Parrot Quadricopter Ar.Drone 2.0 Power Edition

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 9001000350
2.599,00 kn u dućanu
2.469,05 kn
Jamstvo: 12 mjeseci Isporučivo: ne
DOSTUPAN PO NARUDŽBI: POŠALJI UPIT
 • OPIS

  Power edition:
  Letjeti sa pticama, visoko iznad Zemlje u visokoj razlučivosti, poslikaj, snimi i dijeli svoja iskustva s prijateljima putem YouTube, Picase, Gmaila, FB. Pridružite se AR.Drone 2,0 POWER EDITION zajednici i provjeriti gdje su vam granice . S novom 1500mAh baterijom možete bezbrižno s vašim AR.Droneom snimati i letjeti do 36 minuta.
  Quadrikopter AR.Drone 2,0 POWER EDITION od prethodnika se razlikuje samo po četiri propelera. Vizualno, a posebno tehnički, postao je high - tech proizvod koji je sada dostupan ljudima željnima letenja u realnom vremenu.
  AR.Drone 2,0 POWER EDITION tijekom leta kroz obje kamere omogućuje slikanje ili snimanje, i to u HD ( 720p ) razlučivosti. Slika se reproducira izravno na uređaju - smartphoneu ili tabletu. Piloti koji žele duže snimati sigurno će se poslužiti utorom za USB te snimiti let u realnom vremenu.

  Obnovljeno sučelje:
  Omogućuje vam da prije leta posjetite demo sadržaj i ArDrone Akademiju letenja. Program koji je jednostavno skinuti s Google Play ili App Storea omogućuje nadogradnju vašeg Dronea, gledanje videa i filmova,a za najzahtjevnije, preko programa moguće je i igranje igara.

  Postanite PRO:
  Zahvaljujući naprednim značajkama, ugrađenom senzoru i patentiranim mogućnostima za kontrolu letenja, AR.Drone 2,0 POWER EDITION pogodan je za početnike. Ova činjenica omogućuje potpunu prilagodbu od amatera do profesionalca.

  Više i sigurnije letite iznad vode:
  Novo je ugrađen senzor tlaka, koji Ar.Dronu pruža jedinstvenu stabilnost i automatsko ispravljanje te održavanje željene visine. Senzor također omogućuje kontrolirane letove do 80 cm iznad površine vode.

  Flip akrobacija:
  S jednostavnim pritiskom na gumb postanite odvažan pilot i kao od šale izvedite Flip akrobaciju.

  Povezivanje i igranje igara:
  AR.Drone 2,0 POWER EDITION sa uređajem se povezuje preko vlastite Wi - Fi mreže u radijusu do 50 metara. Prije prvog korištenja potrebno je prilagoditi nagib i snagu leta, što se jednostavno postavlja u izborniku programa AR.Drone 2,0 POWER EDITION na telefonu ili tabletu,program će također omogućiti lakši pristup igrama.

  Potpuno zamjenjivi dijelovi:
  AR.Drone 2,0 POWER EDITION omogućuje potpuno jednostavnu zamjenu dijelova što se može vidjeti i na internetu, gdje je dostupan video za popravak.

  Karakteristike:
  Quadricopter s četiri motora
  Kućište izrađeno od karbonskih vlakana
  Radi s Android , iOS i Bada operativnim sustavima
  Vertikalna i horizontalna kamera
  Snimanje u HD ( 720p ) razlučivosti 30fps
  Okomita QVGA kamerom 60fps ( JPEG )
  32bit 1GHz , Cortex A8 800 MHz procesor
  Mogućnost snimanja na USB
  žiroskop
  Akcelerometar
  Wi - Fi ( područje do 50m )
  Senzor tlaka
  Ultrazvučni mjerač visine
  Brzina i do 18 km / h
  Litij Polymer 1500mAh baterija
  Vrijeme punjenja 90 min
  Set uključuje : AR.Drone 2,0 POWER EDITION s unutarnjim i vanjskim kućištem, 3x propelera u raznim bojama, 2x 1500mAh baterije, upute za rukovanje te jamstvo