Fotoaparat Canon EOS 1200D crni + objektiv EFS18-55 IS

Osnovne značajke
 • vrsta: digitalni SLR fotoaparat s kit objektivom
 • senzor: CMOS, 22,3 mm x 14,9 mm 18 megapiksela
 • pohrana podataka: SD, SDHC ili SDXC kartica
 • formati zapisa: RAW, JPEG, RAW+JPEG, MOV
 • snimanje videa: 1080p@30fps i 720p@60fps
 • ostale funkcije: 3"ekran
 • Šifra proizvoda: 6128281588
2.999,99 kn u dućanu
2.849,99 kn
Jamstvo: 12 mjeseci Isporučivo: ne
DOSTUPAN PO NARUDŽBI: POŠALJI UPIT
 • Canon

  Canon je međunarodna kompanija specijalizirana za fotografsku opremu. Osnovana je 1933. godine u Japanu. 2005. godine Canon je predstavio svoju prvu HD video kameru. Renomirani je proizvođač fotoaparata, video kamera, pisača i medicinske opreme. Chipoteka vam nudi fotoaparate, printere, skenere, tinte, tonere i ostalu dodatnu opremu marke Canon.

 • OPIS

  Sačuvajte emocije posebnih trenutaka uz DSLR fotoaparat koji je jednostavan za korištenje i pruža rezultate u koje ćete se zaljubiti.

  Prednosti:
  Zabilježite posebne trenutke u životu u obliku fotografija i videozapisa visoke kvalitete.
  Uhvatite detalje i ugođaj, čak i pri slabom osvjetljenju.
  Uvijek snimajte s najboljim postavkama, zahvaljujući načinu rada Scene Intelligent Auto.
  Jednostavan i detaljan vodič kroz značajke te aplikacija EOS
  Companion.

  Snimajte kvalitetne i upečatljive fotografije i videozapise. 18-megapikselne fotografije koje stvara EOS 1200D prepune su detalja i dovoljno velike da se mogu ispisivati u veličinama do A2+. Videozapisi profesionalnog izgleda i dojma sjajno će izgledati kad ih reproducirate na HD televizoru.

  Kad se razina osvjetljenja počne smanjivati, EOS 1200D povećava svoju osjetljivost na svjetlo, održavajući jasnoću vaših slika i smanjujući potrebu za korištenjem bljeskalice.

  Kad pripremate kompoziciju fotografije koristeći EOS 1200D, fotoaparat i sam analizira scenu, tražeći osvjetljenje, boju te prisutnost pokreta i lica. Te se informacije koriste za podešavanje postavki fotoaparata koje najviše odgovaraju sceni, bez obzira radi li se o pejzažu s mnoštvom detalja ili akciji s brzim kretanjem. Ugrađen vodič kroz značajke i popratna aplikacija pomažu vam da saznate više o svojem fotoaparatu kad god vam se pruži prilika.

SPECIFIKACIJE

Digitalni zum -
Megapiksel 18 MP
Optički zum -
Boja uređaja Crna