GPS uređaj Garmin echoMAP 72sv Color, int. antena, bez sonde (7,0")

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 9150110173
6.219,00 kn u dućanu
5.908,05 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Isporučivo: ne
DOSTUPAN PO NARUDŽBI: POŠALJI UPIT
 • Garmin

  Garmin je međunarodna kompanija specijalizirana za GPS tehnologiju. Osnovana je 1989. godine u SAD-u. 1993. godine Garmin je predstavio prvi GPS uređaj s navigacijom. Renomirani je proizvođač GPS uređaja, fitness narukvica i pametnih satova. Chipoteka vam nudi GPS uređaje s navigacijom, fitness narukvice, pametne satove, kamere i pripadajuću dodatnu opremu.

 • OPIS

  7-inčni kombinirani uređaj s DownVü i SideVü sonarima za skeniranje
  Visokokontrastni zaslon u boji s tipkovnicom i prethodno učitanom osnovnom kartom svijeta
  Ugrađeni DownVü i SideVü sonar za skeniranje s najjasnijim snimkama na vodi1
  Ugrađen sonar HD-ID™ od 500 W (RMS) (4.000 W od vrha do vrha)
  Ugrađeni GPS prijemnik od 5 Hz ažurira vaš položaj i smjer 5 puta u sekundi
  Nosač koji se može nagnuti i brzo odvojiti
  echoMAP 72sv sadrži 7-inčni visokokontrastni zaslon u boji s automatskim podešavanjem pozadinskog osvjetljenja. GPS/GLONASS od 5 Hz brzog odziva 5 puta u sekundi ažurira vaš položaj i smjer kako bi prikaz vašeg kretanja na zaslonu bio što tečniji. echoMAP 72sv isporučuje se sa sondom GT41-TM za sonar HD-ID od 50/200 kHz i sonarima za skeniranje Garmin DownVü™/SideVü™ koji pružaju najjasnije snimke na vodi (echoMAP 72sv dostupan je i bez sonde). Također su podržani Minn Kota® i MotorGuide® vanbrodski motori s elektropogonom i ugrađenim sondama. Kabeli kombiniranog uređaja ukapčaju se izravno u nosač, što vam omogućuje brzo postavljanje i uklanjanje uređaja iz nosača i izvora napajanja. Priloženi su nosači za montažu na krmeno zrcalo i vanbrodski motor.

  Najjasnije snimke vode dobivene sonarskim skeniranjem
  Garmin DownVü sonar za skeniranje daje gotovo fotografske prikaze sadržaja ispod plovila. Garmin SideVü sonar za skeniranje daje vam kristalno jasan prikaz sadržaja udaljenog do 750 stopa (228,6 metara) od svake strane plovila. Jasno vidite strukture, podvodne objekte i ribe. Tradicionalni Garmin HD-ID sonar te DownVü i SideVü sonari za skeniranje kombinirani su u jednoj sondi. Omogućena je i podrška za HD-ID sonar za Minn Kota i MotorGuide vanbrodske motore s elektropogonom i ugrađenim sondama. Uređaj echoMAP 72sv opremljen je i funkcijom snimanja koja koordinira vrijeme odašiljanja signala sonara u odnosu na položaj plovila i sprema podatke u digitalnom obliku kako biste ih pomoću besplatnog softvera za planiranje HomePort™ mogli reproducirati na računalu. Pomoću kabela za dijeljenje korisničkih podataka dijelite točke i rute između više uređaja.

  Dodajte dodatke pomoću kartice BlueChart g2 Vision
  Uz dodatnu BlueChart g2 Vision SD karticu svom ploteru možete dodati cijeli niz novih iznimnih funkcija.

  Prikazi MarinerEye i FishEye pružaju vam 3D perspektivu i ispod i iznad površine.
  Satelitske snimke visoke rezolucije i fotografije iz zraka pomoći će vam da se orijentirate na nepoznatom području.
  Tehnologija automatskog navođenja pretražuje sve relevantne karte i zatim stvara rutu koju zaista možete slijediti – rutu kojom ćete izbjeći prepreke, plitke vode, plutače i druge prepreke. Jednostavno unesite odredište i tehnologija automatskog navođenja odvest će vas onamo sigurnim putem.
  Smjer i položaj ažuriraju se 5 puta u sekundi
  GPS/GLONASS od 5 Hz brzog odziva 5 puta u sekundi osvježava vaš položaj i smjer kako bi prikaz vašeg kretanja na zaslonu bio što tečniji. Označavanje ispuštanjem do 5.000 preciznih točaka i ponovno pronalaženje vaših najboljih ribolovnih točaka brzo je i jednostavno.

  Ponesite echoMAP sa sobom
  Kada niste na vodi, echoMAP jednostavno se čuva. Ne morate ukapčati i iskapčati kabele iz uređaja jer se oni ukapčaju izravno u nosač. Time se omogućuje brzo postavljanje i uklanjanje uređaja echoMAP iz nosača i izvora napajanja.

  1Odnosi se samo na verzije sa sondama. Verzije bez sonde podržavaju sonde od 50/200 kHz i Garmin DownVü/SideVü sonde koje se prodaju zasebno. Potpuni popis kompatibilnih sondi potražite u vodiču za odabir sonde.