Access point UBIQUITI U6-LR, Wi-Fi 6

Osnovne značajke
WiFi6 Long-Range Enterprise AP
UniFi 6 LR AP je Wi-Fi 6 pristupna točka sljedeće generacije s 4x4 MU-MIMO antenom posebno dizajniranom za proširenje dometa vaše bežične mreže. UniFi 6 Long Range Access Point rješenja isporučuju svoj puni potencijal u okruženjima s velikim prometom kao...
272,00€
Dostupno manje od 5 kom
12 x 22,67€24 x 12,13€
Jamstvo: 1 godina
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 1

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Access point UBIQUITI U6-LR, Wi-Fi 6
272,00€
Opis
WiFi6 Long-Range Enterprise AP
UniFi 6 LR AP je Wi-Fi 6 pristupna točka sljedeće generacije s 4x4 MU-MIMO antenom posebno dizajniranom za proširenje dometa vaše bežične mreže. UniFi 6 Long Range Access Point rješenja isporučuju svoj puni potencijal u okruženjima s velikim prometom kao što su skladišta, hangari i stadioni. Međutim, raspon UniFi 6 Long Range Access Point puno je širi i prikladan je za postavljanje u uredima, stanovima i domovima. Antene UniFi 6 Long Range Access Point podešene su za situacije u kojima postoji potreba za boljim prijemom signala.
Ubiquiti
Ubiquiti

Ubiquiti - vrhunski brand za mrežne komunikacijske sustave. Otkrij široku paletu visokokvalitetnih mrežnih rješenja koja pružaju brzu, pouzdanu i sigurnu povezanost. Ubiquiti nudi inovativne proizvode koji su dizajnirani za optimiziranje tvoje mreže. Ubiquiti tehnologija Wi-Fi pristupnih točaka, mrežnih prekidača, usmjerivača i ostale opreme omogućuje ti da postignete izvanrednu pokrivenost, brzinu prijenosa podataka i pouzdanost svoje mreže. Osiguraj si visokokvalitetnu mrežnu povezanost za svoje poslovanje ili kućno okruženje.

Pregled svih Ubiquiti proizvoda

Povezani artikli

Top