Adapter za pedale THRUSTMASTER T-LCM Cockpit WW version

Osnovne značajke
Ovaj proizvod je posebno dizajniran za vlasnike Thrustmaster T3PA i T3PA-PRO setova pedala koji žele kupiti novi set pedala Thrustmaster T-LCM.
T-LCM Cockpit Adapter savršeno je rješenje za izbjegavanje promjene kokpita ili bušenja novih rupa u njemu: sada možete jednostavno prilagoditi...
26,90€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 17274

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Adapter za pedale THRUSTMASTER T-LCM Cockpit WW version
26,90€
Opis
Ovaj proizvod je posebno dizajniran za vlasnike Thrustmaster T3PA i T3PA-PRO setova pedala koji žele kupiti novi set pedala Thrustmaster T-LCM.
T-LCM Cockpit Adapter savršeno je rješenje za izbjegavanje promjene kokpita ili bušenja novih rupa u njemu: sada možete jednostavno prilagoditi položaj montažnih rupa seta pedala T-LCM pedala kako bi odgovarao onima na Thrustmaster T3PA ili T3PA-PRO set pedala.
Ključne točke:
100% metalni adapteri, za dugi vijek trajanja
Jednostavno instalirajte Thrustmaster T-LCM pedala set pedala u svoj kokpit konfiguriran za T3PA ili T3PA-PRO set pedala, bez bušenja novih rupa u kokpitu (kokpit i set pedala prodaju se zasebno)
Jednostavan za sastavljanje i ugradnju
Kompatibilan sa setom pedala Thrustmaster T-LCM pedala
Thrustmaster
Thrustmaster

Thrustmaster je brand specijaliziran za visokokvalitetne igračke periferne uređaje, posebno namijenjene za gaming industriju. Thrustmaster se posebno ističe po svojim gaming volanima i upravljačima koji pružaju autentično iskustvo vožnje u igrama trkačkog žanra. Njihovi proizvodi su visokokvalitetni, precizni i ergonomski oblikovani, omogućavajući igračima da se potpuno urone u virtualni svijet vožnje. Bilo da se radi o profesionalnim igračima, entuzijastima ili casual igračima, Thrustmaster nudi širok raspon volana i upravljača prilagođenih različitim platformama i potrebama korisnika. Osim toga, Thrustmaster proizvodi i druge vrste igračke opreme, poput gaming slušalica, gamepada, joysticka i kontrolera, koji pružaju visoku preciznost, udobnost i napredne značajke za optimalno igranje. Njihova tehnologija kontrole pokreta, taktičkih vibracija i programabilnih gumba omogućuje igračima da ostvare potpunu kontrolu i užitak u igrama.

Pregled svih Thrustmaster proizvoda

Povezani artikli

Top