Radar Garmin GMR 1224xHD2 Marine radar 12kW postolje i 4ft antena

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 9150110183
43.499,00 kn u dućanu
41.324,05 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Isporučivo: ne
DOSTUPAN PO NARUDŽBI: POŠALJI UPIT
 • Garmin

  Garmin je međunarodna kompanija specijalizirana za GPS tehnologiju. Osnovana je 1989. godine u SAD-u. 1993. godine Garmin je predstavio prvi GPS uređaj s navigacijom. Renomirani je proizvođač GPS uređaja, fitness narukvica i pametnih satova. Chipoteka vam nudi GPS uređaje s navigacijom, fitness narukvice, pametne satove, kamere i pripadajuću dodatnu opremu.

 • OPIS

  Radarska antena od 4 stope (1,8 metara) i snage emitiranja od 12 kW
  Radar visoke rezolucije snage emitiranja od 12 kW s radarskom antenom od 4 stope (1,8 metara)

  Iznimno je osjetljiv, a vodoravna širina zrake od 1,8 stupnjeva osigurava nepromjenjiv položaj ciljeva, izvrsno razdvajanje ciljeva i pouzdan rad
  Radar s dvostrukim dometom s podrškom za dvostruki domet
  Bez složenih korisničkih postavki – jednostavna montaža i početak upotrebe
  Tiho okretanje i pouzdan rad
  Radar visoke rezolucije GMR 1224 xHD2 ima snagu emitiranja od 12 kW, opremljen je radarskom antenom od 4 stope i naš je najsnažniji radar za ozbiljne moreplovce na velikim jahtama i brodovima za sportski ribolov s ograničenim prostorom za radarske antene. Naš najsnažniji radar od 4 stope osjetljiviji je od svih drugih naših radarskih antena od 4 stope i osigurava više detalja o ciljevima i još bolje određivanje položaja ciljeva. Ako želite najbolju radarsku antenu za ograničeni prostor, ova kombinacija velike snage i kompaktnog odašiljača savršena je za krstarenje ili ribolov na pučini, po noći ili magli, a sve to u uvjetima smanjene ili nikakve vidljivosti.

  Snažan radar xHD2 s uskom zrakom od 1,8 stupnjeva
  Ovaj radar visoke rezolucije snage emitiranja od 12 kW dovoljno je snažan da osigura izvanredan domet od 72 nautičke milje čak i u magli ili po kiši. Zraka vodoravne širine od 1,8 stupnjeva otkriva slabije ciljeve na većim udaljenostima u odnosu na šire zrake. Zbog toga ovaj radar na Garmin ploteru iscrtava jasnu sliku linije obale, drugih plovila i nadolazećeg vremena. Možete uživati u nepromjenjivom položaju ciljeva, izvrsnom razdvajanju ciljeva i pouzdanom radu. Na njegovim 8-bitnim slikama u boji možete razlikovati velike od malih ciljeva, a kvalitetna slika poboljšava razdvajanje ciljeva. Brzina rotacije je 24 ili 48 okretaja u minuti s maksimalnim mjerilom dosega od 72 nautičke milje.

  Način rada za traženje ptica
  Ribolovci znaju da ako na površini vode pronađete ptice, to znači da ste pronašli i ribu.

  Pomoću načina rada za otkrivanje ptica otkrijte ptice na površini vode koje se često nalaze u blizini malih riba koje su mamci za velike i tako poboljšajte svoje ribolovno iskustvo.

  Staze odjeka
  Povijesni podaci o "stazama" prikazuju se na zaslonu kako biste brzo i jednostavno mogli odrediti koji se ciljevi kreću i predvidjeti moguće sudare.

  Dvostruki domet
  Radar s jednom antenom na ploteru daje odvojeni prikaz kratkog i dugog dometa.

  Podrška za dvostruki domet
  Ova funkcija osigurava više podataka i mogućnost da za svaku jedinicu za prikaz na plovilu odaberete jedan od dva različita radarska izvora.

  Dinamička automatska osjetljivost
  Ova funkcija automatski prilagođava razinu osjetljivosti kako bi uređaj radio s optimalnim postavkama u lukama, blizu obale ili na pučini i otvorenom moru.

  Dinamički filtar mora
  Ova funkcija automatski prilagođava osjetljivost u odnosu na mirno, uzburkano ili jako valovito more.

  Radarsko prekrivanje
  Slika radara preklapa sliku karte na stranci karte na ploteru.

  MARPA praćenje cilja
  Mini automatsko sredstvo za iscrtavanje ili Mini-automatic radar plotting aid (MARPA) prati do 10 odabranih ciljeva pomažući vam da pratite druga plovila i izbjegnete sudare.

  Zona pod nadzorom
  Postavite sigurnu zonu i primite upozorenje kada objekt uđe u zonu.

  VRM i EBL
  Označavanje raspona varijable (VRM) i elektroničke linije smjera (EBL) brzo mjere udaljenost i smjer do plovila i kopna.

  Snaga jednostavnog radara
  Ovaj radar dizajniran je da bude jednostavan za postavljanje i korištenje. Ne morate se mučiti s kompliciranim korisničkim postavkama – jednostavno ga montirajte i počnite koristiti. Možete biti sigurni da će GMR xHD2 u svim uvjetima raditi pouzdano i na optimalnoj razini.

  U KUTIJI:
  GMR 1224 xHD2
  Komplet pribora za montažu i šablona
  Kabel napajanja (15 metara)
  Mrežni kabel (15 metara)
  Kapica za kabel
  Pretvarač napona
  Dokumentacija proizvoda