Smartphone NGM Forward Endurance 5000 QC crni

Osnovne značajke
 • ekran: 5" 1280 x 720 Corning Gorilla Glass 3
 • procesor: Quad Core 1,3 GHz
 • radna memorija: 1 GB
 • pohrana: 8 GB, microSD card do 32 GB
 • baterija: 5000 mAh
 • stražnja/prednja kamera: 12 megapixela / 3 megapiksela
 • povezivost: 3G, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, Dual SIM
 • Šifra proizvoda: 6129270422
1.249,00 kn u dućanu
1.249,00 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Isporučivo: ne
DOSTUPAN PO NARUDŽBI: POŠALJI UPIT
 • OPIS

  Dugotrajna baterija
  NGM Forward Endurance Dual Sim dokazuje da brzina, učinkovitost i prostrani zaslon od 5’’ inča ne znače ujedno i kratko trajanje baterije. Impresivna iznimno tanka litij-polimer baterija snage 5000 mAh pokreće ovaj NGM i jamči vam trajanje baterije do čak 1000 sati u stanju mirovanja (više od 40 dana) ili do 3 dana prosječnog korištenja mobitela.

  Dual SIM
  Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji NGM Forward Endurance 5" QC Blue može upravljati sa dvije SIM kartice istovremeno različitih operatera.

  Potpuna zaštita
  5 - inčni IPS HD zaslon rezolucije 720x1280 piksela zaštićen je sa Corning Gorilla Glass V3. Corning Gorilla Glass je posebno staklo za zaslone osjetljive na dodir, nevjerojatno otporno na udarce i ogrebotine no iznimno tanko da omogući veliku osjetljivost na dodir i briljantne slike.

  Brzo i sigurno
  NGM Forward Endurance pokreće Android 4.4.2 KitKat operacijski sustav. Brzinu korištenja osigurava 1.3 GHz Quad Core procesor a interna memorija od 8 GB bezbrižno i sigurno spremanje podataka na uređaj.

  Dinamični 3G
  Mijenjanje 3G veze nikada nije bilo lakše. Prebaci 3G vezu s jedne kartice na drugu bez mijenjanja kartice. Moguće korištenje podatkovnog prometa naizmjenično na obje kartice.

  USB OTG spajanje
  Spojite se na vanjske uređaje za pohranu podataka (USB stick, tvrdi disk) putem posebnog adaptera i brzo prenesite podatke sa svog NGM Forward Endurance. Ova značajka također omogućuje povezivanje mobitela s kompatibilnom tipkovnicom + miš.

  Zaustavite vrijeme
  Zahvaljujući kameri od 12 megapiksela visokih performansi s autofokusom i bljeskalicom ovjekovječite nezaboravne trenutke vašega života. Visoka kvaliteta slika i pri slabom osvjetljenju. Video kamerom zabilježite vama važne događaje.

  Unutarnja GPS antena omogućava brzu i preciznu geografsku lokaciju te navigaciju putem Google Maps.

  U kutiji:
  Mobitel
  Flip cover maska
  Punjač
  USB kabel
  2 zaštitne folije
  Slušalice
  Upute

  Jamstvo 2 godine

 • 5" ekran

  Ekrani veličine 5" standardni su za današnje smartphone. Stanu u džep i u torbu, a dovoljnu su veliki za ugodno gledanje filmova, poslovne namjene i igre.

 • rezolucija 1280 x 720

  Rezolucija poznata kao 720p, 1280x720 ili jednostavno HD (High Definition), poznati je standard za snimanje, pohranu i prikaz kompjutorskog, filmskog i televizijskog (HDTV) signala. Koriste ju Blu-ray playeri, televizori, smartphoni, monitori, laptopi, tableti i mnogi drugi uređaji. Zahvaljujući jednakom broju piksela, svi video sadržaji snimani u 720p bit će kristalno čisti i oštri na ekranima iste rezolucije.

 • Corning Gorilla Glass 3

  Gorilla Glass je serija specijalnog tankog, lako i iznimno čvstog stakla koje je napravilo revoluciju u zaštiti ekrana prijenosnih uređaja. Gorilla Glass 3 je do 3 puta čvršće od od Gorilla Glass 2.

 • Quad Core

  Procesori s više jezgri mogu izvršavati više programa istovremeno, ili jedan program izvršavati puno brže. Stvarna iskoristivost dodatnih jezgri ovisi prvenstveno o prilagođenosti softvera (aplikacija), a ponekad i kvaliteti samog uređaja. Procesori s 4 jezgre (Quad Core) su standard u današnjim računalima i prijenosnim uređajima i omogućavaju brzo izvršavanje svih mobilnih aplikacija i računalnih programa.

