GPS ploter GPSMAP 7412xsv, int.antena, bez sonde (12,0")

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 9150110178
30.599,00 kn u dućanu
29.069,05 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Isporučivo: ne
DOSTUPAN PO NARUDŽBI: POŠALJI UPIT
 • Garmin

  Garmin je međunarodna kompanija specijalizirana za GPS tehnologiju. Osnovana je 1989. godine u SAD-u. 1993. godine Garmin je predstavio prvi GPS uređaj s navigacijom. Renomirani je proizvođač GPS uređaja, fitness narukvica i pametnih satova. Chipoteka vam nudi GPS uređaje s navigacijom, fitness narukvice, pametne satove, kamere i pripadajuću dodatnu opremu.

 • OPIS

  Garmin GPSMAP® 7412xsv 010-01307-12

  GPS ploter i sonar GPSMAP 7412xs sa 12-inčnim višedodirnim širokim zaslonom
  12-inčni višedodirni široki zaslon (1280 x 800 WXGA) s osnovnom kartom svijeta
  Ugrađeni dvostruki CHIRP sonar i CHIRP DownVü i CHIRP SideVü sonar za skeniranje daju najjasniju snimku vode (sonde se prodaju odvojeno)
  Ugrađeni GPS/GLONASS od 10 Hz visoke osjetljivosti
  Potpuno spreman za povezivanje s mrežama Garmin Marine Network i NMEA 2000®, a ima i podršku za NMEA 0183 mrežu
  Podržava GSD™ 26 profesionalne sonarne module
  Dizajniran za krstarenje, nautičare i jedriličare koji zahtijevaju snažne performanse, jednostavnost korištenja i povezive funkcije GPSMAP 7412xsv ploter sa 7-inčnim višedodirnim širokim zaslonom opremljen je ugrađenim GPS-om od 10 Hz koji 10 puta u sekundi ažurira položaj i smjer. Potpuno je spreman za povezivanje s mrežama, uključujući Garmin Network i NMEA 2000 mreže, a opremljen je i praktičnom ugrađenom Wi-Fi® tehnologijom za bežično povezivanje.

  Dodajte dodatke pomoću kartice BlueChart g2 Vision
  Podrška za Garmin Marine Network i NMEA 2000
  Posebne jedriličarske funkcije
  Smjer i položaj osvježavaju se 10 puta u sekundi
  Kompatibilan s gWind™ sondama
  FUSION-Link sustav za zabavu
  Poboljšano automatsko navođenje
  Pojednostavljeni SOS pozivi
  Prijenos GPX točaka
  Posebne funkcije za jedrenje
  Panoptix™ Down sonda
  Panoptix Forward sonda
  Ugrađena Wi-Fi/ANT+® tehnologija
  Pregledavajte podatke svog uređaja i upravljajte njime pomoću pametnog telefona ili tableta
  Povežite se sa svojim Apple® uređajem pomoću aplikacije BlueChart Mobile

  U KUTIJI
  GPSMAP 7412xsv s osnovnom kartom svijeta
  Kabel za napajanje/prijenos podataka
  NMEA 2000® spojni kabel
  T-priključak
  Nosač s kotačićima
  Komplet za ugradbenu montažu
  Zaštitna navlaka
  Kapica
  Dokumentacija proizvoda


  Dodajte dodatke pomoću kartice BlueChart g2 Vision
  Uz dodatnu BlueChart g2 Vision karticu svom ploteru možete dodati cijeli niz novih iznimnih funkcija.

