GPS uređaj Garmin GPSMAP 721

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 9150110157
8.899,00 kn u dućanu
8.454,05 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Isporučivo: ne
DOSTUPAN PO NARUDŽBI: POŠALJI UPIT
 • Garmin

  Garmin je međunarodna kompanija specijalizirana za GPS tehnologiju. Osnovana je 1989. godine u SAD-u. 1993. godine Garmin je predstavio prvi GPS uređaj s navigacijom. Renomirani je proizvođač GPS uređaja, fitness narukvica i pametnih satova. Chipoteka vam nudi GPS uređaje s navigacijom, fitness narukvice, pametne satove, kamere i pripadajuću dodatnu opremu.

 • OPIS

  Garmin GPSMAP® 721 010-01101-00

  Zapanjujući ploter sa 7-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir
  7-inčni WVGA zaslon osjetljiv na dodir sa zumiranjem pomoću dva prsta
  GPS/GLONASS prijemnik od 10 Hz
  NMEA® 2000 i bežično povezivanje
  Kompatibilan s BlueChart® g2 Vision i BlueChart® g2 kartama

  GPSMAP 721 osigurava dobru vidljivost i danju i noću. Neovisno je li postavljen vodoravno, ugrađen ili se nalazi na nosaču koji se može okretati, bit će središnja točka vašeg kormila. Ima mogućnost integracije medija i sustava autopilota, podršku za radar i mogućnost povezivanja putem tehnologije NMEA 2000 ili Wi-Fi veze. Isporučuje se s našim prepoznatljivo jednostavnim sučeljem i osnovnom kartom svijeta.

  Iznimno brz GPS/GLONASS od 10 Hz
  Uređaj 721 pomoću ugrađenog GPS/GLONASS prijemnika od 10 Hz do 10 puta u sekundi osvježava položaj i smjer. Prikaz lokacije na zaslonu je konstantan i tečan, a uređaj nevjerojatno točno označava i navigira do bilo koje od 5.000 točaka koje su kreirali korisnici.

  Dodajte dodatke pomoću kartice BlueChart g2 Vision
  Pomoću opcionalne SD™ kartice BlueChart g2 Vision svom ploteru možete dodati cijelu novu dimenziju iznimnih funkcija.

  Prikazi MarinerEye i FishEye pružaju vam 3D perspektivu informacija karte i ispod i iznad površine.
  Satelitske snimke visoke rezolucije i fotografije iz zraka pomoći će vam da se orijentirate na nepoznatom području.
  Tehnologija automatskog navođenja pretražuje sve relevantne karte i zatim stvara rutu koju zaista možete slijediti – rutu kojom ćete izbjeći prepreke, plitke vode, plutače i druge prepreke.
  Posebne jedriličarske značajke

  Podržane jedriličarske značajke uključuju layline linije, poboljšanu ružu vjetrova, smjer i linije kopnenog kursa, podatkovna polja o stvarnom vjetru i klizač za morske mijene/struje/vrijeme. Mjerači su dizajnirani da vam omoguće brz pregled važnih, potrebnih podataka kao što su kutovi stvarnog i prividnog vjetra, brzina i smjer morske struje, brzina stvarnog i prividnog vjetra, vodoravni i okomiti grafikoni i podatkovne trake s prilagodljivim podatkovnim poljima.

  Opremljen je i tehnologijom za bežično povezivanje koja vam omogućuje da se putem pametnog telefona ili tableta povežete s aplikacijama za nautičare te da im pristupate.

  Kompatibilan s gWind sondama
  Garmin gWind, gWind Wireless i gWind Race sonde opremljene su dvjema perajama i propelerom s tri lopatice. Pomoću GND 10 black box uređaja za povezivanje povežite se s NMEA 2000 mrežom i kompatibilnim Garmin ploterima.

  Podrška za NMEA 2000
  Pomoću ovog kombiniranog uređaja povećajte mogućnosti svog plovila. Ima podršku za NMEA 2000 pa na zaslonu možete vidjeti dragocjene podatke Garmin autopilota, motora i još mnogo toga.

  Pregledavajte uređaj i upravljajte njime pomoću pametnog telefona ili tableta
  Aplikacija Garmin Helm™ omogućuje vam da pomoću iPhone® ili iPad® uređaja, telefona ili tableta sa sustavom Android™ pregledavate podatke kompatibilnog Garmin plotera i njime upravljate i time poboljšava vašu informiranost o situaciji. Jednostavno prebacivanje iz vodoravne u okomitu orijentaciju prilagođava se preferiranom položaju za montažu. Pomoću iPhone ili iPad uređaja možete čak i snimiti videozapis zaslona plotera i podijeliti ga s prijateljima i obitelji. Aplikaciju još danas preuzmite iz trgovina App Store™ ili Google Play™.

  Povežite se sa svojim Apple® uređajem pomoću aplikacije BlueChart® Mobile
  Pomoću besplatne aplikacije BlueChart Mobile koju možete preuzeti iz trgovine App Store na iPad ili iPhone uređaju možete planirati nautičke rute i zatim ih bežično prenijeti na kompatibilni umreženi Garmin ploter na plovilu. Čak i ako nemate Garmin ploter, na svom Apple uređaju još uvijek možete iskoristiti nevjerojatne značajke aplikacije BlueChart.