Žičani miš Logitech G502 Proteus Spectrum crni

Osnovne značajke
 • povezivanje: USB 2.0
 • vrsta senzora: optički, do 12000 dpi
 • broj tipki: 11
 • softver: Logitech
 • podržani OS: Windows
 • ostalo: RGB LED osvjetljenje miša
 • Šifra proizvoda: 9150017666
689,00 kn u dućanu
640,77 kn
Jamstvo: 36 mjeseci Isporučivo: ne
DOSTUPAN PO NARUDŽBI: POŠALJI UPIT
 • Logitech

  Logitech je međunarodna kompanija specijalizirana za elektroniku. Osnovana je 1981. godine u Švicarskoj. Logitech se proslavio masovnom proizvodnjom računalnih miševa. Renomirani je proizvođač računalne i audio opreme. Chipoteka vam nudi miševe, tipkovnice, prezentere, gamepade, slušalice, zvučnike i videokamere marke Logitech.

 • OPIS

  Logitech G502 Proteus Spectrum kombinira više odlika: 12.000 DPI, izvrsnu prilagodljivost podlozi i balansiranje težine. Ovog nevjerojatno prilagodljivog miš odlikuje senzor od 12 000 DPI –ija s izvrsnom adaptivnošću na različite površine te mogućnost balansiranja težine čime ćete dodatno utjecati na ostvarivanje vrhunskih pobjeda u igri.

  Superiorno praćenje
  Glavna karakteristika Proteus Spectrum miša je ekskluzivna Logitechova G Delta Zero tehnologija, s najpreciznijim senzorom na svijetu. Kombinirajući veliki DPI raspon od 200 pa sve do 12.000 s zero-senzorom ubrzanja i filtriranja te nultim pixel zaokruživanjem, Proteus Spectrum je dizajniran za pružanje visokih performansi u praćenje i brzini, a može pratiti kretanje od 760 centimetara u sekundi.

  Superiorno podešavanje
  Proteus Spectrum omogućuje kalibriranje senzora na igraćim podlogama s jedinstvenim reflektirajućim osobinama, te s mogućnostima konfiguriranja prema optimalnim performansama igrača. To znači da možete postići veću brzinu praćenja i minimalno izlijetanje neovisno o podlozi. I pri tome nije važno je li podloga tvrda ili mekana, svijetla ili tamna jer zahvaljujući Proteus Coreu ćete uvijek imati najbolju reakciju praćenja.

  Da bi se povećao fizički osjećaj i performanse, Proteus Spectrum ima mogućnost prilagodbe svoje težinu i centar za balans pridodanim utezima od mase 3,6 grama (ukupno 5 utega po 3,6 grama). Za potpunu kontrolu nad svojom igrom ??možete koristiti Logitech Gaming Software za prenamjenu bilo koje naredbe ili makro naredbe na jednom od 11 programibilnih tipki, zahvaljujući 32 – bitnom ARM procesoru.

  Superiorne kontrole
  Dok većina igraćih miševi imaju monolitni ključ tj. ploču koja se može savijati ili uvijati, Proteus Spectrum ima zasebne lijeve i desne tipke koje pružaju čvrstu i stabilnu platformu, što rezultira preciznijim, izdržljivijim i boljim klikovima. Kako bi se dodatno poboljšao dojam, brzina i preciznost, koristite mehaničke mikroprekidače ispod svake tipke. Uz to miš ima ekskluzivni dual – mode hyper – fast kotačić koji je dodatno poboljšan kako bi se povećala click- to-click preciznost i super brzo skrolanje na netu.

SPECIFIKACIJE

Boja uređaja Crna
Tehnologija otkrivanja pokreta Optički
Razlučivost pokreta 12000 dpi
Device interface USB