GPS uređaj Garmin echoMAP 52dv Color, int. antena, bez sonde (5,0")

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 9150110171
4.039,00 kn u dućanu
3.837,05 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Isporučivo: ne
DOSTUPAN PO NARUDŽBI: POŠALJI UPIT
 • Garmin

  Garmin je međunarodna kompanija specijalizirana za GPS tehnologiju. Osnovana je 1989. godine u SAD-u. 1993. godine Garmin je predstavio prvi GPS uređaj s navigacijom. Renomirani je proizvođač GPS uređaja, fitness narukvica i pametnih satova. Chipoteka vam nudi GPS uređaje s navigacijom, fitness narukvice, pametne satove, kamere i pripadajuću dodatnu opremu.

 • OPIS

  GPS uređa Garmin echoMAP 52dv Color, int. antena, bez sonde (5,0") 010-01382-00

  5-inčni kombinirani uređaj s izvrsnim funkcijama za svoj cjenovni razred
  Visokokontrastni zaslon u boji s tipkovnicom i prethodno učitanom osnovnom kartom svijeta
  Ugrađeni DownVü sonar za skeniranje s najjasnijim snimkama na vodi1
  Ugrađen sonar HD-ID™ od 500 W (RMS) (4.000 W od vrha do vrha)
  Ugrađeni GPS prijemnik od 5 Hz ažurira vaš položaj i smjer 5 puta u sekundi
  Nosač koji se može nagnuti/zakrenuti i brzo odvojiti

  echoMAP 52dv sadrži 5-inčni visokokontrastni zaslon u boji s automatskim podešavanjem pozadinskog osvjetljenja. GPS/GLONASS od 5 Hz brzog odziva 5 puta u sekundi ažurira vaš položaj i smjer kako bi prikaz vašeg kretanja na zaslonu bio što tečniji. echoMAP 52dv isporučuje se sa sondom GT21-TM za sonar HD-ID od 50/200 kHz i sonarom za skeniranje Garmin DownVü™ koji pruža najjasnije snimke na vodi (echoMAP 52dv dostupan je i bez sonde). Također su podržani Minn Kota® i MotorGuide® vanbrodski motori s elektropogonom i ugrađenim sondama. Kabeli kombiniranog uređaja ukapčaju se izravno u nosač, što vam omogućuje brzo postavljanje i uklanjanje uređaja iz nosača i izvora napajanja. Priloženi su nosači za montažu na krmeno zrcalo i vanbrodski motor.

  Najjasnije snimke vode dobivene sonarskim skeniranjem
  Garmin DownVü™ sonar za skeniranje daje gotovo fotografske prikaze sadržaja do dubine od 230 metara ispod plovila. Jasno vidite strukture, podvodne objekte i ribe! Tradicionalni Garmin HD-ID sonar i DownVü sonar za skeniranje kombinirani su u jednoj sondi. Omogućena je i podrška za HD-ID sonar za Minn Kota i MotorGuide vanbrodske motore s elektropogonom i ugrađenim sondama. Uređaj echoMAP 52dv opremljen je i funkcijom snimanja koja koordinira vrijeme odašiljanja signala sonara u odnosu na položaj plovila i sprema podatke u digitalnom obliku kako biste ih pomoću besplatnog softvera za planiranje HomePort™ mogli reproducirati na računalu. Pomoću kabela za dijeljenje korisničkih podataka dijelite točke i rute između više uređaja.

  Dodajte dodatke pomoću kartice BlueChart g2 Vision
  Uz dodatnu BlueChart g2 Vision SD karticu svom ploteru možete dodati cijeli niz novih iznimnih funkcija.

  Prikazi MarinerEye i FishEye pružaju vam 3D perspektivu i ispod i iznad površine.
  Satelitske snimke visoke rezolucije i fotografije iz zraka pomoći će vam da se orijentirate na nepoznatom području.
  Tehnologija automatskog navođenja pretražuje sve relevantne karte i zatim stvara rutu koju zaista možete slijediti – rutu kojom ćete izbjeći prepreke, plitke vode, plutače i druge prepreke. Jednostavno unesite odredište i tehnologija automatskog navođenja odvest će vas onamo sigurnim putem.
  Smjer i položaj ažuriraju se 5 puta u sekundi
  GPS/GLONASS od 5 Hz brzog odziva 5 puta u sekundi osvježava vaš položaj i smjer kako bi prikaz vašeg kretanja na zaslonu bio što tečniji. Označavanje ispuštanjem do 5.000 preciznih točaka i ponovno pronalaženje vaših najboljih ribolovnih točaka brzo je i jednostavno.

  Ponesite echoMAP sa sobom
  Kada niste na vodi, echoMAP jednostavno se čuva. Ne morate ukapčati i iskapčati kabele iz uređaja jer se oni ukapčaju izravno u nosač. Time se omogućuje brzo postavljanje i uklanjanje uređaja echoMAP iz nosača i izvora napajanja.

  U KUTIJI
  echoMAP 52dv with worldwide basemap
  Power/data cable
  Quick-release mount
  Flush mount
  Protective cover
  8-pin transducer to 4-pin sounder adapter cable
  Hardware
  Documentation

  1Odnosi se samo na verzije sa sondama. Verzije bez sonde podržavaju Garmin DownVü/SideVü sonde koje se prodaju zasebno. Potpuni popis kompatibilnih sondi potražite u vodiču za odabir sonde.