Fishfinder Garmin echoMAP 52dv

Osnovne značajke
 • vrsta: Fish finder sa sonarom
 • sonda: sonda: DownVü™ 50/77/200 kHz
 • maks. dubina: TBD
 • mogućnosti: GPS, označavanje točaka, kopneni kurs (COG), micro SD utor
 • prikaz: 5" ekran u boji 480 x 480 piksela
 • Šifra proizvoda: 9150110172
3.849,00 kn u dućanu
3.656,55 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Isporučivo: ne
DOSTUPAN PO NARUDŽBI: POŠALJI UPIT
 • OPIS

  Garmin echoMAP™ 52dv 010-01382-00

  Ovaj 5" GPS Fishfinder je kombinirani uređaj s izvrsnim funkcijama za svoj cjenovni razred.
  Visokokontrastni zaslon u boji s tipkovnicom i prethodno učitanom osnovnom kartom svijeta.
  Ugrađeni DownVü sonar za skeniranje s najjasnijim snimkama na vodi.
  Ugrađen sonar HD-ID™ od 500 W (RMS) (4.000 W od vrha do vrha).
  Ugrađeni GPS prijemnik od 5 Hz ažurira vaš položaj i smjer 5 puta u sekundi.
  Nosač se može nagnuti/zakrenuti i lako odvojiti.
  Garmin echoMAP 52dv isporučuje se sa sondom GT21-TM za sonar HD-ID od 50/200 kHz i sonarom za skeniranje Garmin DownVü™ koji pruža najjasnije snimke na vodi (echoMAP 52dv dostupan je i bez sonde). Također su podržani Minn Kota® i MotorGuide® vanbrodski motori s elektropogonom i ugrađenim sondama. Kabeli kombiniranog uređaja ukapčaju se izravno u nosač, što vam omogućuje brzo postavljanje i uklanjanje uređaja iz nosača i izvora napajanja. Priloženi su nosači za montažu na krmeno zrcalo i vanbrodski motor.

  Najjasnije snimke vode dobivene sonarskim skeniranjem
  Garmin DownVü™ sonar za skeniranje daje gotovo fotografske prikaze sadržaja do dubine od 230 metara ispod plovila. Jasno vidite strukture, podvodne objekte i ribe! Tradicionalni Garmin HD-ID sonar i DownVü sonar za skeniranje kombinirani su u jednoj sondi. Omogućena je i podrška za HD-ID sonar za Minn Kota i MotorGuide vanbrodske motore s elektropogonom i ugrađenim sondama. Uređaj echoMAP 52dv opremljen je i funkcijom snimanja koja koordinira vrijeme odašiljanja signala sonara u odnosu na položaj plovila i sprema podatke u digitalnom obliku kako biste ih pomoću besplatnog softvera za planiranje HomePort™ mogli reproducirati na računalu. Pomoću kabela za dijeljenje korisničkih podataka dijelite točke i rute između više uređaja.

  Dodajte dodatke pomoću kartice BlueChart g2 Vision
  Uz dodatnu BlueChart g2 Vision SD karticu svom ploteru možete dodati cijeli niz novih iznimnih funkcija.

  Prikazi MarinerEye i FishEye pružaju vam 3D perspektivu i ispod i iznad površine.
  Satelitske snimke visoke rezolucije i fotografije iz zraka pomoći će vam da se orijentirate na nepoznatom području.
  Tehnologija automatskog navođenja pretražuje sve relevantne karte i zatim stvara rutu koju zaista možete slijediti – rutu kojom ćete izbjeći prepreke, plitke vode, plutače i druge prepreke. Jednostavno unesite odredište i tehnologija automatskog navođenja odvest će vas onamo sigurnim putem. Smjer i položaj ažuriraju se 5 puta u sekundi.

  GPS/GLONASS od 5 Hz brzog odziva 5 puta u sekundi osvježava vaš položaj i smjer kako bi prikaz vašeg kretanja na zaslonu bio što tečniji. Označavanje ispuštanjem do 5.000 preciznih točaka i ponovno pronalaženje vaših najboljih ribolovnih točaka brzo je i jednostavno.

  Kada niste na vodi, echoMAP jednostavno se čuva. Ne morate ukapčati i iskapčati kabele iz uređaja jer se oni ukapčaju izravno u nosač. Time se omogućuje brzo postavljanje i uklanjanje uređaja echoMAP iz nosača i izvora napajanja.

 • Garmin

  Garmin je međunarodna kompanija specijalizirana za GPS tehnologiju. Osnovana je 1989. godine u SAD-u. 1993. godine Garmin je predstavio prvi GPS uređaj s navigacijom. Renomirani je proizvođač GPS uređaja, fitness narukvica i pametnih satova. Chipoteka vam nudi GPS uređaje s navigacijom, fitness narukvice, pametne satove, kamere i pripadajuću dodatnu opremu.

 • GPS

  GPS (Ground Positioning System) je američki svemirski globalni sustav za određivanje položaja uređaja opremljenih primopredajnicima za pozicijsko određivanje. Ovaj pouzdani sustav omogućava precizno pozicioniranje sa razlučivošću do 20 metara od 2000. godine kada su komercijalni i vojni sustavi izjednačeni u preciznosti. Sustav omogućava pozicioniranje i praćenje objekata u bilo kojim vremenskim uvjetima, u bilo koje doba dana dokle god je uređaj koji se prati u dometu bar četiri ili više GPS satelita.

 • 5" ekran

  Ekrani veličine 5" standardni su za današnje smartphone. Stanu u džep i u torbu, a dovoljnu su veliki za ugodno gledanje filmova, poslovne namjene i igre.