GPS uređaj Garmin Forerunner 620 HRM crno plavi

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 9150014686
1.879,00 kn u dućanu
1.785,05 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Isporučivo: ne
DOSTUPAN PO NARUDŽBI: POŠALJI UPIT
 • Garmin

  Garmin je međunarodna kompanija specijalizirana za GPS tehnologiju. Osnovana je 1989. godine u SAD-u. 1993. godine Garmin je predstavio prvi GPS uređaj s navigacijom. Renomirani je proizvođač GPS uređaja, fitness narukvica i pametnih satova. Chipoteka vam nudi GPS uređaje s navigacijom, fitness narukvice, pametne satove, kamere i pripadajuću dodatnu opremu.

 • OPIS

  GPS sat za trčanje sa zaslonom na dodir u boji, visoke rezolucije, koji mjeri udaljenost, tempo i broj otkucaja srca (senzor je uključen s nekim modelima)
  Izračunava vrijeme oporavka i VO2 max procjenu kad se koristi sa senzorom za otkucaje srca
  HRM-Run™ monitor dodaje podatke kadence, dodira s tlom i vertikalne oscilacije
  Funkcije povezivosti: automatsko učitavanje u Garmin Connect™, praćenje u realnom vremenu, dijeljenje kroz društvene mreže
  Kompatibilan s besplatnim trening planovima s Garmin Connect stranica.

  U KUTIJI
  Sat s GPS-om Forerunner® 620
  Monitor pulsa za trčanje
  Baza za punjenje/podatke
  Priručnici


  To je prva sljedeća najbolja stvar nakon osobnog trenera. Forerunner 620 nudi napredne funkcije kao što je savjetnik za oporavak, predviđanje za utrku i max VO2 procjena koja će vam pomoći da trenirate pametnije i da postignete nove ciljeve. Kad ga koristite s HRM-Run monitorom, Forerunner 620 daje povratne informacije o vašoj formi, prikazujući vam kadencu, kontakt s tlom i vertikalne oscilacije. Za trening u dvorani, 620 ima ugrađen akcelerometar koji mjeri udaljenost, tako da vam ne treba niti foot pod senzor.

  Sat prepoznaje vaš potencijal
  Bez obzira koliko dugo već trčite, uvijek želite znati kako možete poboljšati i objektivno izmjeriti vašu kondiciju. Forerunner 620 vam pomaže u tome tako da procjenjuje vaš VO2 maksimum, koji je dobar pokazatelj atletske sposobnosti. Do sada, jedini način da saznate vaš VO2 maksimum bio je laboratorijski test. Kad ga koristite sa senzorom za rad srca, 620 sabire razne podatke, kao što je vaša brzina trčanja, variranje broja otkucaja srca u minuti i dr., kako bi procijenio vaš maksimalni VO2. Sam broj označava maksimalni volumen kisika koji možete konzumirati u minuti, po kilogramu vaše težine u trenutku najvećeg napora.
  Prsten u boji na satu označava koliko se vaš VO2 max razlikuje od drugih trkača vašeg spola i dobne skupine. Bazirano na procjeni vašeg VO2 maksimuma, 620 može predvidjeti vaša vremena na utrci, uz pretpostavku da ste ispravno trenirali.

  Dan za odmor ili dan za trčanje
  Forerunner 620 daje prijedlog plana vašeg oporavka između teških treninga. Upravo kao trener, on uči o vama i o vašoj fiziologiji iz podataka o frekvenciji rada srca kako bi uzeo u obzir te podatke u odnosu na prošle treninge i tada prikazuje koliko vam treba vremena za potpuni oporavak, odnosno kada ste spremni za sljedeći naporan trening trčanja.
  Kad nosite HRM-Run, 620 provjerava oporavak, čime prati u realnom vremenu vaše stanje oporavka unutar prvih nekoliko minuta vašeg trčanja. Kad ste dovršili trening, vrijeme oporavka označava za koliko vremena treba proći prije sljedećeg napornog treninga. Boja prstena označavat će to vrijeme na jednostavan način – zeleno znači da ste ponovno spremi. Kad vidite crvenu boju, vrijeme oporavka mora biti veće od 3 dana, možete odlučiti provesti cijeli dan u odmoru ili odabrati lagani trening za oporavak.

  Prati vašu formu
  620 je prvi GPS sportski sat za trčanje koji daje povratnu informaciju o vašoj formi za trčanje izvještavanjući vas o raznim parametrima. Kad ga koristite s HRM-Run monitorom, 620 daje izvještaj o vašoj kadenci, vertikalnim oscilacijama i kontaktu s tlom. Ove metrike nazivaju se dinamika trčanja i imaju utjecaj na ekonomičnost trčanja.
  HRM-Run ima akcelerometar, senzor koji mjeri kretanje vašeg torza dok trčite kako bi izračunao potrebne parametre. Kadenca je ukupan broj koraka u minuti, kombinirano lijeva i desna noga. Vertikalna oscilacija je stupanj “odskakivanja” u kretnji dok trčite, mjeren u centimetrima. Kontakt s tlom je upravo to – vrijeme tijekom kojeg vaše stopalo provede na tlu tijekom svakoj trkačeg koraka, mjereno u milisekundama.Mjerač u boji omogućuje lako prepoznavanje usporedbe vaše trkačke dinamike s ostalim trkačima

  Povežite se
  Zahvaljujući mogućnosti učitavanja, Forerunner 620 može slati vaše podatke trčanja u našu online zajednicu, Garmin Connect, bez spajanja na računalo. Transfer podataka jednostavan je putem Garmin Connect™ Mobile aplikacije na vašem pametnom telefonu. Možete također postaviti jednu ili više Wi-Fi hot spot lokacije, kao što je vaša kuća ili poslovna mreža, te će se 620 automatski sinhronizirati s Garmin Connect-om kad ste u dosegu.
  Dodatne funkcije spajanja uključuju praćenje u realnom vremenu, koje omogućuje vašim prijateljima i fanovima da vas prate, uz pregled statistika u realnom vremenu. Tijekom vožnje morate imati uparen telefon da biste koristili LiveTrack funkciju. Možete dijeliti vaše pobjede na društvenim mrežama postanjem kroz Garmin Connect Mobile aplikaciju. A za trening poduke u realnom vremenu, 620 je kompatibilan s besplatnim trening planovima iz Garmin Connect zajednice.