GPS ploter Garmin GPSMAP 7407xsv, int. antena, bez sonde (7,0")

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 9150110175
12.989,00 kn u dućanu
12.339,55 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Isporučivo: ne
DOSTUPAN PO NARUDŽBI: POŠALJI UPIT
 • Garmin

  Garmin je međunarodna kompanija specijalizirana za GPS tehnologiju. Osnovana je 1989. godine u SAD-u. 1993. godine Garmin je predstavio prvi GPS uređaj s navigacijom. Renomirani je proizvođač GPS uređaja, fitness narukvica i pametnih satova. Chipoteka vam nudi GPS uređaje s navigacijom, fitness narukvice, pametne satove, kamere i pripadajuću dodatnu opremu.

 • OPIS

  Garmin GPSMAP® 7407xsv 010-01379-02

  GPS ploter/Fishfinder Garmin GPSMAP 7407xsv, int. antena, bez sonde (7,0")

  Ploter i sonar sa 7-inčnim višedodirnim širokim zaslonom
  7-inčni višedodirni široki zaslon (800 x 480 WVGA) s osnovnom kartom svijeta
  Ugrađeni dvostruki CHIRP sonar i CHIRP DownVü i CHIRP SideVü sonar za skeniranje daju najjasniju snimku vode (sonde se prodaju odvojeno)
  Ugrađeni GPS/GLONASS od 10 Hz visoke osjetljivosti
  Potpuno spreman za povezivanje s mrežama Garmin Marine Network i NMEA 2000®, a ima i podršku za NMEA 0183 mrežu
  Podržava GSD™ 26 profesionalne sonarne module
  Dizajniran za krstarenje, nautičare i jedriličare koji zahtijevaju snažne performanse, jednostavnost korištenja i povezive funkcije GPSMAP 7407xsv ploter sa 7-inčnim višedodirnim širokim zaslonom opremljen je ugrađenim GPS-om od 10 Hz koji 10 puta u sekundi ažurira položaj i smjer. Potpuno je spreman za povezivanje s mrežama, uključujući Garmin Network i NMEA 2000 mreže, a opremljen je i praktičnom ugrađenom Wi-Fi® tehnologijom za bežično povezivanje.

  Dodajte dodatke pomoću kartice BlueChart g2 Vision
  Uz dodatnu BlueChart g2 Vision karticu svom ploteru možete dodati cijeli niz novih iznimnih funkcija.

  Prikazi MarinerEye i FishEye pružaju vam 3D perspektivu i ispod i iznad površine.
  Satelitske snimke visoke rezolucije i fotografije iz zraka pomoći će vam da se orijentirate na nepoznatom području.
  Tehnologija automatskog navođenja pretražuje sve relevantne karte i zatim stvara rutu koju zaista možete slijediti – rutu kojom ćete izbjeći prepreke, plitke vode, plutače i druge prepreke.
  Podrška za Garmin Marine Network i NMEA 2000
  Potpuna kompatibilnost s mrežama omogućuje vam da povećate mogućnosti svog plovila. GPSMAP 7407 podržava radare, autopilote, alate, višestruke zaslone, FUSION-Link, senzore, udaljene sonarne module, digitalno prebacivanje, toplinske kamere, GRID kotačiće, upravljačke palice i tipkovnice i još mnogo toga. GPSMAP 7407 omogućuje vam da s drugim kompatibilnim GPSMAP jedinicama kao što su radari, sonarni moduli GSD 24 i GSD 26 dijelite funkcije, dodatne karte i korisničke podatke kao što su točke, rute i tragovi. Korisnički podaci uneseni u 1 ploter mogu se automatski sinkronizirati sa svim drugim ploterima u mreži.

  Posebne jedriličarske funkcije
  Podržane funkcije za jedrenje uključuju layline linije, poboljšanu ružu vjetrova, smjer i linije kopnenog kursa, podatkovna polja o stvarnom vjetru i klizač za morske mijene/struje/vrijeme. Mjerači su dizajnirani da vam omoguće brz pregled važnih, potrebnih podataka kao što su kutovi stvarnog i prividnog vjetra, brzina i smjer morske struje, brzina stvarnog i prividnog vjetra, vodoravni i okomiti grafikoni i podatkovne trake s prilagodljivim podatkovnim poljima.

  Smjer i položaj osvježavaju se 10 puta u sekundi
  GPS/GLONASS od 10 Hz brzog odziva 10 puta u sekundi osvježava vaš položaj i smjer kako bi prikaz vašeg kretanja na zaslonu bio što tečniji. Označavanje ispuštanjem do 5.000 preciznih točaka i njihovo ponovno pronalaženje brzo je i jednostavno.

  Kompatibilan s gWind™ sondama
  Garmin gWind, gWind Wireless i gWind Race sonde opremljene su dvjema perajama i propelerom s tri lopatice. Pomoću GND™ 10 black box uređaja za povezivanje povežite se s NMEA 2000 mrežom i kompatibilnim Garmin ploterima.

  FUSION-Link sustav za zabavu
  Uživajte u mogućnosti upravljanja svim audiosustavima koji su kompatibilni s FUSION Link sustavom izravno sa zaslona kompatibilnog plotera.

  Ugrađena Wi-Fi/ANT+® tehnologija
  Ugrađena Wi-Fi/ANT tehnologija za korištenje s aplikacijom BlueChart Mobile.

  Pregledavajte podatke svog uređaja i upravljajte njime pomoću pametnog telefona ili tableta
  Aplikacija Garmin Helm omogućuje vam da pomoću kompatibilnog pametnog telefona ili tableta pregledavate podatke kompatibilnog Garmin plotera i njime upravljate, čime se poboljšava vaša svjesnost o situaciji. Jednostavno prebacivanje iz vodoravne u okomitu orijentaciju prilagođava se preferiranom položaju za montažu. Pomoću iPhone® ili iPad®uređaja možete čak i snimiti videozapis zaslona plotera i podijeliti ga s prijateljima i obitelji. Aplikaciju preuzmite iz trgovina App Store™ ili Google Play™.

  Povežite se sa svojim Apple® uređajem pomoću aplikacije BlueChart Mobile
  Pomoću besplatne aplikacije BlueChart Mobile koju možete preuzeti iz trgovine App Store na iPad ili iPhone uređaju možete planirati nautičke rute i zatim ih bežično prenijeti na kompatibilni umreženi Garmin ploter na plovilu. Čak i ako nemate Garmin ploter, na svom Apple uređaju još uvijek možete iskoristiti nevjerojatne funkcije aplikacije BlueChart.

  U KUTIJI
  GPSMAP 7407xsv s osnovnom kartom svijeta
  Kabel za napajanje/prijenos podataka
  NMEA 2000® spojni kabel
  T-priključak
  Nosač s kotačićima
  Komplet za ugradbenu montažu
  Zaštitna navlaka
  Dokumentacija proizvoda