GPS uređaj Garmin GPSMAP 527xs s krmenom sondom

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 9150110156
5.949,00 kn u dućanu
5.651,55 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Isporučivo: ne
DOSTUPAN PO NARUDŽBI: POŠALJI UPIT
 • Garmin

  Garmin je međunarodna kompanija specijalizirana za GPS tehnologiju. Osnovana je 1989. godine u SAD-u. 1993. godine Garmin je predstavio prvi GPS uređaj s navigacijom. Renomirani je proizvođač GPS uređaja, fitness narukvica i pametnih satova. Chipoteka vam nudi GPS uređaje s navigacijom, fitness narukvice, pametne satove, kamere i pripadajuću dodatnu opremu.

 • OPIS

  Garmin GPSMAP® 527xs 010-01092-01

  Uređaj za iscrtavanje i sonar GPSMAP 527xs osigurava dobru vidljivost i danju i noću. Neovisno o tome je li postavljen vodoravno, ugrađen ili se nalazi na nosaču koji se može nagnuti, bit će središnja točka vašeg kormila. Isporučuje se s prepoznatljivo jednostavnim sučeljem i osnovnom kartom svijeta.

  Iznimno brz GPS/GLONASS od 10 Hz
  Pomoću integriranog GPS/GLONASS prijemnika od 10 Hz, 527xs do 10 puta u sekundi osvježava položaj i smjer. Prikaz lokacije na zaslonu je konstantan i tečan, a uređaj nevjerojatno točno označava međutočke i do njih navigira.

  Napredni sonar Echo HD-ID
  Uz ugrađeni prijemnik, GPSMAP 527xs opremljen je i sonarom. Ova značajka koordinira vrijeme odašiljanja signala sonara u odnosu na položaj plovila pa je svaka od 5.000 dostupnih međutočaka točno i precizno određena. Jednostavno ga morate imati prilikom određivanja položaja nove najbolje ribolovne točke.

  CHIRP sonar sa širenjem spektra
  Ako se koristi s kompatibilnom CHIRP sondom (prodaje se odvojeno), GPSMAP 527xs prikazuje kristalno jasnu sliku sonara i pronalazi novu skrivenu ribolovnu točku, brodsku olupinu ili mjesto za ronjenje. Tehnologija širenja spektra omogućuje razdvajanje ciljeva i rezoluciju na nevjerojatnim dubinama, kao i korištenje posebnih frekvencija za pronalaženje određenih vrsta ribe za sportski ribolov. Konture dna su vidljivije, a šum signala suzbija se na većim dubinama što omogućuje pravovremenu interpretaciju onoga što se nalazi ispod površine, sigurniju navigaciju i uspješniji ribolov.

  5-inčni VGA zaslon
  GPS/GLONASS prijemnik od 10 Hz
  HD-ID™ sonar
  Wi-Fi povezivost
  Osnovna karta svijeta

  U KUTIJI
  GPSMAP 527xs
  Kabel za napajanje/prijenos podataka
  Nosač koji se može nagnuti/zakrenuti
  Komplet za ugradbenu montažu
  Zaštitni poklopac
  Dokumentacija