  Prikazi MarinerEye i FishEye pružaju vam 3D perspektivu i ispod i iznad površine.
  Satelitske snimke visoke rezolucije i fotografije iz zraka pomoći će vam da se orijentirate na nepoznatom području.
  Tehnologija automatskog navođenja pretražuje sve relevantne karte i zatim stvara rutu koju zaista možete slijediti – rutu kojom ćete izbjeći prepreke, plitke vode, plutače i druge prepreke.
  Podrška za Garmin Marine Network i NMEA 2000
  Potpuna kompatibilnost s mrežama omogućuje vam da povećate mogućnosti svog plovila. GPSMAP 7412xsv podržava radare, autopilote, alate, višestruke zaslone, FUSION-Link, senzore, udaljene sonarne module, digitalno prebacivanje, toplinske kamere, GRID kotačiće, upravljačke palice i tipkovnice i još mnogo toga. GPSMAP 7412xsv omogućuje vam da s drugim kompatibilnim GPSMAP jedinicama kao što su radari, sonarni moduli GSD 24 i GSD 26 dijelite funkcije, dodatne karte i korisničke podatke kao što su točke, rute i tragovi. Korisnički podaci uneseni u 1 ploter mogu se automatski sinkronizirati sa svim drugim ploterima u mreži.

  Posebne jedriličarske funkcije
  Podržane funkcije za jedrenje uključuju layline linije, poboljšanu ružu vjetrova, smjer i linije kopnenog kursa, podatkovna polja o stvarnom vjetru i klizač za morske mijene/struje/vrijeme. Mjerači su dizajnirani da vam omoguće brz pregled važnih, potrebnih podataka kao što su kutovi stvarnog i prividnog vjetra, brzina i smjer morske struje, brzina stvarnog i prividnog vjetra, vodoravni i okomiti grafikoni i podatkovne trake s prilagodljivim podatkovnim poljima.

  Smjer i položaj osvježavaju se 10 puta u sekundi
  GPS/GLONASS od 10 Hz brzog odziva 10 puta u sekundi osvježava vaš položaj i smjer kako bi prikaz vašeg kretanja na zaslonu bio što tečniji. Označavanje ispuštanjem do 5.000 preciznih točaka i njihovo ponovno pronalaženje brzo je i jednostavno.

  Kompatibilan s gWind™ sondama
  Garmin gWind, gWind Wireless i gWind Race sonde opremljene su dvjema perajama i propelerom s tri lopatice. Pomoću GND™ 10 black box uređaja za povezivanje povežite se s NMEA 2000 mrežom i kompatibilnim Garmin ploterima.

  FUSION-Link sustav za zabavu
  Uživajte u mogućnosti upravljanja svim audiosustavima koji su kompatibilni s FUSION Link sustavom izravno sa zaslona kompatibilnog plotera.

  Ugrađena Wi-Fi/ANT+® tehnologija
  Ugrađena Wi-Fi/ANT tehnologija za korištenje s aplikacijom BlueChart Mobile.

  Pregledavajte podatke svog uređaja i upravljajte njime pomoću pametnog telefona ili tableta
  Aplikacija Garmin Helm omogućuje vam da pomoću kompatibilnog pametnog telefona ili tableta pregledavate podatke kompatibilnog Garmin plotera i njime upravljate, čime se poboljšava vaša svjesnost o situaciji. Jednostavno prebacivanje iz vodoravne u okomitu orijentaciju prilagođava se preferiranom položaju za montažu. Pomoću iPhone® ili iPad®uređaja možete čak i snimiti videozapis zaslona plotera i podijeliti ga s prijateljima i obitelji. Aplikaciju preuzmite iz trgovina App Store™ ili Google Play™.

  Povežite se sa svojim Apple® uređajem pomoću aplikacije BlueChart Mobile
  Pomoću besplatne aplikacije BlueChart Mobile koju možete preuzeti iz trgovine App Store na iPad ili iPhone uređaju možete planirati nautičke rute i zatim ih bežično prenijeti na kompatibilni umreženi Garmin ploter na plovilu. Čak i ako nemate Garmin ploter, na svom Apple uređaju još uvijek možete iskoristiti nevjerojatne funkcije aplikacije BlueChart.

  Poboljšano automatsko navođenje
  Jednostavno unesite željenu lokaciju i patentirana tehnologija tvrtke Garmin za automatsko navođenje odmah će pretražiti relevantne karte i na zaslonu prikazati siguran virtualni put koji vam pomaže da na svojoj ruti izbjegnete niske mostove, plitku vodu i ostale prepreke s karte.

