Aparat za vakumiranje SOLIS Vac Smart, 110W, bijelo sivi

Osnovne značajke
Vakuumsko pakiranje čuva hranu svježom do 8 puta dulje. Na ovaj način ne samo da smanjujete bacanje hrane i pridonosite održivijem svijetu, već i štedite novac. Ovaj potpuno automatski vakuum uređaj zadovoljava sve osnovne potrebe kada je u pitanju čuvanje hrane.
Solis Vac Smart vrlo je...
89,00€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 3132

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Aparat za vakumiranje SOLIS Vac Smart, 110W, bijelo sivi
89,00€
Opis
Vakuumsko pakiranje čuva hranu svježom do 8 puta dulje. Na ovaj način ne samo da smanjujete bacanje hrane i pridonosite održivijem svijetu, već i štedite novac. Ovaj potpuno automatski vakuum uređaj zadovoljava sve osnovne potrebe kada je u pitanju čuvanje hrane.
Solis Vac Smart vrlo je jednostavan za korištenje jer nudi ne više od 2 načina rada: funkciju Vacuum & Seal koja potpuno automatski vakuumira i zatvara vašu hranu za vas i trenutnu funkciju Seal koja odmah zaustavlja automatski proces vakuumiranja i počinje zatvarati na zahtjev . Ova funkcija je također prikladna za vakuumiranje hrane osjetljive na pritisak jer daje potpunu kontrolu nad količinom zraka koja se izvlači iz vrećice.
Koristite role i vrećice širine do 30 cm za vakuumiranje hrane pohranjene u zatvorenim vakuumskim posudama uz pomoć usisnog crijeva s kojim je ovaj uređaj kompatibilan. Spremnici su idealni za vakuumiranje tekuće hrane i hrane osjetljive na pritisak.
Njegov se higijenski dizajn ogleda u kontrolnoj ploči koja se lako i higijenski može očistiti od ostataka hrane. Integrirana ladica za kapanje pouzdano prikuplja vlagu koja se oslobađa iz vlažne hrane tijekom procesa vakuumiranja. Posuda za kapanje se može ukloniti radi lakšeg čišćenja.
Vakuumski zatvorene vrećice također su savršeno prikladne za sous-vide kuhanje. Istražite mnoge mogućnosti s našim višenamjenskim vakuumskim uređajima!

Higijenski dizajn
Ovaj uređaj je dizajniran za brzo, jednostavno i higijensko čišćenje.
Priključak crijeva
Ovaj praktični priključak za crijevo za vakuumiranje spremnika za pohranu održat će vašu hranu svježom do 4 puta dulje.
Odvojiva posuda za kapanje
Višak vlage oslobođen od vlažne hrane skuplja se u uklonjivu ladicu za kapanje radi lakšeg čišćenja.
2 načina rada
Odaberite potpuno automatsko vakuumiranje i brtvljenje ili brtvljenje na zahtjev za potpunu kontrolu procesa.
Pohrana koja štedi prostor
Ovaj uređaj za vakuumsko pakiranje može se pohraniti sa stražnje ili bočne strane kako biste uštedjeli prostor u vašoj kuhinji.
Skriveno skladište kabela
Koristan pretinac u podnožju uređaja zamotava i skriva neiskorišteni kabel.

TEHNIČKI PODACI:
Boja: Bijelo siva
Težina: 1,9 kg
Dimenzije (V x Š x D): 7 x 37 x 14,5 cm
Snaga: 110 W
Opcija odvojenog vakuuma i brtvljenja: Da
Radni tlak: 0,7 bara
Funkcija trenutnog brtvljenja: Da
Automatsko brtvljenje: Da
Ručno brtvljenje: Da
Jamstvo: 2 godine
Solis
Solis

Solis je brand koji se ističe svojim inovativnim kućanskim aparatima i rješenjima za pripremu hrane. Solis nudi širok raspon proizvoda koji obuhvaćaju različite aspekte kuhanja i pripreme hrane. Njihovi aparati uključuju blendere, miksere, tostere, aparate za espresso kavu, sokovnike, aparati za pripremu smoothieja i mnoge druge. Ono što čini Solis posebnim je njihova posvećenost inovacijama i tehnologiji. Njihovi aparati su opremljeni naprednim značajkama i funkcijama koje omogućuju korisnicima da postignu savršene rezultate pri pripremi hrane. Bez obzira jesi li ljubitelj glatkih smoothieja, kave s bogatom aromom ili tostiranih sendviča, Solis ti omogućuje da uživaš u vrhunskom iskustvu. Solis također stavlja veliki naglasak na kvalitetu izrade i dizajn svojih proizvoda. Njihovi aparati su elegantni, moderni i funkcionalni, što ih čini idealnim dodatkom za svaku kuhinju. Osim toga, Solis se također ponosi svojom pouzdanošću i dugotrajnom izdržljivošću, što osigurava da će njihovi proizvodi služiti korisnicima dugi niz godina.

Pregled svih Solis proizvoda

Povezani artikli

Top