama vode
  Uz dodatnu BlueChart g2 Vision SD karticu (u ovom paketu) svom ploteru možete dodati cijeli niz novih iznimnih funkcija.

  Prikazi MarinerEye i FishEye pružaju vam 3D perspektivu i ispod i iznad površine.
  Satelitske snimke visoke rezolucije i fotografije iz zraka pomoći će vam da se orijentirate na nepoznatom području.
  Tehnologija automatskog navođenja pretražuje sve relevantne karte i zatim stvara rutu koju zaista možete slijediti – rutu kojom ćete izbjeći prepreke, plitke vode, plutače i druge prepreke. Jednostavno unesite odredište i tehnologija automatskog navođenja odvest će vas onamo sigurnim putem.
  Smjer i položaj ažuriraju se 5 puta u sekundi
  GPS/GLONASS od 5 Hz brzog odziva 5 puta u sekundi osvježava vaš položaj i smjer kako bi prikaz vašeg kretanja na zaslonu bio što tečniji. Označavanje ispuštanjem do 5.000 preciznih točaka i ponovno pronalaženje vaših najboljih ribolovnih točaka brzo je i jednostavno.