  Ni to nije sve, uz poboljšanju verziju 2.0 sada imate pristup još većem broju funkcija i mogućnosti. Put izračunat pomoću funkcije za automatsko navođenje možete prilagoditi umetanjem "via" točaka na mjesta za zaustavljanje ili orijentire na željenoj ruti. Na izračunatom putu lako možete pregledati opasna mjesta. Čak možete aktivirati kompatibilan Garmin autopilot i podesiti ga tako da automatski slijedi rutu automatskog navođenja. Druga poboljšanja iz verzije 2.0 omogućuju izračun vremena dolaska na bilo koju točku na ruti (što je odlično za tempiranje dolazaka tako da se podudaraju s otvaranjem mostova i ostalim događajima koji se odvijaju u točno određeno vrijeme). Odsada uz sve navedeno imate i mogućnost spremanja putova automatskog navođenja za buduću navigaciju tako da ih sigurnosno kopirate na SD™ karticu s BlueChart® g2 Vision®.

  Pojednostavljeni SOS pozivi
  Ova ekskluzivna funkcija za SOS pomoć omogućuje svima, čak i onima koji nisu upoznati s pomorskim elektroničkim ili radijskim protokolima, brze pozive obalnoj straži u hitnim slučajevima. Jednostavnim dodirom SOS gumba na dodirnom zaslonu plotera vaš umreženi Garmin VHF radio automatski će pronaći frekvenciju kanala 16 za hitne slučajeve i prikazat će se popis mogućih situacija (požar, čovjek u moru itd.). Nakon odabira odgovarajuće situacije na zaslonu će se prikazati skripta za poziv u hitnom slučaju putem VHF radija koju je odobrila obalna straža, kao i trenutne GPS koordinate geografske širine/dužine koje osoba koja odgovara na poziv može iščitati, čime se štedi dragocjeno vrijeme, izbjegava panika i pružaju ključne informacije potrebne spasiteljima kako bi se osigurao najbolji mogući ishod.

  Prijenos GPX točaka
  Ako ste na GPS proizvod drugog proizvođača ili na Garmin ručni uređaj pohranili točke, tragove ili česte rute, sada lakše nego ikada možete prenijeti te stavke na svoj novi Garmin ploter zahvaljujući standardnom softverskom GPX formatu. GPX je format otvorenog standarda za razmjenu GPS podataka između platformi i aplikacija. Zahvaljujući novom sučelju, Garmin princip "pamćenja svih točaka" prenosi na potpuno novu razinu napredne praktičnosti.

  Posebne funkcije za jedrenje
  Kako bi vam pomogao u stjecanju prednosti uz maksimalno iskorištavanje vjetra, vaš ploter sadrži stranicu za navođenje prije utrke koja prikazuje vašu virtualnu startnu liniju s podatkovnim poljima koja prikazuju layline linije, vrijeme do početka utrke i štopericu koja se može sinkronizirati na svim umreženim Garmin GPS proizvodima. Druge podržane funkcije za jedrenje uz navedeno obuhvaćaju i poboljšanu ružu vjetrova, smjer i linije kopnenog kursa, brzinu i smjer morske struje, podatke o stvarnom i prividnom vjetru i još mnogo toga. Također možete koristiti dostupnu ugrađenu bežičnu vezu za pristup i upravljanje raznim nautičkim aplikacijama pomoću kompatibilnih pametnih telefona ili tableta.

  Panoptix™ Down sonda
  Panoptix Down sonda daje 3 zapanjujuća prikaza pa u stvarnom vremenu možete gledati ribu i mamce koji plivaju ispod vašeg plovila. Možete gledati čak i 3D prikaz ribe u potezu vode od dna do površine. Čak i ako se ne mičete, ipak možete gledati 3D prikaz onoga što se nalazi ispod vašeg plovila.

  Panoptix Forward sonda
  Jedna Panoptix Forward sonda daje 2 dojmljiva prikaza, čak i kada se plovilo ne kreće. Prikazuje dno, ali i ribu i mamce u potezu vode ispred vašeg plovila, i to u stvarnom vremenu. Možete gledati čak i mamac na udici koji privlačite. Osim toga možete gledati i 3D prikaz ribe i struktura koje se nalaze ispred plovila.