Gps uređaj Garmin GPSMAP 721xs

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 9150013171
9.649,00 kn u dućanu
9.166,55 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Isporučivo: ne
DOSTUPAN PO NARUDŽBI: POŠALJI UPIT
 • Garmin

  Garmin je međunarodna kompanija specijalizirana za GPS tehnologiju. Osnovana je 1989. godine u SAD-u. 1993. godine Garmin je predstavio prvi GPS uređaj s navigacijom. Renomirani je proizvođač GPS uređaja, fitness narukvica i pametnih satova. Chipoteka vam nudi GPS uređaje s navigacijom, fitness narukvice, pametne satove, kamere i pripadajuću dodatnu opremu.

 • OPIS

  Garmin GPSMAP® 721xs 010-01101-01

  Nevjerojatan kombinirani uređaj sa 7-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir
  7-inčni" WVGA zaslon osjetljiv na dodir sa zumiranjem upotrebom dva prsta
  HD-ID™ sonar
  GPS/GLONASS prijemnik od 10 Hz
  NMEA® 2000 i Wi-Fi povezivost
  Osnovna karta svijeta

  Uređaj za iscrtavanje i sonar GPSMAP 721xs osigurava dobru vidljivost i danju i noću. Neovisno je li postavljen vodoravno, ugrađen ili se nalazi na nosaču koji se može okretati, bit će središnja točka vašeg kormila. Ima mogućnost integracije medija i sustava autopilota, podršku za radar i mogućnost povezivanja putem tehnologije NMEA® 2000 ili Wi-Fi veze. Isporučuje se s našim prepoznatljivo jednostavnim sučeljem i osnovnom kartom svijeta.

  Iznimno brz GPS/GLONASS od 10 Hz
  Pomoću integriranog GPS/GLONASS prijemnika od 10 Hz, 721xs do 10 puta u sekundi osvježava položaj i smjer. Prikaz lokacije na zaslonu je konstantan i tečan, a uređaj nevjerojatno točno označava međutočke i do njih navigira.

  Napredni sonar Echo HD-ID
  Uz ugrađeni prijemnik, GPSMAP 721xs opremljen je i sonarom. Ova značajka koordinira vrijeme odašiljanja signala sonara u odnosu na položaj plovila pa je svaka od 5.000 dostupnih međutočaka točno i precizno određena. Jednostavno ga morate imati prilikom određivanja položaja nove najbolje ribolovne točke.

  CHIRP sonar sa širenjem spektra
  Ako se koristi s kompatibilnom CHIRP sondom (prodaje se odvojeno), GPSMAP 721xs prikazuje kristalno jasnu sliku sonara i pronalazi novu skrivenu ribolovnu točku, brodsku olupinu ili mjesto za ronjenje. Tehnologija širenja spektra omogućuje razdvajanje ciljeva i rezoluciju na nevjerojatnim dubinama, kao i korištenje posebnih frekvencija za pronalaženje određenih vrsta ribe za sportski ribolov. Konture dna su vidljivije, a šum signala suzbija se na većim dubinama što omogućuje pravovremenu interpretaciju onoga što se nalazi ispod površine, sigurniju navigaciju i uspješniji ribolov.