Fishfinder Garmin echoMAP 92sv bez sonde

Osnovne značajke
 • vrsta: Fish finder bez sonde
 • sonda: bez sonde
 • maks. dubina: 701 m slatka voda, 335 m slana voda
 • mogućnosti: GPS, microSD card utor
 • prikaz: 9" ekran u boji 480 x 800 piksela
 • Šifra proizvoda: 9150110174
7.999,00 kn u dućanu
7.599,05 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Isporučivo: ne
DOSTUPAN PO NARUDŽBI: POŠALJI UPIT
 • OPIS

  Garmin echoMAP™ 92sv 010-01390-00

  Visokokontrastni zaslon u boji s tipkovnicom i prethodno učitanom osnovnom kartom svijeta

  GPS/GLONASS od 5 Hz brzog odziva 5 puta u sekundi ažurira vaš položaj i smjer kako bi prikaz vašeg kretanja na zaslonu bio što tečniji.

  Uređaj echoMAP 92sv ( 010-01390-00 ) opremljen je i funkcijom snimanja koja koordinira vrijeme odašiljanja signala sonara u odnosu na položaj plovila i sprema podatke u digitalnom obliku kako biste ih pomoću besplatnog softvera za planiranje HomePort™ mogli reproducirati na računalu. Pomoću kabela za dijeljenje korisničkih podataka dijelite točke i rute između više uređaja.

  Dodajte dodatke pomoću kartice BlueChart g2 Vision
  Uz dodatnu BlueChart g2 Vision SD karticu svom ploteru možete dodati cijeli niz novih iznimnih funkcija.

  Prikazi MarinerEye i FishEye pružaju vam 3D perspektivu i ispod i iznad površine.
  Satelitske snimke visoke rezolucije i fotografije iz zraka pomoći će vam da se orijentirate na nepoznatom području.

  Tehnologija automatskog navođenja pretražuje sve relevantne karte i zatim stvara rutu koju zaista možete slijediti – rutu kojom ćete izbjeći prepreke, plitke vode, plutače i druge prepreke. Jednostavno unesite odredište i tehnologija automatskog navođenja odvest će vas onamo sigurnim putem.

 • Garmin

  Garmin je međunarodna kompanija specijalizirana za GPS tehnologiju. Osnovana je 1989. godine u SAD-u. 1993. godine Garmin je predstavio prvi GPS uređaj s navigacijom. Renomirani je proizvođač GPS uređaja, fitness narukvica i pametnih satova. Chipoteka vam nudi GPS uređaje s navigacijom, fitness narukvice, pametne satove, kamere i pripadajuću dodatnu opremu.

 • GPS

  GPS (Ground Positioning System) je američki svemirski globalni sustav za određivanje položaja uređaja opremljenih primopredajnicima za pozicijsko određivanje. Ovaj pouzdani sustav omogućava precizno pozicioniranje sa razlučivošću do 20 metara od 2000. godine kada su komercijalni i vojni sustavi izjednačeni u preciznosti. Sustav omogućava pozicioniranje i praćenje objekata u bilo kojim vremenskim uvjetima, u bilo koje doba dana dokle god je uređaj koji se prati u dometu bar četiri ili više GPS satelita.