Garmin Quatix nautički GPS sat

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 9150110190
2.249,00 kn u dućanu
2.136,55 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Isporučivo: ne
DOSTUPAN PO NARUDŽBI: POŠALJI UPIT
 • Garmin

  Garmin je međunarodna kompanija specijalizirana za GPS tehnologiju. Osnovana je 1989. godine u SAD-u. 1993. godine Garmin je predstavio prvi GPS uređaj s navigacijom. Renomirani je proizvođač GPS uređaja, fitness narukvica i pametnih satova. Chipoteka vam nudi GPS uređaje s navigacijom, fitness narukvice, pametne satove, kamere i pripadajuću dodatnu opremu.

 • OPIS

  Garmin Quatix® - jedini pomorski sat za navigaciju s GPS-om.
  Pomorski sat s iznimno osjetljivim GPS prijemnikom, visinomjerom, barometrom i kompasom s 3 osi.
  Usmjeravanje NMEA 2000 podataka.
  Posebne značajke za jedriličarske utrke.
  Mogućnost daljinskog upravljanja pomorskim autopilotima tvrtke Garmin.
  Automatsko prepoznavanje čovjeka u moru (MOB).

  Sat quatix vrlo je precizan pomorski sat s GPS-om opremljen taktičkim jedriličarskim funkcijama kao što su odbrojavanje vremena utrke, virtualna startna linija i pomoć pri okretu uz vjetar koje se nikada prije nisu nalazile u jednom satu. Opremljen je i barometrom, visinomjerom koji se automatski kalibrira, kompasom s 3 osi i senzorom temperature. Uz to, može bežično dijeliti podatke s drugim kompatibilnim aplikacijama tvrtke Garmin.

  Usmjeravajte NMEA 2000 podatked1 do svog zapešća
  Ako je uparen s NMEA primopredajnikom GNT™ 10 tvrtke Garmin (prodaje se odvojeno), NMEA 2000 podatke kako što su brzina i smjer vjetra, dubina vode i još mnoge druge bežičnim putem možete usmjeriti i pregledavati na svom satu.

  Daljinsko upravljanje autopilotom
  Ovaj nevjerojatan sat također može poslužiti i kao daljinski upravljač. Preuzimajući kontrolu nad autopilotom tvrtke Garmin, omogućuje vam da se krećete po plovilu dok su vam informacije i mogućnost kontrole dostupne na satu.

  Planirajte i pregledavajte putovanja kod kuće
  Pomoću pomorskog softvera za planiranjeHomeport™ (prodaje se odvojeno) na svom računalu sa sustavom Windows® ili Mac® računalu možete planirati ili pregledavati svoje avanture. Stvorite svoj kurs i preuzmite ga na quatix.
  Ili, ako želite biti još mobilniji, možete ga bežično povezati s uređajima iPad®, iPhone® 5 ili iPhone 4s i koristiti uz aplikaciju BlueChart® Mobile (aplikacija BlueChart Mobile prodaje se odvojeno).

  Specijalizirane jedriličarske značajke
  quatix je opremljen naprednim alatima za jedriličarske utrke koje vam daju prednost u regatama ili mjere vaše rezultate za vrijeme treninga. quatix jednostavno može postaviti virtualnu startnu liniju između 2 GPS međutočke. Startnu liniju zatim kombinira s ugrađenim mjeračem odbrojavanja za izračun udaljenosti do linije, željene brzine i preostalog vremena do početka utrke te tako osigurava da plovilo prijeđe startnu liniju najvećom mogućom brzinom u točno određenom trenutku. Nakon početka utrke, sat postaje pomoćnik pri okretima uz vjetar i na temelju optimalnog kuta okreta uz vjetar pokazuje kreće li se plovilo iznad ili ispod srednjeg smjera vjetra te tako omogućuje učinkovitije i kontroliranije jedrenje.

  U KUTIJI
  Pomorski sat quatix
  Tamnosivi remen
  Svijetlosivi remen
  Vijci
  Zvjezdasti odvijač
  USB / kabel napajanja
  AC adapter s priključcima za Europu i Ujedinjeno Kraljevstvo
  Kratke upute