GPS uređaj Garmin Edge 510

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 9150110200
1.979,00 kn u dućanu
1.880,05 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Isporučivo: ne
DOSTUPAN PO NARUDŽBI: POŠALJI UPIT
 • Garmin

  Garmin je međunarodna kompanija specijalizirana za GPS tehnologiju. Osnovana je 1989. godine u SAD-u. 1993. godine Garmin je predstavio prvi GPS uređaj s navigacijom. Renomirani je proizvođač GPS uređaja, fitness narukvica i pametnih satova. Chipoteka vam nudi GPS uređaje s navigacijom, fitness narukvice, pametne satove, kamere i pripadajuću dodatnu opremu.

 • OPIS

  GPS uređaj Gamrin Edge 510 010-01064-00

  Biciklističko računalo sa svrhom
  Edge 510 robustan je i vodootporan uređaj s baterijom koja traje 20 sati. Zaslon osjetljiv na dodir jednostavan je za korištenje, čak i ako nosite rukavice ili ako je mokro. Uređaj se može montirati na novi nosač za montažu sprijeda2 za položaj u smjeru kretanja i na standardni zakretni nosač. Isporučuje se s vezicom koja će zaustaviti uređaj prilikom ispadanja.

  Biciklističko računalo s GPS-om za bicikliste koje zanimaju rezultati
  Povezane značajke kao što su praćenje u stvarnom vremenu, slanje i primanje staza, dijeljenje na društvenim medijima i meteorološke informacije
  Kompatibilan s GPS i GLONASS satelitima za brže primanje satelitskih signala
  Udaljenost, brzina, uzbrdice/nizbrdice i GPS položaj
  Opcionalni senzori pulsa, brzine/takta i snage
  Bežični prijenos podataka na uslugu Garmin Connect™ pomoću pametnog telefona za analizu i dijeljenje
  Profili aktivnosti spremaju preference za različite biciklističke aktivnosti

  Trenirajte uz Edge
  Edge 510 sa zaslonom osjetljivim na dodir dizajniran je za ozbiljne bicikliste koji traže najtočnije i najopsežnije podatke o vožnji. Uređaj pomoću vašeg pametnog telefona nudi povezane značajke1, uključujući praćenje u stvarnom vremenu, dijeljenje putem društvenih medija i vrijeme. Bez obzira trenirate li, utrkujete se ili se samo vozite, Edge 510 bilježi detalje vaše vožnje koje kasnije možete pregledati na karti pomoću usluge Garmin Connect™. Kompatibilan s GPS i GLONASS satelitima za brže primanje satelitskih signala i poboljšano zaključavanje signala, uređaj 510 idealan je za najteže uvjete, poput šuma i dolina.

  Pratite svaki detalj
  Uređaj 510 bilježi vašu udaljenost, brzinu, uzbrdice i nizbrdice, nagib i još mnogo toga. Pomoću senzora kompatibilnih s ANT+® tehnologijom koji mjere vaš puls2, brzinu/takt2 i snagu3 podignite svoje treninge na novu razinu. Pomoću profila aktivnosti podatkovna polja i postavke uređaja možete prilagoditi biciklističkoj aktivnosti, kao što su treniranje ili utrkivanje. Jednostavno povucite prstom preko zaslona osjetljivog na dodir i promijenite profil, a uređaj će biti spreman prikazati vam podatke koji su vam potrebni za tu vožnju. Kada završite vožnju, uređaj 510 prikazat će sve nove osobne rekorde, na primjer najveću udaljenost ili najveći svladani uspon i mnoge druge.

  Praćenje u stvarnom vremenu
  Uz značajku praćenja u stvarnom vremenu vaša obitelj i prijatelji mogu pratiti vaše utrke i treninge u stvarnom vremenu. Putem društvenih medija ili e-pošte pozovite pratitelje tako da i oni mogu pratiti vaše podatke uživo putem Garmin Connect stranice za praćenje. Kada prime poziv putem e-pošte, pritiskom mogu odabrati praćenje i vidjeti vašu statistiku i položaj na karti.

  Bežični prijenos podataka
  Sada u trenutku možete spremiti, podijeliti i analizirati svaki detalj svoje vožnje. Aplikacija Garmin Connect Mobile omogućuje vam bežični prijenos dovršenih aktivnosti s uređaja odmah nakon što završite sa snimanjem aktivnosti. Vi odabirete hoće li se aktivnosti prenijeti ručno ili automatski. Nakon što vožnju objavite na usluzi Garmin Connect, mogu je pregledati vaši kontakti. Možete i pretraživati staze i vježbanja4 koje ste spremili na usluzi Garmin Connect, preuzeti ih na svoj pametni telefon i poslati izravno uređaju Edge 510 – i to sve bežično. Odaberite stazu, uključite značajku Virtual Partner® na uređaju Edge i utrkujete se sami sa sobom u stvarnom vremenu.

  Povežite se
  Kada je povezan s vašim pametnim telefonom (uređajem tvrtke Apple® ili sa sustavom Android™) i aplikacijom Garmin Connect Mobile, Edge 510 nudi paket povezanih značajki. Na ovaj način možete primiti sveobuhvatne, točne podatke o vožnji od namjenskog uređaja i tako produžiti trajanje baterije telefona. Edge bilježi podatke i šalje ih na vaš telefon putem Bluetooth® veze. Budite povezani i podijelite sve detalje vožnje s prijateljima, članovima obitelji i kontaktima na društvenim medijima. Novu obavijest sa svim detaljima aktivnosti možete objaviti odmah nakon završetka utrke ili vožnje. Zahvaljujući aplikaciji Garmin Connect Mobile obavijesti ćete stvoriti na pametnom telefonu na kojem se već nalaze podaci o vožnji.

  Vrijeme
  Pristupite aktualnim vremenskim prilikama, prognozama i upozorenjima izravno s uređaja Edge 510 kad je uparen s vašim pametnim telefonom i aplikacijom Garmin Connect Mobile. Ova značajka korisna je na dugim vožnjama jer vam omogućuje da pametni telefon držite na sigurnom i suhom, dok su vam potrebni meteorološki podaci na dohvat ruke.

  U KUTIJI:
  Edge 510
  Nosač za bicikl
  USB kabel
  Vezica
  Kratke upute


  1Kada je uparen s kompatibilnim uređajem sa sustavom Android ili uređajem tvrtke Apple.
  2Isporučuje se s nekim modelima, a kod nekih se prodaje odvojeno.
  3Kada je uparen s ANT+ mjeračima snage drugih proizvođača.
  4Sljedeća verzija aplikacije Garmin Connect Mobile omogućit će vam istraživanje i preuzimanje staza i vježbanja drugih korisnika usluge Garmin Connect.