Media player Minix Neo X8-H Plus + A2 Lite zračni miš

Osnovne značajke
 • kratak opis: Android 4K media player
 • procesor: Quad-Core Cortex A9r4
 • audio/video povezivost: 3,5 mm TRS, Toslink, HDMI 1.4b
 • mrežna povezivost: LAN Gb, 802.11 ac Wi-Fi, Bluetooth 4.0
 • ostala povezivost: 2x USB-A 2.0 (ž), IR daljinski upravljač
 • memorija: 2 GB DDR3 + 16 GB eMMC + microSD 3.0 card utor do 32 Gb
 • podržani standardi: hardversko h.265 dekodiranje, lossless audio, 4K i 2K podržani
 • Šifra proizvoda: 4092001014
1.149,00 kn u dućanu
1.149,00 kn
Jamstvo: 12 mjeseci Isporučivo: ne
DOSTUPAN PO NARUDŽBI: POŠALJI UPIT
 • OPIS

  Paket uključuje A2 Lite Airmouse.

  Budućnost Android ™ Media playera
  NEO X8-H Plus je naš najjači Media Hub za Android ™ ikada. Prepun je novih inovativnih tehnologija koje doista otvaraju puni potencijal Android ™ sustava na vašem TV-u. Baziran na Amlogic-ovom najnovijem 4K čipsetu, Amlogic S812-H, NEO X8-H Plus donosi nove razine performansi i povezivanja. NEO X8-H Plus je najveći napredak u Minix povijesti, kombinirajući najbolji hardver i firmware nudi iznimno korisničko iskustvo.

  4K2K UHD video reprodukcija
  NEO X8-H Plus nudi 4K2K UHD video reprodukciju, pružajući još jasniju i čišću sliku kada gledate svoje medijske sadržaje na većim ekranima. Obilježja video reprodukcije 4K2K UHD znači glatke rubove i beskrajnu dubinu, pruža izrazito detaljniju sliku i pruža iznimno iskustvo gledanja sadržaja na ovom uređaju.

  Quad-core Cortex A9r4 Procesor
  NEO X8-H Plus dolazi opremljen s Quad-Core ARM Cortex-A9r4 procesorom, pružajući iznimnu razinu performansi i energetske učinkovitosti. To je prvi 4K Media Hub za Android ™ dizajniran da se uključi i ostavi na stand-by modu i kada nije u uporabi. Nema potrebe da se isključuje. NEO X8-H, s quad-core ARM procesorom ima izuzetno inovativni ugrađeni toplinski sustav upravljanja koji štiti od bilo kakvog pregrijavanja, omogućujući korisnicima da mogu ostaviti svoj MINIX uređaj uključen 24 / 7 / 365.

  Octa-Core Mali-450 GPU
  Octa-Core Mali-450 GPU vodi grafičke performanse na NEO X8-H do nove razine, nudeći dvostruko bolju izvedbu od svog prethodnika, Mali-400.GPU je usmjeren na maksimiziranje učinkovitosti obrade slike, osiguravajući da NEO X8-H pruža vrhunsku kvalitetu slike i veliki vizualni doživljaj. NEO X8-H može pokretati sve najnovije Android ™ igre s lakoćom, i uistinu je idealno rješenje za zagrižene Android ™ gamere.

  Gigabit Ethernet
  NEO X8-H Plus također dolazi potpuno opremljen sa Gigabit Ethernetom te pruža mogućnost streaminga bilo kojeg online sadržaja. Ovaj izuzetno kompaktan uređaj uistinu je savršeno rješenje čak i za većinu zahtjevnih online streamera.

  H.265 / HEVC Hardware Decoding Podrška
  NEO X8-H Plus dolazi s 1080p H.265 / HEVC podrškom hardverskog dekodiranja. H.265 / HEVC je budućnost video kompresije - nudi gotovo dvostruko veći omjer kompresije H.264, u odnosu na svog prethodnika H.264, na istoj razini kvalitete video signala.

