Pametni sat Garmin outdoor Fenix 3 sivi Performer bundle

Osnovne značajke
 • sportske funkcije: akcelerometar, više opcija za trčanje, mjerenje brzine bicikla, mjerač otkucaja srca, procjena terena, mjerač ispucaja golf loptice, mjerenje aktivnosti prilikom plivanja, kalkulator kalorija,
 • vremenske funkcije: alarm, vremenske prilike, štoperica
 • ostale funkcije: GPS, GLONASS, vodootporan do 100 m dubine, praćenje sna, mjerač prijeđenih koraka, mjerač temperature
 • softver: Garmin
 • povezivost: Garmin Connect aplikacija, Wi-Fi, ANT+, USB
 • trajanje baterije: 50 sati praćenja aktivnosti, 20sati za GPS treninge, 6 tjedana kao pametni sat uz obavijesti, poruke i ostale vezane aktivnosti
 • Šifra proizvoda: 6075000921
3.195,00 kn u dućanu
3.035,25 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Isporučivo: ne
DOSTUPNOST PO POSLOVNICAMA:
SPLIT
 • Garmin

  Garmin je međunarodna kompanija specijalizirana za GPS tehnologiju. Osnovana je 1989. godine u SAD-u. 1993. godine Garmin je predstavio prvi GPS uređaj s navigacijom. Renomirani je proizvođač GPS uređaja, fitness narukvica i pametnih satova. Chipoteka vam nudi GPS uređaje s navigacijom, fitness narukvice, pametne satove, kamere i pripadajuću dodatnu opremu.

 • OPIS

  Garmin fēnix® 3 010-01338-11

  Beskompromisan sat s GPS-om za multisport treniranje Fenix 3 Performer bundle sivi (010-01338-11)
  EXO™ antena od nehrđajućeg čelika s podrškom za sustave GPS i GLONASS za brzo određivanje položaja i točnost
  Chroma™ zaslon u boji veličine 1,2 inča, čitljiv na sunčevoj svjetlosti
  Poput maksimalne vrijednosti VO2 i savjetnika za oporavak (uz korištenje monitora pulsa1)
  Funkcije navigacije na otvorenom kao što su kompas s tri osi, visinomjer i barometar te TracBack i Sight’n Go
  Kompatibilnost s platformom Connect IQ™ za prilagođene aplikacije, miniaplikacije, izglede sata i podatkovna polja

  Napredni parametri treniranja
  Značajke dinamike trčanja
  Profil za plivanje
  Navigirajte svojim putom
  Visinomjer, barometar i kompas
  Ozbiljan stil koji odolijeva najtežim uvjetima
  Connect IQ
  Ostanite povezani

  U KUTIJI
  fenix 3 – sat sivog okvira s crnim remenom
  HRM-Run
  USB kabel za punjenje i prijenos podataka
  AC adapter
  Dokumentacija proizvoda


  fenix 3 je robustan, pouzdan i pametan GPS sat za multisport treniranje. Uz grupe funkcija za i grupe funkcija za navigaciju na otvorenom, fenix 3 spreman je za bilo kakvo treniranje i natjecanje. Pristup platformi Connect IQ omogućuje prilagodbu izgleda sata, podatkovnih polja, miniaplikacija i aktivnosti. Osim toga, fenix 3 je tanak, lagan GPS za multisport treniranje koji vas neće usporavati u treniranju niti u svakodnevnom korištenju.

  Napredni parametri treniranja
  fenix 3 opremljen je funkcijama treniranja koje će vam reći sve o vašoj fizičkoj spremi i kondiciji. Za početak, tu je procjena maksimalne vrijednosti VO2. Kada se koristi s monitorom pulsa1, fenix 3 obrađuje podatke, uključujući brzinu kojom trčite, broj otkucaja u minuti i promjene otkucaja srca kako bi procijenio maksimalni volumen kisika koji možete potrošiti u minuti. Pratite promjene u maksimalnim vrijednostima VO2 kako biste vidjeli napredak kondicije i usporedili te vrijednosti s drugim osobama. Ostali uključuju savjetnika za oporavak s vremenom oporavka i provjerom oporavka te predviđanje utrke koje na temelju trenutne vrijednosti maksimalnog VO2 procjenjuje vaše idealno vrijeme završetka.

  Značajke dinamike trčanja
  fenix 3 tvrtke Garmin na temelju nekoliko mjerenja daje sofisticirane povratne informacije o vašoj trkaćoj formi. Kada se koristi s monitorom pulsa za trčanje1, uređaj fenix 3 bilježi podatke o kadenci, vremenu dodira s tlom i vertikalnoj oscilaciji. Ova mjerenja čine dinamiku trčanja i utječu na učinkovitost trčanja.

