Adapter DELOCK, USB MHL micro B (M) na HDMI (Ž) + USB micro (Ž)

Osnovne značajke
Delock adapter sa MHL sučeljem , kombinacija USB i HDMI-a , kompatibilan s priključkom za većinu najnovijih smartphone i tablet računala, pomoću dodatnog HDMI kabela možete spojiti svoj smartphone na TV s HD podrškom i gledati slike ili video sadržaje u HD kvaliteti. Adapter ima USB Micro-B...
22,90€ 172,54kn
Dostupno manje od 5 kom
Jamstvo: 1 godina
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 2

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Adapter DELOCK, USB MHL micro B (M) na HDMI (Ž) + USB micro (Ž)
22,90€ 172,54kn
Opis
Delock adapter sa MHL sučeljem , kombinacija USB i HDMI-a , kompatibilan s priključkom za većinu najnovijih smartphone i tablet računala, pomoću dodatnog HDMI kabela možete spojiti svoj smartphone na TV s HD podrškom i gledati slike ili video sadržaje u HD kvaliteti. Adapter ima USB Micro-B ženski priključak na stražnjoj strani za dodatno napajanje vašeg smartphone ili tablet-PC-ja na USB micro-B port, kako biste nadoknadili pojačano trošenje baterije svog mobilnog uređaja za vrijeme korištenja (kod zahtijevnijih igarai li tzv instreamanjain sadržaja sa interneta).
DeLock
DeLock

DeLock - spoji se s visokokvalitetnom tehnologijom. DeLock nudi inovativna i pouzdana rješenja za povezivanje, prijenos podataka i dodatnu opremu. Bez obzira trebaš li kabele, adaptere, priključke ili ostale komponente, DeLock ima sve što ti treba za tvoje računalne potrebe. DeLock proizvodi su visokokvalitetni, pružajući brz i stabilan prijenos podataka te sigurnu i pouzdanu vezu. Neka tvoja računalna oprema bude pouzdana, brza i funkcionalna uz DeLock kabele, adaptere, USB hubove i ostalu računalnu opremu koja će ti olakšati korištenje uređaja i pružiti optimalno iskustvo u radu s računalom.

Pregled svih DeLock proizvoda

Povezani artikli

Top