GPS ploter Garmin GPSMAP 820xs, int. antena, bez sonde (8,0")

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 9150110198
14.499,00 kn u dućanu
13.774,05 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Isporučivo: ne
DOSTUPAN PO NARUDŽBI: POŠALJI UPIT
 • Garmin

  Garmin je međunarodna kompanija specijalizirana za GPS tehnologiju. Osnovana je 1989. godine u SAD-u. 1993. godine Garmin je predstavio prvi GPS uređaj s navigacijom. Renomirani je proizvođač GPS uređaja, fitness narukvica i pametnih satova. Chipoteka vam nudi GPS uređaje s navigacijom, fitness narukvice, pametne satove, kamere i pripadajuću dodatnu opremu.

 • OPIS

  Garmin GPSMAP 820xs 010-01180-01

  GPS ploter Garmin GPSMAP 820xs, int. antena, bez sonde (8,0")
  Jamstvo 2 godine

  Ploter i sonar za krstarenje, jedrenje ili ribolov s tipkama i 8-inčnim zaslonom
  Ploter i sonar s 8-inčnim SVGA zaslonom u boji i tipkama
  Kompatibilan s BlueChart® g2 Vision i BlueChart® g2 kartama
  Ugrađeni Garmin HD-ID™ sonar od 1 kW, CHIRP i DownVü™ sonar za skeniranje s CHIRP tehnologijom
  Ugrađeni GPS/GLONASS prijemnik od 10 Hz visoke osjetljivosti
  Podržava sve Garmin nautičke radare
  Ploter i sonar s tipkama GPSMAP 820xs opremljen je 8-inčnim SVGA zaslonom u boji i prethodno učitanim osnovnim kartama svijeta. Ugrađeni su i HD-ID sonar od 1 kW, CHIRP sonar te DownVü sonar s CHIRP tehnologijom sonara, što vam daje fleksibilnost prilikom odabira između nekoliko različitih sondi.

  Iznimne mogućnosti sonara
  Sonari koji su ugrađeni u GPSMAP 820xs daju vam slobodu i fleksibilnost prilikom odabira između nekoliko različitih sondi, uključujući uobičajeni i CHIRP sonar za skeniranje i sve-u-jednom HD-ID/DownVü sonar za skeniranje s CHIRP tehnologijom. Možete dodati i GCV™ 10 black box sonar kako biste imali i DownVü i SideVü™ sonar za skeniranje s CHIRP tehnologijom (prodaje se odvojeno).

  Ako se koristi s kompatibilnom CHIRP sondom (prodaje se odvojeno), GPSMAP 820xs prikazuje kristalno jasnu sliku sonara i najbolje ribolovne točke, brodske olupine ili mjesto za ronjenje. Garmin CHIRP tehnologija omogućuje izvanredno razdvajanje ciljeva i iznimnu rezoluciju na nevjerojatnim dubinama, kao i korištenje posebnih frekvencija za pronalaženje određenih vrsta ribe za sportski ribolov. Konture dna su vidljivije, čak i kada se brzo krećete, a šum signala suzbija se na većim dubinama što omogućuje pravovremenu interpretaciju onoga što se nalazi ispod površine, sigurniju navigaciju i uspješniji ribolov.

  Iznimno brz GPS/GLONASS od 10 Hz
  Ugrađeni GPS/GLONASS prijemnik od 10 Hz visoke osjetljivosti 10 puta u sekundi određuje položaj i smjer. Prikaz lokacije na zaslonu tečan je, a uređaj nevjerojatno točno označava 5000 točaka i do njih navigira.

  Podrška za NMEA 2000®
  Pomoću ovog kombiniranog uređaja povećajte mogućnosti svog plovila. Ima podršku za NMEA 2000 pa na zaslonu možete vidjeti dragocjene podatke Garmin autopilota, motora, SiriusXM® meteorološkog radara i još mnogo toga.

  Mreže
  GPSMAP 820xs nudi odabrane mogućnosti za mrežno povezivanje koje vam omogućuju da s drugim kompatibilnim GPSMAP jedinicama kao što su radari, GCV 10 DownVü i SideVü sonari za skeniranje dijelite funkcije, dodatne karte i korisničke podatke kao što su točke, rute i tragovi.

  Posebne jedriličarske značajke
  Podržane jedriličarske značajke uključuju layline linije, poboljšanu ružu vjetrova, smjer i linije kopnenog kursa i podatkovna polja o stvarnom vjetru.