Pametna narukvica Garmin Vivofit siva

Osnovne značajke
 • sportske funkcije: akcelerometar, mjerenje otkucaja srca, kalkulator kalorija
 • vremenske funkcije: vrijeme, datum, kalendar, alarm
 • ostale funkcije: mjerenje prijeđenih koraka, mjerenje aktivnosti i dnevnih ciljeva, praćenje sna
 • softver: Garmin Connect
 • povezivost: USB ANT
 • trajanje baterije: 1 godina
 • Šifra proizvoda: 9150016940
729,00 kn u dućanu
692,55 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Isporučivo: ne
DOSTUPAN PO NARUDŽBI: POŠALJI UPIT
 • Garmin

  Garmin je međunarodna kompanija specijalizirana za GPS tehnologiju. Osnovana je 1989. godine u SAD-u. 1993. godine Garmin je predstavio prvi GPS uređaj s navigacijom. Renomirani je proizvođač GPS uređaja, fitness narukvica i pametnih satova. Chipoteka vam nudi GPS uređaje s navigacijom, fitness narukvice, pametne satove, kamere i pripadajuću dodatnu opremu.

 • OPIS

  Garmin vívofit® 010-01225-05

  Uz jedinstveni zaobljeni zaslon koji je uvijek aktivan, vívofit također prikazuje broj koraka, odbrojavanje do ciljnog broja, kalorije, udaljenost i trenutno vrijeme.

  Vodootporna je do 50 m, te kompatibilna s ANT+™ senzorima broja otkucaja srca za fitness aktivnosti, Vivofit fitness narukvica ima zamjenjivu bateriju koja traje više od godinu dana.

  Vívofit pamti vaše trenutne razine aktivnosti, a zatim dodjeljuje dostižan dnevni cilj. Postizanjem zadanog cilja, vívofit određuje novi za sljedeći dan.

  Vívofit fitness narukvica prati vaš napredak 24/7 , a postavljajući je u način rada za spavanje, kad odlazite na počinak, omogućujete joj da prati kvalitetu vašeg sna. Pritiskom na tipku možete bežično sinkronizirati vívofit s besplatnom online fitness zajednicom s trenutno više od četiri milijarde kilometara učitanih korisničkih podataka - Garmin Connect ™. Na Garmin Connectu možete vidjeti potpunu sliku vašeg napretka kroz lako čitljive izvještaje i grafičke prikaze uključujući vaše ukupno vrijeme sna kao i periode kretanja i mirnog spavanja.

  Na Garmin Connectu se možete natjecati s drugim vivofit korisnicima ili pokrenuti vlastita natjecanja s prijateljima kako biste osvojili zamišljeno priznanje i bili za to pohvaljeni. Pristup ovoj besplatnoj online zajednici moguće je putem računala ili vašeg kompatibilnog mobilnog uređaja uz Garmin Connect™ Mobile aplikaciju.

  Koristeći vivofit sa senzorom broja otkucaja srca bilježite otkucaje srca i podatke o zonama kako biste dobili preciznije podatke o sagorijevanju kalorija za svaku aktivnost, kao što je trčanje ili vježbanje na kardio spravi.