 • 1,3 GHz procesor

  Procesori današnjice se mogu klasificirati prema radnom taktu koji se u pravilu mjeri u gigaherzima. Tako će 1.3 GHz procesor raditi na frekvenciji od 1.3 milijardu ciklusa u sekundi. Svaki ciklus omogućava procesoru obradu određene količine bitova u sekundi, ovisno o njegovom kapacitetu. Tako će 64 bitni procesor moći zaprimiti i obraditi 64 bita u ciklusu, dok će 32 bitni moći obraditi svega 32 bita.

 • 1 GB RAM

  Radnu memoriju prijenosnih uređaja dijeli procesor i grafički podsustav. Od dijela namjenjenog glavnom sustavu tek je dio preodređen za korištenje od strane aplikacija instaliranih od strane korisnika. Količina RAM-a dakle ima direktni utjecaj na broj aplikacija koju korisnik može instalirati i koristiti na svom prijenosnom telefonu. 1 GB RAM-a će stoga omogućiti korisniku instaliranje većeg broja aplikacija na njegov/njezin smartphone prije nego smartphone upozori korisnika da je potrebno očistiti memoriju ili prebaciti aplikacije na karticu koju je moguće umetnuti u prijenosni uređaj.

 • 8 GB flash pohrana

  U memoriju kapaciteta 8 GB se može pohraniti otprilike 2.000 MP3 pjesama, 2 sata Full HD videa, 4.500/900 (JPEG/RAW) 5-megapikselnih fotografija, 2.900/290 (JPEG/RAW) 8-megapikselnih fotografija. *u izračun nije uračunat prostor kojeg zauzima operativni sustav i drugi softver (npr. Android).

 • micro SD utor do 32 GB

  Memoriju ovog uređaja možete nadograditi microSD karticom kapaciteta 4, 8, 16 ili 32 GB. Na 32 GB se može pohraniti otprilike 8.000 MP3 pjesama, 9 sati Full HD videa, 18.000/3.600 (JPEG/RAW) 5-megapikselnih fotografija, 11.600/1100 (JPEG/RAW) 8-megapikselnih fotografija.

 • 12 mpix stražnja kamera

  12 MP iznosi točno 4000 x 3000 piksela, pri odnosu 4:3. Ovo znači da će mobilni telefon opremljen ovakvom stražnjom kamerom moći uslikati fotografije veće od 4k rezolucije. Kvaliteta fotografije ne ovisi isključivo o megapikselima već o veličini piksela na čipu/senzoru na koji se slika prihvaća. Veći pikseli će moći uhvatiti više fotona i proizvesti sliku veće kvalitete.

 • 3G mreža

  3G je skupni naziv za treću generaciju tehnologija za mobilnu podtakovnu i govornu komunikaciju. UMTS (koji se koristi u Europi i Japanu) omogućava brzinu prijenosa od 250 kb/s do 14 Mb/s.

 • Wi-Fi

  Wi-Fi je naziv tehnologije za bežičnu komunikaciju među računalima kojkod koje se koriste radijske frekvencije pri komunikaciji, 2.4 GHz i 5 GHz. Od predstavljanja krajem prošlog milenija Wi-Fi je prošao kroz više iteracija: IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n.

 • GPS

  GPS (Ground Positioning System) je američki svemirski globalni sustav za određivanje položaja uređaja opremljenih primopredajnicima za pozicijsko određivanje. Ovaj pouzdani sustav omogućava precizno pozicioniranje sa razlučivošću do 20 metara od 2000. godine kada su komercijalni i vojni sustavi izjednačeni u preciznosti. Sustav omogućava pozicioniranje i praćenje objekata u bilo kojim vremenskim uvjetima, u bilo koje doba dana dokle god je uređaj koji se prati u dometu bar četiri ili više GPS satelita.

 • Dual SIM

  Dual SIM je karakteristika pojedinih modela mobitela koja označava da se u prijenosni uređaj mogu odjedanput staviti dvije SIM kartice.

SPECIFIKACIJE

Takt procesora 1.3GHz
Interna memorija 1Gb
Procesor MT6582W
Zaslon IPS
Flash memorija 8GB
Trajanje baterije 5000mAh
Ugrađena bljeskalica Da
Razlučivost zaslona 720x1280
Veličina zaslona 5"
Dual SIM support Da
Mobile operating system installed Android 4.4
Main camera resolution 12MP