Aparat za kuhanje XIAOMI Smart Cooking Robot EU

Besplatna dostava
Osnovne značajke
Upoznaj novi Xiaomi Smart Cooking Robot – pametni robot za kuhanje koji će ti pomći skuhati cijeli niz različitih ukusnih jela, bez napora.
Fantastični robot za kuhanje savršeno će zadovoljiti tvoje potrebe za čim god poželiš - prženje, kuhanje, pirjanje, kuhanje na pari, cijeđenje...
1.141,28€ 8.598,97kn
Dostupno manje od 5 kom
12 x 95,11€24 x 50,88€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 3

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Aparat za kuhanje XIAOMI Smart Cooking Robot EU
1.141,28€ 8.598,97kn
Opis
Upoznaj novi Xiaomi Smart Cooking Robot – pametni robot za kuhanje koji će ti pomći skuhati cijeli niz različitih ukusnih jela, bez napora.
Fantastični robot za kuhanje savršeno će zadovoljiti tvoje potrebe za čim god poželiš - prženje, kuhanje, pirjanje, kuhanje na pari, cijeđenje soka, miješenje tijesta, usitnjavanje, mljevenje i brojne druge funkcije. Budući da ti omogućuje 35 različitih funckija u jednom uređaju, uz Smart cooking Robot ne trebaš kupovati dodatne uređaje sa strane čime štediš prostor i zadržavaš jednostavnost i čistoću kuhinjskog prostora.
CookingloT algoritam inteligentno izračunava temperaturu kuhanja, vrijeme i brzinu miješanja za svako jelo, pretvarajući kulinarsko iskustvo stvarnog kuhara u AI krivulju kuhanja koja se može kontinuirano ažurirati online. Sa širokim izborom jela koja odgovaraju različitim ukusima cijele obitelji, lako se mogu pripremiti ukusna jela iz cijelog svijeta.
Recepti i koraci kuhanja jasno su prikazani na 8-inčnom zaslonu osjetljivom na dodir tako da možeš jednostavno slijediti detaljne upute. Sastojci i začini pažljivo se važu prije kuhanja, bez oslanjanja na procjene.
Kombinacija glavnog lonca, kuhala za kuhanje na pari i sitaste košare omogućuje pripremu nekoliko jela istovremeno. Sustav finog podešavanja temperature omogućuje reguliranje temperature ispod točke dimljenja, čime se smanjuje dim u kuhinji.

Povezani artikli

Top