  16GB eMMC
  Dok su prethodni MINIX multimedijalni hubovi nudili NAND Flash memoriju, NEO X8-H Plus koristi eMMC "embedded Multi-Media Controller" memoriju. Iskorištenost eMMC memorije nudi niz prednosti u pogledu performansi, sigurnosti i pouzdanosti, i u konačnici nudi bogatije korisničko iskustvo. Vi možete biti uvjereni da se vaš sadržaj medija sigurno pohranjuje na NEO X8-H, s ugrađenim sustavom za upravljanje energijom i flash memorijom kontrolera.

  Android ™ 4.4 KitKat
  NEO X8-H Plus dolazi s predinstaliranim Android ™ 4.4 KitKat sustavom, i nudi niz nadogradnji i značajki koje nisu dostupne na prethodnim Android ™ OS inačicama. NEO X8-H u potpunosti iskorištava poboljšano upravljanje memorijom Android ™ 4.4 sustava, sa glatkim multi-taskingom, kao i prebacivanje između aplikacija s lakoćom.

  XBMC MINIX Edition (Gotham)
  XBMC je media player koji omogućuje korisnicima reprodukciju i gledanje većine video sadržaja, glazbe, podcasta s Interneta, a i svih uobičajenih digitalnih medijskih datoteka iz lokalnih i mrežnih medija za pohranu. NEO X8-H dolazi s predinstaliranim XBMC MINIX Edition, sa punom podrškom za hardversko dekodiranje. Ovo ekskluzivno izdanje donosi optimalno XBMC iskustvo na Android ™ sustavu.

 • MINIX

  Minix je međunarodna kompanija specijalizirana za potrošačku elektroniku. Osnovana je 2008. godine u Kini. Renomirani je proizvođač media playera i opreme. Chipoteka vam nudi media playere, zračne miševe, bežične slušalice i USB adaptere marke Minix.

 • Quad Core

  Procesori s više jezgri mogu izvršavati više programa istovremeno, ili jedan program izvršavati puno brže. Stvarna iskoristivost dodatnih jezgri ovisi prvenstveno o prilagođenosti softvera (aplikacija), a ponekad i kvaliteti samog uređaja. Procesori s 4 jezgre (Quad Core) su standard u današnjim računalima i prijenosnim uređajima i omogućavaju brzo izvršavanje svih mobilnih aplikacija i računalnih programa.

 • Wi-Fi

  Wi-Fi je naziv tehnologije za bežičnu komunikaciju među računalima kojkod koje se koriste radijske frekvencije pri komunikaciji, 2.4 GHz i 5 GHz. Od predstavljanja krajem prošlog milenija Wi-Fi je prošao kroz više iteracija: IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n.

 • Bluetooth 4.0

  Bluetooth 4.0 je predstavljen 2010. godine i objedinjuje Classic Bluetooth, Bluetooth high speed and Bluetooth low energy protokole.

 • daljinski upravljač

  Daljinski upravljači služe za lakše i brže rukovanje uređajima na koje su povezani. Postoje infracrveni, wi-fi i (stariji) radio daljinski upravljači. Često je precizno upravljanje uređajem moguće samo preko daljinskog upravljača, stoga ih je potrebno čuvati. U slučaju gubitka ili kvara daljinskih upravljača, pogotovo za starije uređaje, moguće je nabaviti zamjenske univerzalne daljinske upravljače.

 • 2 GB RAM

  Radnu memoriju prijenosnih uređaja dijeli procesor i grafički podsustav. Od dijela namjenjenog glavnom sustavu tek je dio preodređen za korištenje od strane aplikacija instaliranih od strane korisnika. Količina RAM-a dakle ima direktni utjecaj na broj aplikacija koju korisnik može instalirati i koristiti na svom prijenosnom telefonu. 2 GB RAM-a će stoga omogućiti korisniku instaliranje velikog broja aplikacija na njegov/njezin smartphone prije nego smartphone upozori korisnika da je potrebno očistiti memoriju ili prebaciti aplikacije na karticu koju je moguće umetnuti u prijenosni uređaj.

 • 16 GB flash pohrana

  U memoriju kapaciteta 16 GB se može pohraniti otprilike 4.000 MP3 pjesama, 4 i pol sata Full HD videa, 9.000/1800 (JPEG/RAW) 5-megapikselnih fotografija, 5.800/570 (JPEG/RAW) 8-megapikselnih fotografija. *u izračun nije uračunat prostor kojeg zauzima operativni sustav i drugi softver (npr. Android).