  Profil za plivanje
  fenix 3 nije namijenjen samo za trčanje – posebne grupe funkcija pomažu i za vrijeme plivačkih i skijaških treninga. Pomoću tehnologije iz Garmin Swim™ satova, fenix 3 bilježi podatke o udaljenosti, tempu, broju zaveslaja i još mnogo toga. Samo svom fenix 3 satu recite koliko je velik bazen u kojem plivate i počnite vježbati. Način rada za nadohvat ruke vam stavlja podatke o brzini, udaljenosti, okomitom padu te automatskom brojaču etapa (uz funkciju Auto Pause na žičari) i još mnogo toga. Svoj fenix 3 putem ANT+® tehnologije možete koristiti i kao daljinski upravljač kompatibilan s rukavicama za VIRB® i VIRB Elite akcijske kamere.

  Navigirajte svojim putom
  Niti jedan drugi GPS plus ABC navigacijski uređaj u obliku ručnog sata ne nudi kombinaciju funkcija za treniranje i našu naprednu GPS tehnologiju. fenix 3 opremljen je sveobuhvatnim funkcijama navigacije i praćenja pomoću kojih vas vodi s utabanih staza i ponovno vraća na njih. Ugrađeni senzori daju informacije o smjeru, nadmorskoj visini i promjenama vremena.

  Dok se krećete, sat bilježi GPS zapis traga i stvara trag kretanja poput mrvica kruha. Omogućuje vam i da označavate lokacije kao što su linije početka/kraja, kontrolne točke na stazi, mjesto za kampiranje, vozilo ili druge točke interesa. Pomoću sata fenix 3 možete stvarati i pratiti staze, označiti do 1.000 točaka, spremiti do 10.000 točaka traga i zatim do njih navigirati.

  Pomoću softvera BaseCamp™ planirajte putovanja i podijelite avanture s prijateljima i obitelji. Sat fenix opremljen je ANT+ i Bluetooth® Smart mogućnostima za bežično dijeljenje lokacija, ruta i geocache.

  Visinomjer, barometar i kompas
  fenix 3 opremljen je ABC senzorima kako bi vam pružio relevantne informacije u stvarnom vremenu. Ugrađeni visinomjer daje podatke o nadmorskoj visini za točno praćenje uzbrdica i nizbrdica, a pomoću kratkotrajnih promjena tlaka zraka koje mjeri barometar možete predvidjeti promjene vremena. Elektronički kompas s 3 osi pokazuje vam pravi smjer neovisno o tome krećete li se ili ne.

  Pomoću GPS prijemnika fenix 3 automatski kalibrira ABC senzore i automatski postavlja vrijeme ovisno o lokaciji na kojoj se nalazite. Ako želite iznimno točna mjerenja temperature, uparite ga s našim vanjskim senzorom temperature tempe™.

  Ozbiljan stil koji odolijeva najtežim uvjetima
  fenix 3 dostupan je u tri odvažna modela: sivi sa snažnim kristalnim staklom otpornim na ogrebotine i crnim remenom; model srebrne boje s crvenim remenom; te vrhunski safirni model s remenom od nehrđajućeg čelika i safirnim staklom. Svaki sat ima zaštitnu masku, gumbe od nehrđajućeg čelika i ojačano kućište za dodatnu izdržljivost. Chroma zaslon u boji visoke rezolucije čitljiv na sunčevoj svjetlosti s LED pozadinskim osvjetljenjem omogućuje pristup podacima u svim uvjetima osvjetljenja. fenix 3 je sat s ocjenom vodootpornosti na dubini do 100 metara, dok mu baterija traje do 50 sati u načinu rada UltraTrac, 16 sati u načinu rada kao GPS i do kao sat (sve ovisi o postavkama).

  Connect IQ
  fenix 3 koristi platformu ConnectIQ za specijalizirani softver kako biste sat mogli osobno prilagoditi aplikacijama, miniaplikacijama, podatkovnim poljima i jedinstvenim izgledima sata koji će vaš Garmin pametni sat učiniti još pametnijim.

  Ostanite povezani
  Pametne obavijesti omogućuju vam primanje e-pošte, poruka i obavijesti izravno na sat, čak i kada ste na stazi. fenix 3 prima bežični signal s kompatibilnog uređaja iPhone® 4s ili pametnog telefona2 sa sustavom Android™, obavještava vas o primljenim porukama i prikazuje tekst na svom zaslonu onda kada ste ga spremni pročitati.

  1Monitori pulsa i HRM-run monitori, prodaju se odvojeno.
  2Neki od kompatibilnih telefona: iPhone 4S ili noviji, Android 4.3, Galaxy S3 ili noviji, Galaxy Note 3, Moto X, Moto G, HTC One, Nexus 4 & 5 i noviji; telefon mora podržavati tehnologiju Bluetooth Smart. iPhone je trgovački znak tvrtke Apple Inc. Android je trgovački znak tvrtke Google Inc.